Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Roosad Pantrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuti Vaata postitustkas ka teate et eestis on laimu levitamine kohtu poolt karistatav
huvitab! ja väga...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Tamme Vaata postitustNiipalju kui mina tean.
Kogunevad Roosad pantrid enne igat mängu kuskile pubisse kokku, õlled on klubi arvelt. Ja kontrolli ei ole kas täis-või alaealine.
Kommentaar
-
Kogunevad Roosad pantrid enne igat mängu kuskile pubisse kokku, õlled on klubi arvelt. Ja kontrolli ei ole kas täis-või alaealine.
Kommentaar
-
Sellist jama on kohe raske kommenteerida!
Aga siiski, tore on, et keegigi tunneb muret järeltulevate põlvede pärast ja teeb preventiivset tööd täisverelise fänluse arendamise eest Eestis. Jätka samas vaimus!"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuti Vaata postitustKui sa ikka midagi ei tea siis pole sul mõtet rääkida. Kunagi me kogunesime jah Stereos ja sealt sai iga fänn endale tasuta joogi vastavalt vanusele ning dokumendi ette näitamisel. Ja kui sa tahad öelda, et nii nimekas klubis kui Stereo ei ole kontrolli dokumentide üle siis.....mul ei oli lihtsalt sõnu.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustEnamus klubisi ja pubisi on peale 23-e alla 18a.-d täis ja ei usu et Stereos ka teisiti on. Rääkimata alko ostmisest või joomisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuti Vaata postitustKui sa ikka midagi ei tea siis pole sul mõtet rääkida. Kunagi me kogunesime jah Stereos ja sealt sai iga fänn endale tasuta joogi vastavalt vanusele ning dokumendi ette näitamisel. Ja kui sa tahad öelda, et nii nimekas klubis kui Stereo ei ole kontrolli dokumentide üle siis.....mul ei oli lihtsalt sõnu.
Ma olen ka kunagi 16-17 aastane olnud. Tean väga hästi kuidas selles eas alkoholi tarbimisega on.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Teate sõbrad... aitab sellest alko jutust!
Tähtis on see, et Kaljul on palju toetajaid ja fänne, kes jäägitult toetavad oma lemmikuid ja jätkavad seda ka edaspidi. Kellele läheb tõesti see vanuse teema nii väga korda, siis palun - igal ühel oma fetiš.. noorsopolitsei kaotas teie näol kindlasti tublid inspektorid
Aga täna siis toimus Hiiu pubis Kalju mängu ühisvaatamine (Reinu ja teiste vabariigivalvurite rahustuseks: joogid vastavalt vanusele) ja peab meeldivalt tõdema, et fänne oli isegi rohkem, kui mõningatel kodumängudel!!! Kummaline..
Peale Kalju avaväravat tehti ikka korralikku rõõmukisa, nii et kokatädil kukkusid ehmatusest taldrikud köögis põrandale"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustTeate sõbrad... aitab sellest alko jutust!
Tähtis on see, et Kaljul on palju toetajaid ja fänne, kes jäägitult toetavad oma lemmikuid ja jätkavad seda ka edaspidi. Kellele läheb tõesti see vanuse teema nii väga korda, siis palun - igal ühel oma feti.. noorsopolitsei kaotas teie näol kindlasti tublid inspektorid
Aga täna siis toimus Hiiu pubis Kalju mängu ühisvaatamine (Reinu ja teiste vabariigivalvurite rahustuseks: joogid vastavalt vanusele) ja peab meeldivalt tõdema, et fänne oli isegi rohkem, kui mõningatel kodumängudel!!! Kummaline..
Peale Kalju avaväravat tehti ikka korralikku rõõmukisa, nii et kokatädil kukkusid ehmatusest taldrikud köögis põrandale
Kommentaar
-
Tegelt ikka võeti särgid ära küll. Sokid ja püksid ja sallid võeti ka seljast ära ning joosti paljalt mööda pubi ringi. Räusati ja trambiti jalgadega ka. Lõpuks visati kõik välja ka ning pandi pubikeelud peale."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Edukas hooaeg Nõmme Kalju fännidele saab oma kulminatsiooni laupäeval, kui järjekordses fännimängus võetakse mõõtu tennisistide koondmeeskonnaga. Senini fännimängudes võitmatuna püsivad Roosad Pantrid kohtuvad valgepalluritega Hiiu staadionil, algusega kell 11.00
Poolaja pausi sisustab loodetavasti Kanepi oma vabakavaga"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar