Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soccernet.ee fänniturniir 2009
Collapse
X
-
-
Osalemise soovist on teada andnud juba 8 võistkonda:
Tallinna Levadia, Sillamäe Kalev, Tallinna Flora, Nõmme Kalju, Viljandi Tulevik, FC Kuressaare, Pärnu Vaprus ja Jalgpallihaigla.
Eelregistreerimiseks on aega veel novembri lõpuni ja siis peame langetama raske otsuse, kes pääsevad turniirile ja kes peab võib-olla seekord ukse taha jääma.Kommentaar
-
Mina sain aru,et ikkagi ML fännide turniir,ning idee vist oli rohkem selles,et kui puudu jääb ML huvitatud fännidest,siis võetakse ka esiliigast juurde.Niiet kui 8 ML fänni kohta täis siis ongi asi lahendatud
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..Kommentaar
-
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..Kommentaar
-
Mul tekkis sama mõte ,et kui on Meistriliiga klubide fännide turniir siis selleks ta jäägu ja parimal juhul võib esiliiga klubide fänne kaasa haarata aga JH ei kuulu kummasegi kategooriasse. Seega tuleb esmalt läbi rääkida Narva, Sillamäe jt. fännidega ja kui siis tõesti 8 kohta kokku ei saa ja siis vaatab edasi .
Turniiri põhimõte peaks minu meelest olema see ,et terve hooaja ennastsalgavalt oma lemmiklubi toetanud fännigrupid saaksid aastalõpus toreda meelelahutuse ja natuke ka avalikkuse tähelepanu.FCF ForeverKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar