Tegelikult eelmine aasta Kalju fännid ropendasid, sõimasid teisi, lauldi mitte sobilike laule jne jne. See aasta on järjest rohkem keskendutud omade toetamisele. See on erinevus 2 hooaja vahel. Eelmisel aastal olid Kalju noored fännid kõigil teistel hambus ka oma käitumisega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Roosad Pantrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kopliste Vaata postitustHei Rahvas ( JK Nõmme Kalju fännid ) !
Soovitan vaatamas käia tuleval hooajal kindlasti JK Nõmme Kalju 3 meeskonna mänge. Näete Ilusta ja korraliku jalgpalli
Nii et Olge kohal!E Pluribus unum
Kommentaar
-
Algselt postitas Kopliste Vaata postitustHei Rahvas ( JK Nõmme Kalju fännid ) !
Soovitan vaatamas käia tuleval hooajal kindlasti JK Nõmme Kalju 3 meeskonna mänge. Näete Ilusta ja korraliku jalgpalli
Nii et Olge kohal!Kalju fännide laimamise teemast võtsid sama kuulutuse maha. Miks, ma ei saa aru? Sinna sobis ju ometigi paremini.
Ole kena poiss ja vasta, et miks ma peaksin kindlasti käima vaatamas just isegi Nõmme Kalju tugevuselt kolmanda meeskonna mänge? Ja mis tähendab Ilus ja korralik jalgpall? Mängus kaarte ei näegi ja näeb ainult osavat söödumängu jne? Tee promo, äkki siis nii mina, kui ka mõni teine lugeja leiab tee NK III mängule. Ikkagi Tallinna Uhkuse järelkasv vist, kuigi eelmine hooaeg sibas seal kuuldavasti 54-aastane onu ringi.
E: Ahjaa
Saba nimel,
PiksenoolAlgselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustSuhteliselt kõva marketingipoiss tundud olevatKalju fännide laimamise teemast võtsid sama kuulutuse maha. Miks, ma ei saa aru? Sinna sobis ju ometigi paremini.
Ole kena poiss ja vasta, et miks ma peaksin kindlasti käima vaatamas just isegi Nõmme Kalju tugevuselt kolmanda meeskonna mänge? Ja mis tähendab Ilus ja korralik jalgpall? Mängus kaarte ei näegi ja näeb ainult osavat söödumängu jne? Tee promo, äkki siis nii mina, kui ka mõni teine lugeja leiab tee NK III mängule. Ikkagi Tallinna Uhkuse järelkasv vist, kuigi eelmine hooaeg sibas seal kuuldavasti 54-aastane onu ringi.
Esiteks Nõmme Kalju III on see aasta uus tiim, uued mängijad, uus treener.
Ja see sama 54-aastane onu on see aasta ka tiimis, kes on väga väärtuslik ja hea mängija. Klubi teeb korraliku ettevalmistuse ja seda näitavad ka tulemused 5-3, 4-2, 5-1 ja 4-0
Saba nimel, Kalju IIIE Pluribus unum
Kommentaar
-
Algselt postitas Çelik Destan Vaata postitustMa seletan sulle ise.
Esiteks Nõmme Kalju III on see aasta uus tiim, uued mängijad, uus treener.
Ja see sama 54-aastane onu on see aasta ka tiimis, kes on väga väärtuslik ja hea mängija. Klubi teeb korraliku ettevalmistuse ja seda näitavad ka tulemused 5-3, 4-2, 5-1 ja 4-0
Saba nimel, Kalju III
Mis nendel mängijatel erilist on? Mis sellel tiimil erilist on? jne. Kolmandas liigas klubisid tohuia mida vaatamas saab käia ju.
Raisk...nüüd vist läks liiga karmilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustMis nendel mängijatel erilist on? Mis sellel tiimil erilist on? jne. Kolmandas liigas klubisid tohuia mida vaatamas saab käia ju.
Raisk...nüüd vist läks liiga karmilt.
Selles tiimis polegi rohkem erilist, kui Eesti jalkas tervikuna. Selles tiimis on eriline see, et need kutit teevad asju sel aastal teisiti, kui senini madalamates liigades tehtud. Eks hooaeg näitab, kas sellest ka piisas, aga üks on kindel...austust väärib see, et on üritatud midagi muuta ja viia suhtumist natuke teisele tasemele jalgpallis. Eeskuju on antud, võtke munad perse alt välja ja tulge
üritusega kaasaE Pluribus unum
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustkolmas kord 70 aastased pensionärid jne. Tõotab huvitavam vaatepilt olema kui see, et ah meil on lihtsalt täiesti uued mängijad.
Mis nendel mängijatel erilist on? Mis sellel tiimil erilist on? jne. Kolmandas liigas klubisid tohuia mida vaatamas saab käia ju.
.
Aga see "70 aastane" teeb endiselt kuttidelt, kes parimas mängijaeas ja võiksid talle lapselapse eest olla jalgevahelt. 2007 aasta lükkas see "vanaisa" veel esiliigas palli"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustaga Piksenoolest ja ballackust ei saa ma aru. et see ju sabade teema, et kui omavahel siin üksteist mängule kutsuvad, siis milles on probleem?
Kommentaar
-
Algselt postitas kala2 Vaata postitustsulle peaks juba ballack sellest piisama et mina seal mängin onja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar