Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hea oleks kui sul siis oleks ankeedi peal juba ka soovitajad olemas.Võib lootma jääda ka juhatuse peale.Siiski soovitan vaadata eelnevalt "vastuvõetud liikmed" äkki sul seal omad joped juba sees?..
Ei teagi kuidas selline punkt üldse ankeedist välja on jäänud
Nimelt, millise klubi fänn või toetaja ankeeditäitja on?
See oleks elementaarne küsimus ja hea ka statistika tegemiseks ning sama klubi toetajatel üksteise leidmiseks.
Kuna klubidel eraldi kõigil fänniorganisatsioone pole siis saaks läbi JH-üksteisega kontakti luua jne.
Arvan ,et see on norm. ettepanek ,Koja mõelge selle peale.
Ei teagi kuidas selline punkt üldse ankeedist välja on jäänud
Nimelt, millise klubi fänn või toetaja ankeeditäitja on?
See oleks elementaarne küsimus ja hea ka statistika tegemiseks ning sama klubi toetajatel üksteise leidmiseks.
Kuna klubidel eraldi kõigil fänniorganisatsioone pole siis saaks läbi JH-üksteisega kontakti luua jne.
Arvan ,et see on norm. ettepanek ,Koja mõelge selle peale.
Olen ka ise selle üle pead vavanud, aga noh, mis tegtud, see tehtud. Nüüd on juba hilja. See punkt oleks võinud olla küll. Tegelikult isegi nii, et koduses liigas ja välismaal eraldi.
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
kusjuures, tasapisi oleks vist aeg m6elda ka elektroonilise andmebaasi loomisele... access v6i mis need programmid k6ik on... suhtpuht vaevan6udev töö, a ykskord tuleb see niikuinii ära teha... keegi v6taks ehk asja ette, kel asjast väike ettekujutus on ja kes ka pisut vaba aega omab... nii pisitasa otsast peale hakata, pildid sisse skännida jms...
kusjuures, tasapisi oleks vist aeg m6elda ka elektroonilise andmebaasi loomisele... access v6i mis need programmid k6ik on... suhtpuht vaevan6udev töö, a ykskord tuleb see niikuinii ära teha... keegi v6taks ehk asja ette, kel asjast väike ettekujutus on ja kes ka pisut vaba aega omab... nii pisitasa otsast peale hakata, pildid sisse skännida jms...
pRmt!
aif.
Ülimegaokseülbelt lihtne töö. Paar tunnikest ja valma.
Access ruuls totaalselt sellise asja jaoks.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Otsin soovitajaid. Kui keegi kunagi Viljandi juhtub tulema, teen altkäemaksu(õlle) välja. Suurendaksin naiste osakaalu ja liikmete keskmisest paremat väljanägemise protsenti haiglas.
Krt, ma tahaks julma liikmeks astuda aga ei saa, nüüd kui Poola minnakse, siis tulen kah, eks siis mõned õlled ja...ehk olengi liige...??? Ja veel, vaat asi selles, et ise mulgimaalt pärit ja kui tulen seda mängu vaatama, siis meibi ei tehta välja või midagi sellist, kuna ma ju ometi jalgpallihaiglast kedagi ei tunne. Ok, ma kohtun siis 17. mai teiega ja pange kõrod valmis, sest läheb valusaks valamiseks ja veel, kui saan liikmeks, siis.....eks ise teate....
Ja veel, vaat asi selles, et ise mulgimaalt pärit ja kui tulen seda mängu vaatama, siis meibi ei tehta välja või midagi sellist, kuna ma ju ometi jalgpallihaiglast kedagi ei tunne.
Take it easy. Mina ei tundnud ka kedagi, kuid nüüd, peale vene mängu.... Ja seda, et jalgpalli armastad ei pea häbenema...
keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Ja veel, vaat asi selles, et ise mulgimaalt pärit ja kui tulen seda mängu vaatama, siis meibi ei tehta välja või midagi sellist.
Kuule sellise suhtumisega sa küll liikmeks ei saa ..
No tere hommikust, miks peaks mina sulle välja tegema, et sinu soovitajaks hakata - alguses pead sina välja käristama
Kui juba liige, siis käristavad teised välja.
Originally posted by jots
Kuule sellise suhtumisega sa küll liikmeks ei saa ..
No tere hommikust, miks peaks mina sulle välja tegema, et sinu soovitajaks hakata - alguses pead sina välja käristama
Kui juba liige, siis käristavad teised välja.
piis
Ma pigem arvan, et ta mõtles: ei pöörata tähelepanu, mitte, et ei tehta jooke välja või nii....
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar