Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Masendav etteaste meilt, teinekord peab kuidgai läbi lukuaugu ikkagi kas või ühe trummi kaasa vedama, nii ikka ei saa.
Mayhem, sul tekkis vahepeal häid laulumõtteid, midagi pikemat ja rahulikku oleks meil vaja. Mõtlesime, et midagi Saaremaa valsi ainetel vms.
Olgu jääv meile Pärnu
Olgu jääv meile Tõnu Meetua
jne.
ja igasugused tuutu-luutud võiksid mujal piniseda
Lähme lõvikoopasse ka? ehk siis 14.04. 17:00 ja Narva. Potentsiaalsed autojuhid ei olnud sinna sõitmisest just vaimustuses Iseenesest oleks hetkel vähemalt kolm huvilist, kui kasvõi mõni lisanduks, siis võiks ju näiteks mingi väikebussi võtta (koos juhiga). 7 sõitja puhul tuleks hind u. 350-380 eeki.
Selline asi kah, et käsi püsti kes tulevad ja kes vähemalt üritavad tulemist karikamängule TVMK-ga.
kui see vähegi õhtusemal ajal (mitte kell 14 päeval) on, siis olen mina kindlalt kohal. aga hetkel vaatasin nii vapruse kui tvmk kui ka jalgpalliliidu kodukaid ning kellaaegu ning mängukohti ei ole kusagil kirjas..
kui see vähegi õhtusemal ajal (mitte kell 14 päeval) on, siis olen mina kindlalt kohal. aga hetkel vaatasin nii vapruse kui tvmk kui ka jalgpalliliidu kodukaid ning kellaaegu ning mängukohti ei ole kusagil kirjas..
kell 18:00 Tallinna FC TVMK - Pärnu JK Vaprus, Kadrioru staadionil
allikas EJL koduleht
Selline asi kah, et käsi püsti kes tulevad ja kes vähemalt üritavad tulemist karikamängule TVMK-ga.
Selgub arvatavasti alles esmaspäeval, üritaks vähemalt küll Narvast. Kuna ekstreemsportlasi kogunes vähe, siis läheb käiku plaan B. Autojuhi röövisime juba ära, laupäevani hoiame teda käeraudades. Nõusolek Narva sõita tuli nendes tingimustes üsna kergelt
Kommentaar