Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Toetus mängijatele.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Igaüks, kes Orkutis vähegi ringi on vaadanud, peaks aru saama, et sealset infot ei tasu alati tõe pähe võtta. Paras jobudus on selline "uudis" fakte kontrollimata välja imeda.
    Mis tähendab fakte kontrollimata?

Ott ei kirjuta, et Joel ja Taijo on joodikud. Oti loos on kirjeldatud seda, mis need jalgpallurid on ise enda kohta kirjutanud või mis pildid üles pannud.

Ott on isegi loo alguses selgitatud, mis on Orkut.

Mis siin kontrollida või välja imeda on?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ok, ma saan aru, et sinu jaoks on sellised uudised normaalsed lood, minu jaoks mitte.

Loodetavasti ei trükitud seda paber-SLÕhtulehes "spordiuudisena" (ei ole selle lehe lugeja).

Antud loo uudisväärtus on minu arvamust mööda pehmelt öeldes madal. Pallurite südametunnistusele koputamiseks võib see ju üks võimalik viis olla. Samas jääb kapipede ikka pedeks, kui ta ka vastupidist väidab.
      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Nojah, inimese jaoks, kes elu24-a treib uudiseid sellest, kuidas mingi suvaline rnb-staar kuskil suvalises auulis kohvikus istudes nina nokib, on selline kontekstist sõltuvate sitatükikeste väljanuuskimine ilmselt suht normaalne tegevus tõesti. Eks see oleneb taustsüsteemist tõepoolest.

Mis, ma annan endale aru, ei vabanda meid, ülejäänuid tuhandeid ja kümneid tuhandeid, kes me seda paska loeme, enamuses täiesti vabatahtlikult.

Vabandan kohe ühtlasi ka argumentum ad hominemi eest, aga no siia see sobis.

Kommentaar

Ma ei hakka hetkel oma seisukohta avaldama, vaid küsin ainult, kas keegi oskab öelda, mida selle artikliga saavutada taheti?

Kommentaar

Lugejaid, klikke, reklaami vaatamist. Raha.
            Supplies!

Kommentaar

..promo Eesti jalgpallile?

Kui jah, siis kukkus päris sitasti välja. Viimasel ajal on meedia päris aktiivselt hakanud kajastama Eesti jalgpalliga seonduvaid asju (eriti Meistriliigaga), kindlasti tuleb suur tänu selle eest just Martinile öelda. Muidugi Järvela kirjutis ei teinud just head promo Eesti jalgpallile.
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Hmmm... jah. Kuulsus on kuulsus ja feim on feim, aga vähemalt mina ei leia, et keegi jalgpallivõhik, kes nagunii asjast midagi ei tea, tuleks sellise artikli peale väljaku äärde vaatama, et oh, kes see Taijo Teniste on, pigem tekitaks see vastumeelsust, et mida ma neid ikka vaatama lähen ja ega Eesti jalgpallis muud nagunii polegi. Aga tegelikult on.

Loomulikult peaks jalgpallurid, kui avalikkusele veidi tuntumad inimesed jälgima, mida, kuhu ja kuidas nad kirjutavad, aga samas kas inimene, (ma tõesti ei tunne seda autorit, kuid ma eeldan, et ta pigem on Eesti jalgpalli ja spordi edenemise poolt), kes teoreetiliselt võiks toetada sporti, sellele hoopis (vähemalt minu silmis) negatiivset varjundit loob.

Mõelgem selle peale, et ka jalgpallurid on tegelikult inimesed nagu meie kõik.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                  Igaüks, kes Orkutis vähegi ringi on vaadanud, peaks aru saama, et sealset infot ei tasu alati tõe pähe võtta.
                  jätame nüüd kõrvale delfi-põlvkonna, kes uue lainena sinna saabunud ja arvavad, et lahe on endale nimeks panna Kätu Pätu
                  - enamik inimesi esineb seal siiski oma ees- ja perekonnanime ja tihtipeale adekvaatse näopildiga

Paras jobudus on selline "uudis" fakte kontrollimata välja imeda.
                  sulle juba eelnevates postides lühidalt selgitati delfi erinevust portaalist, kuhu logitakse sisse parooliga, mida teab ainult teniste ise

noh näiteks.. mille krdi pärast ma peaks kahtlema selles, et oku on hõivatud??
                  (ei tasu tõepähe võtta, ütled sa? aga milleks sellised naljad, mis oleks naljakad ainult vaimselt haigele inimesele?)

kollasest sopast nii läbi imbunud
                  möönan, et päris eraldi artikli mõõtu veel välja ei anna, aga kui inimesed veel paar kraadi peale keeravad nagu nood noored (endised muidugi) ühispankurid, siis vabalt,
                  et keegi Taavi R. on kesköises Tln-s arret-tud, on krimiuudis isegi siis, kui tegu pole jalgpalluriga

edit: Muidugi ei vabanda see jalgpallureid välja, kes hoolimatult enda kohta "fakte" avaldavad.
                  noh, lõpuks jõudsid ise ka põhiliseni

