Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liikmeankteet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hea oleks kui sul siis oleks ankeedi peal juba ka soovitajad olemas.Võib lootma jääda ka juhatuse peale.Siiski soovitan vaadata eelnevalt "vastuvõetud liikmed" äkki sul seal omad joped juba sees?..
    Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Kritseldan siia lihtsalt selleks et oleks lihtsam ankeeti ülesse leida ja et ta ei kukuks teisele lehele.õlu:
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Ei teagi kuidas selline punkt üldse ankeedist välja on jäänud
        Nimelt, millise klubi fänn või toetaja ankeeditäitja on?
        See oleks elementaarne küsimus ja hea ka statistika tegemiseks ning sama klubi toetajatel üksteise leidmiseks.
        Kuna klubidel eraldi kõigil fänniorganisatsioone pole siis saaks läbi JH-üksteisega kontakti luua jne.
        Arvan ,et see on norm. ettepanek ,Koja mõelge selle peale.
        FCF Forever

Kommentaar

Orginally posted by ROOTSI KUNN

Ei teagi kuidas selline punkt üldse ankeedist välja on jäänud
          Nimelt, millise klubi fänn või toetaja ankeeditäitja on?
          See oleks elementaarne küsimus ja hea ka statistika tegemiseks ning sama klubi toetajatel üksteise leidmiseks.
          Kuna klubidel eraldi kõigil fänniorganisatsioone pole siis saaks läbi JH-üksteisega kontakti luua jne.
          Arvan ,et see on norm. ettepanek ,Koja mõelge selle peale.
          Olen ka ise selle üle pead vavanud, aga noh, mis tegtud, see tehtud. Nüüd on juba hilja. See punkt oleks võinud olla küll. Tegelikult isegi nii, et koduses liigas ja välismaal eraldi.
          Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Ma leian, et selle vea parandame koduleheküljel alajaotuses Jalgpallihaigla liikmed.
            poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

kusjuures, tasapisi oleks vist aeg m6elda ka elektroonilise andmebaasi loomisele... access v6i mis need programmid k6ik on... suhtpuht vaevan6udev töö, a ykskord tuleb see niikuinii ära teha... keegi v6taks ehk asja ette, kel asjast väike ettekujutus on ja kes ka pisut vaba aega omab... nii pisitasa otsast peale hakata, pildid sisse skännida jms...

pRmt!

aif.
              Jalgpallihaigla liige
              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Orginally posted by aiFo

kusjuures, tasapisi oleks vist aeg m6elda ka elektroonilise andmebaasi loomisele... access v6i mis need programmid k6ik on... suhtpuht vaevan6udev töö, a ykskord tuleb see niikuinii ära teha... keegi v6taks ehk asja ette, kel asjast väike ettekujutus on ja kes ka pisut vaba aega omab... nii pisitasa otsast peale hakata, pildid sisse skännida jms...

pRmt!

aif.
                Ülimegaokseülbelt lihtne töö. Paar tunnikest ja valma.

Access ruuls totaalselt sellise asja jaoks.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ilmselt tuleb peagi ankeedi täiendatud versioon,kehtivad mõlemad.
                  Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Kui selle andmebaasi osas on abi vaja, siis võin oma õla alla panna. Kogemustest oskustest puudust ei tule ja ka seda ajanatukest leiab natuke.

Meil profiilis olemas. Tel 056 485 138

Erkki

Kommentaar

Otsin soovitajaid. Kui keegi kunagi Viljandi juhtub tulema, teen altkäemaksu(õlle) välja. Suurendaksin naiste osakaalu ja liikmete keskmisest paremat väljanägemise protsenti haiglas.

Kommentaar

nagu liikmeks tahaks....

Krt, ma tahaks julma liikmeks astuda aga ei saa, nüüd kui Poola minnakse, siis tulen kah, eks siis mõned õlled ja...ehk olengi liige...??? Ja veel, vaat asi selles, et ise mulgimaalt pärit ja kui tulen seda mängu vaatama, siis meibi ei tehta välja või midagi sellist, kuna ma ju ometi jalgpallihaiglast kedagi ei tunne. Ok, ma kohtun siis 17. mai teiega ja pange kõrod valmis, sest läheb valusaks valamiseks ja veel, kui saan liikmeks, siis.....eks ise teate....
                        enivei, fritsud on parimad

Kommentaar

[quote]Originally posted by Karistaja

Ja veel, vaat asi selles, et ise mulgimaalt pärit ja kui tulen seda mängu vaatama, siis meibi ei tehta välja või midagi sellist, kuna ma ju ometi jalgpallihaiglast kedagi ei tunne.

Take it easy. Mina ei tundnud ka kedagi, kuid nüüd, peale vene mängu.... Ja seda, et jalgpalli armastad ei pea häbenema...
                          keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Ja veel, vaat asi selles, et ise mulgimaalt pärit ja kui tulen seda mängu vaatama, siis meibi ei tehta välja või midagi sellist.
                            Kuule sellise suhtumisega sa küll liikmeks ei saa ..
                            No tere hommikust, miks peaks mina sulle välja tegema, et sinu soovitajaks hakata - alguses pead sina välja käristama
                            Kui juba liige, siis käristavad teised välja.

piis
                            Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

Originally posted by jots
                              Kuule sellise suhtumisega sa küll liikmeks ei saa ..
                              No tere hommikust, miks peaks mina sulle välja tegema, et sinu soovitajaks hakata - alguses pead sina välja käristama
                              Kui juba liige, siis käristavad teised välja.

piis
                              Ma pigem arvan, et ta mõtles: ei pöörata tähelepanu, mitte, et ei tehta jooke välja või nii....
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

minu viga ... debiil olen
                                Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

Working...
                                X