Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Oper - jalgpallijobu?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Miks üldse peaks olema mingi demokraatia ? Kui tahan, teen üksinda ühingu ja kuulutan, et oper on sit*pea. See, et osad inimesed ja ka mingil määral ajakirjandus ühte ühingut nii üle tähtsustavad on nende viga. Tehke oma ühing "Keskerakonna noored vutipoisid" näiteks ja hakkake tiitleid jagama. Ainsad kellel on õigus mingeid tulemusi ja numbreid nõuda on tõesti ainult JPH liikmed, teiste asi see pole.

Kommentaar

RASMER. Tase. Ausalt- sa paned ikka viimase peal. Hommikul kui üles tõesed- vaatad peeglisse ja tunned, et oled tegija! Mul Sinu pärast hea meel...
      Oletame- Valgevenes võidab taas Lukašenko. Mitte keegi, kes ei kuulu ühessegi erakonda, ei tohi teada mitu protsenti häältest mees sai. Kui huvitub- paneme seina äärde ja lseme maha. Õiglane? Sinu arvates küll. KESKERAKOND on perssekukkunud demagoogide Ühing. Seda väidan...
      Huvitav... Kui väidad midagi, mida mõtled- oled keskerakondlane. Tahad nii mõelda- palun väga. Jätab külmaks. Kiidad heaks demagoogiat? Tubli oled! Ela samade põhimõtete järgi edasi- äkki saavutad valgustatuse!
      keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Thx, sa oled minu arust ka tegija . Ei saanud hästi su mõttest aru, et kuidas sa võrdsustad erakonna ja suvalise ühingu, presidendivalimised ja jalgpallijobu valimise ?

Mina ei saa kuidagi pihta, et kui teen sõpradega ühingu siis miks peaksin teistele rääkima sellest, kuidas me hääletasime ?

Kommentaar

Rasmer

Mina ei saa kuidagi pihta, et kui teen sõpradega ühingu siis miks peaksin teistele rääkima sellest, kuidas me hääletasime ?

Absoluutselt nõus! Ei peagi rääkima- ei ajakirjandusele, ei raadiole, ei TVle. Nii ongi. Tubli oled. Hakkab juba tulema...
          keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
            Miks üldse peaks olema mingi demokraatia ?
            Seda s*tta pole tõesti vaja
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas vibu Vaata postitust

Absoluutselt nõus! Ei peagi rääkima- ei ajakirjandusele, ei raadiole, ei TVle. Nii ongi. Tubli oled. Hakkab juba tulema...
              JPH on millegiga on nad ära teeninud selle, et neid võetakse kuulda. Kritiseerijatel ju alati võimalus paremini teha, kui ei meeldi ja üritada oma tiitliga uudisekünnise ületamist. Seda ma ei tea kas nad saadavad ise laiali mingeid pressiteateid jne. või käivad ajakirjanikud kohal, aga lihtsalt minu arust ei ole kellegil õigust nõuda nimesid kes ja kuidas hääletas.

Kommentaar

tegelt kui teil se haaletus ja puha siin sita keema ajab, siis voiks ju asja suletuks lukata, kusagil privaatfoorumis lallata.
                ja palju neid haaletajaid siis lopuks oligi? oligi tegelt ka mingi 50 va? siis kull ei saaks aru miks peab mingi sellise asja uldse kusagile ajakirjandusse laksma. samahasti voiks mul siin majaelanike kaest kusida et kes on lahe mees ja siis sellest kohe suur leheartikkel teha ning kogu rahval oleks arutlust kui palju. on sel motet?
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Nimeliselt ja kes kuidas hääletas-selle küsimuse esitas Sen kes sel hetkel veel JPH liige oli...
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

mul on üksinda tehtud ühing (üksinda olen seal) ja tegime hääletuse et kas joome pärast trenni ühe õlle või mitte ja võitis et joome ühe õlle aga seda mitu protsenti selles ühingus valis et joome seda ei ütle kuna salastasin selle ära

okei küsin et miks peaks kedagi kottima üldse miskise organisatsiooni sees tehtud küsitluse kõik tulemused (mis ei otsusta tegelikult midagi tähtsat ehk siis ei vali presidenti ega peaministrit jnejne)?

nii ma teen ühingu kus olen ainult mina ja teen mitu küsitlust et kes on poliitjobu 2007 ja erinevate küsitluste tulemused on siin (noh et 4 korda tegin küsitluse ja iga kord tuli erinev vastus):
                    1) e. savisaar (nuh keski sõbrad hakake sõimama)
                    2) laar (nuh irl sõbrad hakake sõimama)
                    3) ansip (nuh oravate sõbrad hakake sõimama)
                    4) reiljan (nuh rl sõbrad hakake sõimama)
                    nii ja nüüd ma küsin keda see küsitlus huvitas mis mitte midagi ei tähendanud peale selle et keegi eestis hääletas ühingu sees midagi)? ja kui vastad et ei huvita siis miks sind huvitas JH tulemus???

vibu neil on õigus teada küll saada kuid siin foorumis seda teada ei anta kohe kindlasti mitte kuna see foorum kohe mitte kuidagi ei koosne JH liikmetest.

vibu see et operi keski astumise põhjus oli isiklike hüvede saamine on vägagi kindel.....hüvesid juba sai? tehtud! kas ta hakkas poliitikat tegema ja lõpetab seega tippspordi kuna hollandist ta ju ei saa riigikogus ega muus sarnases asutuses käia? ega ikka ei usu küll (leping isegi alles pooleli ju)!

vibu sulle jällegi üks küsimus et kui see oli JH sisene küsitlus et mida arvavad JH liikmed siis miks kurat oleks pidanud operit üle kuulama ei saa aru kui tegu oli inimeste arvamuse küsimisega? kui oleks üle küsinud siis oleks see ju hääletustulemuste teadlik mõjutamine või kuidas (kuna saab ju igast lolle põhjendusi anda tegudele mis ei vasta tõele)?

vibu, valimistulemused anti teada ja seda teavad juba kõik kes vähegi soccernetis käinud on viimasel ajal et kes valiti geeniuseks ja kes valiti jobuks ja kus siin sul ei teatatud tulemusi? see et sina (kes ei kuulu JH) või sen (kes astus välja) või rootsi kunn (kes astus välja) jne ei tea midagi sest on täiesti normaalne kuna kui organisatsiooni juhatus on otsustanud et see on organisatsioonisisene asi siis ka ei ole õigus teil seda teada rohkem.

vibu näita mulle see seadus ette mis nõuab miskise lambihääletuse sedelite alles hoidmist mingise aja jooksul ja kui sealt ei leia siis katsu otsida JH põhikirjast kas seal on selline asi kirjas või mitte ja kui on siis mina tahaks ka seda näha kuna pole kahjuks siiani näinud sellist punkti.

ahjaa ja see küsimus ka et KUI oper oleks kutsutud põhjendusi andma siis KAS ta oleks tulnud üldse???

valimistulemuste andmed on salajased kui see on organisatsiooni sisemine asi või on otsustatud et sinnamaani võib rääkida (mitte liikmetele) aga mitte rohkem ja mitte mingi demokraatia ei ava neid tulemusi vaid ainult diktatuur.

iga inimese erakondlik kuuluvus ei ole tema enda valida kuna tema käitumine (ja muu jama) peab vastama erakonna põhikirjale ja mitte ükski demokraatia ei ole üle sellest.

vibu too üks näide miks sa ütled et see mida sa kirjeldasid on isamaaliidu demokraatia? kas ainult sellepärast et kojamees on juhtkonnas? või kui mitte sellepärast siis sul peaks miskised teadmised isamaaliidu siseselt olema et mis kuidagi toimib/tehakse aga kui ei ole seda siis kas see mitte pole lihtsalt üks lahmimine mingi erakonna pihta et kuna üks juhatusest on isamaaliidus ja nemad pole milleski süüdi et selline tulemus oli siis lihtsalt TULEB nad süüdlaseks teha? hmm.....et kui valitaks savisaar järgmisena JH juhatusse siis on juba keskerakonna demokraatia või?

jummmmmmmmala pohui on
                    muuseas, lubasin mitte vait jääda - TEHTUD! (ei ole reklaam - tegin firefoxi eestikeelseks ja etskae imet vasakul all serval selline txt lihtsalt)

Kommentaar

ma polnud nii kaua aega kirjutanud et lihtsalt pidin midagi kirjutama (eelmine postitus)
                      hakake nüüd sõimama paaaaaaaalun, aga mul on ikka jumala pohui kui sõimate kuna olen väsinud hetkel.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                        ma polnud nii kaua aega kirjutanud et lihtsalt pidin midagi kirjutama (eelmine postitus)
                        hakake nüüd sõimama paaaaaaaalun, aga mul on ikka jumala pohui kui sõimate kuna olen väsinud hetkel.
                        Sõimaks küll sind aga kell on 04:44 ja ei viitsi praegu eriti
                        Su üleeelmist posti ka ju 100x viitsin läbi lugeda
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                          Sõimaks küll sind aga kell on 04:44 ja ei viitsi praegu eriti
                          Su üleeelmist posti ka ju 100x viitsin läbi lugeda
                          no ma ju ei kirjutanud lausa mitu tundi ja pidin ju tagasi tegema selle, sõrmed sügelesid nii palju
                          vibu ega mul ei ole midagi su vastu ja saame läbi nagu ennegi

Kommentaar

olen Jalgpallihaiglaga nõus, see näitas, et tegevjalgpallurina pole mõtet hakata poliitakas sogama!

Kommentaar

vaata aga vaata, meie poliitik kandideerib siis Tallinnas.
                              Valimisringkond nr 1 Haabersti linnaosa, Põhja-Tallinna linnaosa ja Kristiine linnaosa
                              KANDIDAADI EES- ja PEREKONNANIMI
                              1 Vilja Savisaar
                              2 Vladimir Velman
                              3 Lauri Laasi
                              4 Andres Oper
                              5 Viktor Vassiljev
                              6 Märt Sults
                              7 Kalev Kallo
                              8 Mihhail Korb
                              9 Peeter Järvelaid
                              10 Juhan Hindov

pall nurka ja toompeale?