Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Roosad Pantrid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Markeca21
    parim kaitse on rünnak !
    • Mar 2008
    • 47

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
    Tahad ma toon Tamme eest ise?
    Minu arvates on nn. " Nõmme ultratest" vähemalt 18 aastased ainult Mario ja see-vend-kes-käib-alati-musta-nokatsiga. Ülejäänud on mu arust nooremad. TVMK-Kalju mängu ajal jõi nii mõnigi ülejäänud "ultra" staadionil õlut.
    kle rein,kui sa meie seltskonnast midagi ei tea siis ära palun seleta seal ! see su haige jutt ajab närvi ! meie seas on täisealisi palju rohkem kui 2 ja mario vastupidiseltei ole veel täisealine ! nii et kui meil keegi mingit alkoholi tarbib teeb ta seda õigustatult !

Kommentaar

• Sir Tamme
      10.10
      • Apr 2005
      • 532

Niipalju kui mina tean.
      Kogunevad Roosad pantrid enne igat mängu kuskile pubisse kokku, õlled on klubi arvelt. Ja kontrolli ei ole kas täis-või alaealine.
      Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

• zaz
        eduheidik
        • Sep 2003
        • 4587

Algselt postitanud kasutaja Kuti poolt
        kas ka teate et eestis on laimu levitamine kohtu poolt karistatav
        ehk tahad sellest lähemalt rääkida?

huvitab! ja väga...
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• Jasper
          Maldini Baresi Rivera
          • May 2003
          • 16175

Algselt postitanud kasutaja Sir Tamme poolt
          Niipalju kui mina tean.
          Kogunevad Roosad pantrid enne igat mängu kuskile pubisse kokku, õlled on klubi arvelt. Ja kontrolli ei ole kas täis-või alaealine.
          Kust kohast sa niipalju tead?
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

• Kuti
            Asjahuviline
            • Jan 2008
            • 10

Niipalju kui mina tean.
            Kui sa ikka midagi ei tea siis pole sul mõtet rääkida. Kunagi me kogunesime jah Stereos ja sealt sai iga fänn endale tasuta joogi vastavalt vanusele ning dokumendi ette näitamisel. Ja kui sa tahad öelda, et nii nimekas klubis kui Stereo ei ole kontrolli dokumentide üle siis.....mul ei oli lihtsalt sõnu.

Kommentaar

• PETSINHO
              ORDEM e PROGRESSO
              • Apr 2007
              • 1404

Niipalju kui mina tean.
              irw
              Sellist jama on kohe raske kommenteerida!
              Aga siiski, tore on, et keegigi tunneb muret järeltulevate põlvede pärast ja teeb preventiivset tööd täisverelise fänluse arendamise eest Eestis. Jätka samas vaimus!
              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

• PraS
                Riigireetur
                • Sep 2001
                • 7901

Kui sa ikka midagi ei tea siis pole sul mõtet rääkida. Kunagi me kogunesime jah Stereos ja sealt sai iga fänn endale tasuta joogi vastavalt vanusele ning dokumendi ette näitamisel. Ja kui sa tahad öelda, et nii nimekas klubis kui Stereo ei ole kontrolli dokumentide üle siis.....mul ei oli lihtsalt sõnu.
                Enamus klubisi ja pubisi on peale 23-e alla 18a.-d täis ja ei usu et Stereos ka teisiti on. Rääkimata alko ostmisest või joomisest.

Kommentaar

• Kuti
                  Asjahuviline
                  • Jan 2008
                  • 10

Algselt postitanud kasutaja PraS poolt
                  Enamus klubisi ja pubisi on peale 23-e alla 18a.-d täis ja ei usu et Stereos ka teisiti on. Rääkimata alko ostmisest või joomisest.
                  aga ma arvan ikkagi et ennem mängu kogunemine ei hakka 23 või mis?

Kommentaar

• Rein
                    Must puudel
                    • Feb 2005
                    • 12804

Ma olen ka kunagi 16-17 aastane olnud. Tean väga hästi kuidas selles eas alkoholi tarbimisega on.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• PETSINHO
                      ORDEM e PROGRESSO
                      • Apr 2007
                      • 1404

Teate sõbrad... aitab sellest alko jutust!
                      Tähtis on see, et Kaljul on palju toetajaid ja fänne, kes jäägitult toetavad oma lemmikuid ja jätkavad seda ka edaspidi. Kellele läheb tõesti see vanuse teema nii väga korda, siis palun - igal ühel oma fetiš.. noorsopolitsei kaotas teie näol kindlasti tublid inspektorid

Aga täna siis toimus Hiiu pubis Kalju mängu ühisvaatamine (Reinu ja teiste vabariigivalvurite rahustuseks: joogid vastavalt vanusele) ja peab meeldivalt tõdema, et fänne oli isegi rohkem, kui mõningatel kodumängudel!!! Kummaline..
                      Peale Kalju avaväravat tehti ikka korralikku rõõmukisa, nii et kokatädil kukkusid ehmatusest taldrikud köögis põrandale
                      Last edited by PETSINHO; 23.09.08, 21:57. Põhjus: .
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

• HABE
                        U21
                        • Sep 2006
                        • 1614

Algselt postitanud kasutaja PETSINHO poolt
                        Teate sõbrad... aitab sellest alko jutust!
                        Tähtis on see, et Kaljul on palju toetajaid ja fänne, kes jäägitult toetavad oma lemmikuid ja jätkavad seda ka edaspidi. Kellele läheb tõesti see vanuse teema nii väga korda, siis palun - igal ühel oma fetiš.. noorsopolitsei kaotas teie näol kindlasti tublid inspektorid

Aga täna siis toimus Hiiu pubis Kalju mängu ühisvaatamine (Reinu ja teiste vabariigivalvurite rahustuseks: joogid vastavalt vanusele) ja peab meeldivalt tõdema, et fänne oli isegi rohkem, kui mõningatel kodumängudel!!! Kummaline..
                        Peale Kalju avaväravat tehti ikka korralikku rõõmukisa, nii et kokatädil kukkusid ehmatusest taldrikud köögis põrandale
                        Sa unustasid mainida: sekund enne Kalju teist väravat läks elekter ära ning otsepildis ei näinudki siis väravat. Peas oli juba mõte, et taaskord elektriga jamad, mis ei tõota head. Aga õnneks 2-1 võit vormistati just sellel ajal.

Kommentaar

• Even
                          blow
                          • Jan 2003
                          • 5737

agaa, särgid võtsite kõik ikka ära? pole ju veel teab mis külm.
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

• riuno
                            Asjahuviline
                            • Sep 2008
                            • 21

seda kyll mitte, aga võidu toonud värvava laulu sai ikka lastud
                            sigpic

Kommentaar

• PETSINHO
                              ORDEM e PROGRESSO
                              • Apr 2007
                              • 1404

Tegelt ikka võeti särgid ära küll. Sokid ja püksid ja sallid võeti ka seljast ära ning joosti paljalt mööda pubi ringi. Räusati ja trambiti jalgadega ka. Lõpuks visati kõik välja ka ning pandi pubikeelud peale.
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

• PETSINHO
                                ORDEM e PROGRESSO
                                • Apr 2007
                                • 1404

Edukas hooaeg Nõmme Kalju fännidele saab oma kulminatsiooni laupäeval, kui järjekordses fännimängus võetakse mõõtu tennisistide koondmeeskonnaga. Senini fännimängudes võitmatuna püsivad Roosad Pantrid kohtuvad valgepalluritega Hiiu staadionil, algusega kell 11.00
                                Poolaja pausi sisustab loodetavasti Kanepi oma vabakavaga
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Töötlen...