Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hümni kuulamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Orginally posted by van der Sell

Proovi sa ainult lipu all kone teha Annan isiklikult sellele vasta pead, kes üritab lipu all lõket tegema hakata. Pole meil vaja 9000 kroonist aukudega lippu
    Lipupõletamisest: Ma ei võta seda kui konstruktiivset kriitikat. Väikest huumoripoissi sa küll ei mõika. Aksendid minu kirjas olid hoopis teistel kohtadel kui sina välja lugesid.
    Aga las see praegu jääb...

Nutmisest: Mõtle kui nt. Piiroja hümni peale nutma puhkeks... Ükski vastane ei võtaks meest enam mitte kunagi tõsiselt. Hümn peaks nagu võitlusvaimu üles tõmbama või mis. See pole mingi *uradima nutulaul. Pärast nuta millal tahad.

Teravad on lahedad.
    with no ripcord

Kommentaar

Orginally posted by crum

Proovi sa ainult lipu all kone teha Annan isiklikult sellele vasta pead, kes üritab lipu all lõket tegema hakata. Pole meil vaja 9000 kroonist aukudega lippu
      Lipupõletamisest: Ma ei võta seda kui konstruktiivset kriitikat. Väikest huumoripoissi sa küll ei mõika. Aksendid minu kirjas olid hoopis teistel kohtadel kui sina välja lugesid.

Nutmisest: Mõtle kui nt. Piiroja hümni peale nutma puhkeks... Ükski vastane ei võtaks meest enam mitte kunagi tõsiselt. Hümn peaks nagu võitlusvaimu üles tõmbama või mis. See pole mingi *uradima nutulaul. Pärast nuta millal tahad.

Teravad on lahedad.
      sain aksendist aru küll, olin ka ise kohal. aga mis aukudesse lipul puutub, siis jään oma seisukohale, nagu ka pisara poetamise suhtes. Vaata, ma ei saa koju minna ja lihtsalt heast peast nutma hakata, Eesti hümn on minu jaoks nii ülev, et siinkohal sobib vesistada küll

ja minu arvates ei ole kurat siin foorumis keelatud
      Supplies!

Kommentaar

Crum... aga sa mõtle selle peale, et see on vaid positiivne, kui vastased meite mängijaid tõsiselt ei võta. Mina näen seda küll sedapidi.... irw
        keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Miks Vene hümni ajal peab kätega vehkima? Ma ei saa aru. See näitab ainult matslikkust. Kui ka seal mingi sügavam tagamõte on, siis ei saa sellest peale autori ilmselt keegi teine aru. Hümni ajal võiks ikkagi kuss olla.
          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Nõus, Edson.
            poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Kolmteist, pakun et niipalju kui mehi Eesti sõjaväes on käinud, oskab ka une pealt hümni laulda. Endal kroonust 6 aastat möödas, kuid mängudel hümni mäletamisega probleeme pole olnud.

Kommentaar

Orginally posted by crum

Teravad on lahedad.
                mängija ja pealtvaataja kuulavad hümni hoopis erinevatest aspektidest. Pealtvaatajatele laangeb suurem emopoiss.
                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

"Lennuki "tegemisest nii palju ,et seda peab täpsemalt järele pärima herr Vosem nol -i käest.Minuteada seda hümniaeg eitehta pigem kui vastane ründab.Ja mitte iga vastase puhul ei ole see õige.Nimelt ei solvata sellega ei vastas meeskonda ega ka selle fänne ,vaid pigem tuletatakse meelde ,et teie riik on meid pommitand.kuidas seda teha selgub kohapeal,kuigi arvan et paljud juba teavad,too rahvusvaheline.
                  Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Orginally posted by kojamees

Nimelt ei solvata sellega ei vastas meeskonda ega ka selle fänne ,vaid pigem tuletatakse meelde ,et teie riik on meid pommitand.
                    Hahahhahhaaa
                    \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Orginally posted by kojamees

"Lennuki "tegemisest nii palju ,et seda peab täpsemalt järele pärima herr Vosem nol -i käest.Minuteada seda hümniaeg eitehta pigem kui vastane ründab.Ja mitte iga vastase puhul ei ole see õige.Nimelt ei solvata sellega ei vastas meeskonda ega ka selle fänne ,vaid pigem tuletatakse meelde ,et teie riik on meid pommitand.kuidas seda teha selgub kohapeal,kuigi arvan et paljud juba teavad,too rahvusvaheline.
                      Hümni ajal ei ole küll hea mõte, eriti arvestades, et külaliste hümni ju enne Eesti oma mängitakse. Ei tahaks mõeldagi, mis venelased meie hümni ajal tegema hakkavad, kui me nende hümni ajal kõik kätega vehiks..

Kommentaar

Vene Hümni ajal pole mõttet tõmmelda.
                        Aga lennukit tehakse hoopis muul ajal ja selleks pole
                        vosjemi selgitusi vaja sest ega tema pole seda välja mõtelnud.See ,et sa Kojamees ei tea ,mis on lennuki tegemine näitab ,et oled jalgpallireele hüpanud poole sõidu pealt.
                        Lennukit ehk lendurite päeva ,kuidas kelleskile meeldib tehakse põhiliselt siis ,kui vastasmeeskonna mängija lööb
                        meie väravale ning paneb mööda.
                        Tehakse ka teisel juhul,kuid seost lendamisega on võrdlemisi raske leida. Näit: vaatasin mõned aastad tagasi UEFA
                        karika finaalis Stockholmis ja seal tegid Chelsy fännid lennukit Stuttgarti mängijatele,kes iga kord teatraalselt ja kõrge lennuga maha kukkusid.
                        Arvan ,et meie võime ka venelastele seda mõlemal juhul teha
                        Päris äge on vaadata ,kui kas või sadakond inimest ühiselt
                        mingeid liigutusi või plaksutusi teevad või salliga keerytavad.
                        Vot niiii
                        FCF Forever

Kommentaar

Kunn: Chelsea - Inglismaa, Stuttgart - Saksamaa - seos pommitamistega on ju teisest maailmasõjast olemas. Nii nagu punakotkastel Tallinna ja Narva pommitamistega. Kui lennuki tegemine on seotud varasemate pommitamistega, siis see sobib küll.
                          Kust sa kunn võtad, et ei ole mingit seost pommitamistega? küsisid?
                          memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

...olen üpris kindel et Tallinna pommitamisega mingid 58 aastat tagasi ning oma seost selles küll ei oska venelased (kellest enamus ju 20-30 aastased ) näha ja see idee jääb neile arusaamatuks, seda enam et neile on ju koguaeg õpetatud (ja ka meile 50 aastat) et ega nemad ei pommitanud vaid sakslased. Venelased ei saaks siis vist enamuses Euroopa riikides staadionitel viibida kuna II Maailmasõja raames pommitasid nad vist küll enamus riike maatasa (v.a. Lääne_Euroopa). Tsetseenias oleks muidugi teine asi aga ma kardan et tsetseenidel pole enam ei meeskonmda ega staadionist rääkimata...
                            Kui see meie eneseteadvust ja hinnangut tõstab eeldusel et teised eestlased staadionil ja telekate taga(kui toimub ülekanne või spordiuudistes näidatakse) sellest pointist arusaavad - siis küll.
                            Küll aga ei meeldi mullegi idee hümni ajal mingit vehkimist korraldada, sellest tulenev võib korra alt väljuda ja mine tea kuidas seda meie idanaabrid tõlgendavad...
                            RummaBastards!

Kommentaar

Orginally posted by ROOTSI KUNN
                              See ,et sa Kojamees ei tea ,mis on lennuki tegemine näitab ,et oled jalgpallireele hüpanud poole sõidu pealt.
                              Ju olen mina ka poole sõidu pealt hüpanud, sest isegi pärast sinu juttu ei saanud ma aru, kuidas "lennuki" tegemine välja näeb.

Käed laiali ja põristad "põrr-põrr" ja siis teed nagu kukuks? Äkki seletad ikka lahti, vihje, et mingil mängul kuskil Euroopas tehti, pole just kõige parem õppimismaterjal.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Olen Jansaga täielikult nõus: vastaste (ükskõik, kes nad ka ei oleks) hümni ajal olgu vaikus ning mütsid maas.

Mina isiklikult elan Eesti ja vastaste hümnile kaasa üpriski sarnasel moel: ainult selle vahega, et Eesti hümni ajal ma laulan.
                                poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Working...
                                X