Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Väike võistlus
Collapse
X
-
Tehtud!Algselt postitas Kasper Vaata postitustMuidugi hääleta! Mida rohkem, seda uhkem.
Deem, oleks ManU eest pidanud hääletamatta jätma.
Kommentaar
-
Ma arvan, et tabeli peaks ümber tegema. Kui inimene ikka paneb kolm lemmikut kirja, siis ei ole nii, et esimene ja kolmas saavad võrdselt ühe punkti. Võiks olla 3, 2 ja 1 või 12, 8 ja 4. Noh, saad aru küll, suur poiss. Ole nüüd hea ja tee uus tabel.Algselt postitas INCE Vaata postitust
kuna noorsand sten 21 on ametis noorfoorumlastele iseloomuliku intellektuaalemotsionaalse tegevusega, teeksin kiiresti selle väikese vahekokkuvõtte siis ära:Supplies!
Kommentaar
-
Ma annak miinuspunktid nii Arsenalile kui Real Madridile, kuid kahjuks seda ei saa tehaAlgselt postitas sten21 Vaata postitustMa annaks ka miinuspunktid kui saaks aga kahjuk ei
karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Põmst sama järjekord, aga imho on need kes Apollon Kalamarias FC poolt hääle andsid (Oku, Eston, Maekas, Ince ja veel mõned) mõttetud gloryhunterid ja ma ei saa aru miks WTFC ja FKJ97 neile üldse korda lähevad :SAlgselt postitas oku Vaata postitustSorri, kas saab veel hääletada?
Minu hääled:
1. Welshpool Town FC
2. Apollon Kalamarias FC
3. FK Jablonec 97
Minu paremik:
1. Welshpool Town FC
2. FK Jablonec 97
3. Chelsea FC
Kommentaar
-
JK LIVERPOOL PUB on kah heaAlgselt postitas wiinuks Vaata postitustVälismaa klubidest meeldib mulle ainult üks klubi Fc Liverpool ; )
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar