Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Väike võistlus
Collapse
X
-
Fakk, kus on FC Welshpool Town hääletuses? Ta oli oma tulemuse poolest ilusti esinelikus, nüüd välja jäetud. Ebaaus!"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Ma arvan, et tabeli peaks ümber tegema. Kui inimene ikka paneb kolm lemmikut kirja, siis ei ole nii, et esimene ja kolmas saavad võrdselt ühe punkti. Võiks olla 3, 2 ja 1 või 12, 8 ja 4. Noh, saad aru küll, suur poiss. Ole nüüd hea ja tee uus tabel.Supplies!Kommentaar
-
Minu jaoks on ainult üks meeskond!
FC Wankers!
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Ma annaks miinuspunktid kõigile peale Welshpool Town FC, Apollon Kalamarias FC ja FK Jablonec 97, kuid kahjuks ei saa.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
-
Põmst sama järjekord, aga imho on need kes Apollon Kalamarias FC poolt hääle andsid (Oku, Eston, Maekas, Ince ja veel mõned) mõttetud gloryhunterid ja ma ei saa aru miks WTFC ja FKJ97 neile üldse korda lähevad :S
Minu paremik:
1. Welshpool Town FC
2. FK Jablonec 97
3. Chelsea FCKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
kuna noorsand sten 21 on ametis noorfoorumlastele iseloomuliku intellektuaalemotsionaalse tegevusega, teeksin kiiresti selle väikese vahekokkuvõtte siis ära:

Kommentaar