Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
millal see kodukas avati? kui eelmisel aastal, siis see on tõesti Jobu vääriline - nii disainilt kui ka sisult - kuidas on võimalik, et eelmise (2009) hooaja kõige elementaarsem statistika (Meistriliiga tabeliseis) viiakse "arhiivi" - vanale kodukale?
Geeniuse tiitlit vääriks küll Koondisetreenerid sest aasta 1009 on olnud igati edukas mistahes koondisele.
Jobu tiitli koha vääriks ML inspektor Oleg Timofejev kes suutis ikka totaalselt kärupanna.
Geeniuse tiitlit vääriks küll Koondisetreenerid sest aasta 1009 on olnud igati edukas mistahes koondisele.
Jobu tiitli koha vääriks ML inspektor Oleg Timofejev kes suutis ikka totaalselt kärupanna.
Elagu tuhandeaastane Eesti jalgpall. Mis puutub inspektorisse, siis sellised süüdistused ei ole korrektsed ja mis puutub asjaolusse, et vanal kodukal on olemas statistika ja uuel kahjuks ei ole, siis ütlen vaid niipalju, et olen neid heast tahtest vanale koondanud ja palun mind mitte rünnata sellepärast, et neid uuel ei ole.
Kahjuks ei ole uuel kodukal nii lihtne kõike toimetada, kui vanal. Olen sellest korduvalt rääkinud, et ma ei tööta Tallinnas ja tegutsen oma parem nägemuse järgi igal kodulehel nii hästi, kui oskan ja võimalik on.
Ja kui see väga häirib, et vanal kodukal mingit infot on, siis leppige sellega. Las nad olla seal, on ju hea ja lihtne otsida sealt liigatabeleid kuni 2006. aastani välja.
Rääkides mõningate koondise poistega ,selgub,et üks jobumaid tundeid mida neid valdas eelmine aasta jalgpalli 100 juubeli aastal, oli hetk,kui kuulasid oma rahvushümmi ja pidid seisma mingid ukraina klubi särgid seljas tol hetkel.EJL jobudus ruudus.
Rääkides mõningate koondise poistega ,selgub,et üks jobumaid tundeid mida neid valdas eelmine aasta jalgpalli 100 juubeli aastal, oli hetk,kui kuulasid oma rahvushümmi ja pidid seisma mingid ukraina klubi särgid seljas tol hetkel.EJL jobudus ruudus.
See on nüüd küll intsident, mis omab Eesti jalgpallielus kohutavat suurt tähtsust.
Ma ütleks siin koondise kaitseks niipalju, et kahjuks tekkis kahetsusväärne lugu seetõttu, et ka Kasahstanil oli sama värvi vorm. Kui Eestil üldse vormi kaasas polnuks, siis oleks muidugi teine lugu.
urmar,sulle veel teadmiseks,et u-21 mängus rootsiga oli ka eesti väravavahil seljas tavaline treeningdress kuna eesti jalgpalli liit ei tea mis on rootsi rahvusvärvid ja võtab kaasa vüravavahile ainult kollase särgi.
Ma ütleks siin koondise kaitseks niipalju, et kahjuks tekkis kahetsusväärne lugu seetõttu, et ka Kasahstanil oli sama värvi vorm. Kui Eestil üldse vormi kaasas polnuks, siis oleks muidugi teine lugu.
Kas vähe naljakas ei tunduks, kui oleks auhinna väljakuulutamine ja kõlaks: "Jalgpallijobu EJL, kuna paaril mängul polnud varusärki kaasas." Sellisel juhul ütleks küll, et oi, kui hea aasta, et nii olematu probleemi pärast jobuks nimetatakse.
kuule dannar see ongi naljakas et meil selliseid asju juhtub.Ei kujuta ette,eriti et mõne teise riigi jalgpallikoondis ajaks selga mõne teise riigi klubi särgid ja peaks maavõistlus mängu.Ma arvan,et mindaks esimesse spordi poodi ja ostetaks neutraalne särk.Ma arvan et mujal lihtsalt mängja keeldub sellisel moel oma riiki esindamast.See ongi naljakas ,et toome siia brasiilia aga ei suuda mõneks mänguks rahvuskoondise särki selga saada.
Kommentaar