Algselt postitas d-fens Vaata postitust
                  inimesed paraku teevad teinekord asju
                  millest nii valuline reaktsioon? jutt pole salaja susserdamisest, vaid millegi avalikust deklareerimisest ja mõttetu on pärast slolehele väita, et pole teind või siis tv3-le, kus Joel üritas rääkida, et on "juba 1,5a Norras", jättes arusaamatuks, kas seal pole alkoholi või internetti, et oma profiilis aegunud punktid ära muuta
                  Nende asi, kes esimest kivi visata ei saa
                  miks ei saa? need, kes 4-5x näd. joovad ja sellest saladust ei tee, võivad vabalt
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Mina küll ülallingitatud noorsandi kontol olevat infot tõe pähe ei võta. Drinking: occasionally. Jee rait.
                    Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

noh näiteks.. mille krdi pärast ma peaks kahtlema selles, et oku on hõivatud??
                      (ei tasu tõepähe võtta, ütled sa? aga milleks sellised naljad, mis oleks naljakad ainult vaimselt haigele inimesele?)
                      Oleneb, mis eesmärgil sa tahad seda teada. Kui Sa tahad artiklit kirjutada, siis ära kahtlegi, lihtsalt pane kirja. Kui puudu jääb, mõtle välja. Aga kui sa tahad tegelikku seisu teada saada, siis elu karm tõde ongi paraku see, et ega sa ennem mitte milleski päris kindel ei saa olla, kui sa talle käe oled lõpuks püksi saand -- siis tuleb alles üsna kindlasti välja, kas oku on kinni või lahti või on ta sedapsi või otseti hoopis teistmoodi mees. Mõnede tüdrukutega pole asjad ka siis sootukski mitte selged veel, annaks jumal, et oku oleks teistmoodi mees.

Mina ka kirjutasin oma orkuti-profiili, et ma olen ilus, tark ja lõbus, sest ma tahtsin keppi saada. Ei saand ma midagi. Ma olen sinuga nõus, et see on ilgelt kurb. Ja naljakas ainult vaimselt haigele inimesele. Sest kesse muu ikka teise õnnetust osatab.

Aga inimesed paraku teevad teinekord asju, mis ülejäänutele esmapilgul päris sirget muljet ei jäta. Nende asi, kes esimest kivi visata ei saa, pole ka kohut mõista.

Kommentaar

poleks nö valesid fakte, poleks probleemi. kui sa avalikus portaalis annad mõista et juua meeldib ja veel tihti, siis mida sa pärast ulud, kui selle pärast selga hüpatakse.
                        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                          Järvela tegi täiesti normaalne loo, sportlane oli aga mõistuse jagamise ajal vist trennis. Jube lahe on tõesti end jõhkra joodikuna näidata.

Eesti koondise mängija võiks nagu endale aru anda, et tema tegemisi jälgitakse ka ja tegemiste suhtes on kõrgendatud ootused.

Lisaks - Orkutit loevad ja uurivad tõenäoliselt ka need inimesed, kes Taijot, Joeli või keda iganes veel ei tunne ning ei pea kohe aru saama, et tegemist on ju hiilgavate huumorimeestega.
                          Mina olen ka seda meelt, et see orkut, kuhu mina küll pole kunagi vaadanud, on sellest hoolimata avalik koht ja kui seal enda kohta lollusi kirjutad, siis ajakirjanik siin süüdi küll ei ole.

Kommentaar

Olen nõus inimestega, kes väidavad, et Orkut on avalik koht ja sinna üles riputatut võib ajakirjanik kasutada. Küsimus on vaid- MIDA ja KUIDAS.
                            Kui ajakirjanik räägib sellest, et tema tahtis vaid head- täelepanu pöörata, siis efekt oli vastupidine. Ja ajakirjanikuna on ta imbetsill, kui seda ei teadnud. Kui enne oli ülevalpool mainitute kontot vaadanud oletame- 1000 inimest, kellest 10 protsenti on psüühiliselt kergelt mõjutatavad, ning peavad neid sportlasi iidoliteks ja hakkasid peale konto vaatamist jooma, siis peale ajakirjaniku artiklit võisid mõlemad arvud kümnekordistuda.
                            Väga utreeritud näide, aga ajakirjandus peaks tajuma oma vastutust teatud info ja uudiste edastamisel. Ja jutt- "tahtsin vaid head" ei loe, kui efekt on vastpidine...
                            keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Algselt postitas vibu Vaata postitust
                              Kui enne oli ülevalpool mainitute kontot vaadanud oletame- 1000 inimest, kellest 10 protsenti on psüühiliselt kergelt mõjutatavad, ning peavad neid sportlasi iidoliteks ja hakkasid peale konto vaatamist jooma, siis peale ajakirjaniku artiklit võisid mõlemad arvud kümnekordistuda.
                              Väga utreeritud näide, aga ajakirjandus peaks tajuma oma vastutust teatud info ja uudiste edastamisel. Ja jutt- "tahtsin vaid head" ei loe, kui efekt on vastpidine...
                              Aaaa, et Veerpalu kihutamisest, Rähna kaklusest ja Rahnu bordellindusest poleks ka pidanud kirjutama, sest Onud Eeskujud annavad nüüd oma järgijatele halba mõju ja Eesti on kohe-kohe täis kihutajaid, kaklejaid ja litsipidajaid?

See on muidugi väga hea loogika.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

1) Sportlane kirjutab netis, et talle meeldib autoga kiiresti sõita.
                                2) Sportlane jääb räige kihutamisega vahele.

1) Sportlane kirjutab netis, et talle meeldib tänaval poksida.
                                2) Sportlane annab Viru tänava otsas kellelegi lõuga.

1) Sportlane kirjutab netis, et talle meeldib regulaarselt tina panna.
                                2) Sportlane vedeleb purjakil hollika ukse ees.

jne

Kas ainult mulle tundub, et neil variantidel on vahe? Et kumma teo eest tuleks inimest avalikult tampima hakata ja kumma eest mitte. Ja kui Teniste oleks orkutis hobide alla kirjutanud, et talle meeldib seks krokodillidega, kas siis oleks lausa esikaaneuudise välja andnud? Kirjutada võib kõigest, iseküsimus on see, kas alati ka peab. Muidugi tegid poisid selliseid asju avalikku kohta üles märkides lollisti, aga samas tundub mulle, et ka ajakirjanik läks siinkohal liiga kergelt odava populaarsuse püüdmise teed.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X