Hümni peab oskama õigete sõnadega kaasa laulda. Viisi pidamine ei oma erilist tähendust. Hääle tugevus on peamine kriteerium. See, kus ma oma käsi hoian: pea kohal, selja taga või hoopis pigistan pöialt, pole ju nii tähtis..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hümni kuulamine
Collapse
X
-
Minu jaoks on tähtis, et mu kõrval seisvad inimesed oskaksid Eesti hümni laulda. See on üks põhjuseid, miks vaatan mängu fännitribüünil
Mulle ei meeldi mõte, et hümni ajal tõmmatakse suur lipp üle meie peade ja me ei näe *unnigi. Pakun välja tõmmata lipp peale hümni ehk ajal, kus platsil toimub võimalikult vähe huvitavat. Sest vaatamata enesenäitamise edevusele läheme statale ju ikkagi mängu vaatama ning omasid toetama. Kes mõtleb minuga ühte moodi?poborsky@jalgpallihaigla.ee
Kommentaar
-
Orginally posted by Kosk
Raiuge või kaäsi ära, aga südamele ei pane MITTE IIAL, sest USA mulle nüüd nii väga kah ei meeldi
Lipu koha pealt niipalju, et võiks ikka hümni ilusti ära laulda ja siis lainetada. Kanga alt ei kaja hääl nagu välja vist eriti hästi või nii.
Ja nüüd siis üks küsimus ka Venemaa hümni kohta - kunagi oli juba ka selline teema, et mida teha selle hümni, kui endise NL hümni ajal. Ühe võimalusena pakkus vist Kojamees välja lennukitegemise. Peaks vist kokku ära leppima, mida teha, muidu on nii, et osad istuvad, osad teevad lennukit, osad hoiavad salle, osad ümisevad kaasa jne.Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Selle südamekäega on just nii nagu Tammsaare "Tõde ja Õigusega", kus mainitakse sõna armastus 1 kord. "Kõrboja peremehes" 0 korda. Ühesõnaga ma eestlasena ei pane oma kätt südamele näitamaks, et oma maad/koondist armastan. Sellest peab kuidagi muudmoodi aru saama.\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar
-
See kus keegi hümni ajal kätt hoiab on igaühe isiklik asi. Ja seda ei saa teised ette kirjutada. Kellel on Eesti südames ja kellel taskus... Tegelikult pole hümni ajal kaamerasse edvistamisest nii või naa suurt kasu. ETV näitab samal ajal lihtsalt spraidi või mõne muu pesuvahendi reklaami. Tüübid ei mõika koondise mängust kui pühast ja terviklikust rituaalist *ittagi.with no ripcord
Kommentaar
-
Orginally posted by Poborsky
Kes mõtleb minuga ühte moodi?
Oleksin nõus mõne minuti mängust lipu all olema, kui vaid hümni näeks/kuuleks/tunnetaks.piis!
Kommentaar
-
Orginally posted by Rain
Üks kõvemaid hetki koondise mängul on see, mis staadionil hümni ajal toimub. Kurat, see on sama suur emotsionaalne pomm nagu Eesti löödud värav. Mõte, et mul samal ajal silmad välja torgatakse, ei tekita erutust.
Oleksin nõus mõne minuti mängust lipu all olema, kui vaid hümni näeks/kuuleks/tunnetaks.with no ripcord
Kommentaar
-
Minu arvates on tähtis see, et sõnad peas, viisipidamine pole tarvilik- laulda tuleb selge kõlava häälega. Vähemalt sõjaväes nõuti meil seda. Röökida pole tarvis. Ja mina isiklikult ei taha kohata sellist asja, et kui keegi hümni peale ka pisara poetab, et teda siis kui imelikku vaadatatakse.keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Kommentaar
-
Poborsky!!!
Rääkisid siin,et oled suuresti fännitribüünil kuna seal oskavad kõik mehed hümni laulda.Äkki sa tahtsid öelda nad lüritavad kõva häälega lauld kui palju oskavad.
tahaks näha venda kes oskab unepealt hümni peast ja kõiki salme.
Kardan,et neid vendasid on vähe.häbi tunnistada ,et mina unepealt küll ei oska kõiki salme,aga... luban et see viga saab lähemal ajal parandatud.(loe õpin hümni pähe).Soovitan seda teha ka teistel kes on minuga sarnases olukorras!!!Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
Kommentaar
-
Orginally posted by vibu
Ja mina isiklikult ei taha kohata sellist asja, et kui keegi hümni peale ka pisara poetab, et teda siis kui imelikku vaadatatakse.
Mehed ei nuta- kas ma pole siis mees??Supplies!
Kommentaar
-
Kolmteist,
ma pole proovinud une pealt hümni laulda. Eesti Vabariigi hümni kolm salmi (kuigi viimane üle mõistuse ei meeldi) laulan kaine peaga ära iga kell nii mis mühiseb. Ja mühiseb ka suurem osa fännitribüünist mu kõrval.
Pole vaja vist lisada, et suudan Eesti Vabariigi hümni laulda ka täis peaga. Olen harjutanud erinevatel staadionitel siin ja sealpool piiri
Pisaraid poetan ikka, viimati nutsin lahinal Leedus.poborsky@jalgpallihaigla.ee
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar