Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pärnus on pubi-SEPA 7,seal käib koos igavesti tore kaader,ka omanik Ivar pärtel on teada-tuntud spordihuviline,kes selle asjaga teil seal tegeleb ,võtka temaga ühendust,ta on äkki koostööst huvitatud?
ma arvan et selle George Browni kohapealt pole mul muchvigi lisada ei kehti seal ega ka hakka kehtima mingi ale.See et rootsi Kunnil oli sellega tuli takkus ja muudkui kiirustas ning selle siia ylesse riputas enne kui leping sölmitud.Sama moodi kiideldi "Postimehes" a`la ametlik-ametlik Pubi [glow tcolor=lilla, fcolor=must, size=3, strength=3]MONKEY BUSINESS[/glow]:Ma arvan ega sealt head nahka ei tule kui vana teatab et ta peale mängu "öunte pealt vaatab"
Mitteametlike pubide nimekirja võib ka vist lisada O'Malleys (krt ei teagi, kuidas täpselt kirjutada), kus tänu Margunni diplomaaditööle ja müüja teadmatusele sai õlle viimati 25 eeguga kätte
ma arvan et selle George Browni kohapealt pole mul muchvigi lisada ei kehti seal ega ka hakka kehtima mingi ale.See et rootsi Kunnil oli sellega tuli takkus ja muudkui kiirustas ning selle siia ylesse riputas enne kui leping sölmitud.Sama moodi kiideldi "Postimehes" a`la ametlik-ametlik Pubi [glow tcolor=lilla, fcolor=must, size=3, strength=3]MONKEY BUSINESS[/glow]:Ma arvan ega sealt head nahka ei tule kui vana teatab et ta peale mängu "öunte pealt vaatab"
Mul üsna hiljutise Brownesi juhtivtöötajana pole muud lisada kui ,et seal pole ei tulevikus ega pole ka minevikus olnud kellelgi ühtegi head deali teha õnnestunud. Vähmalt mitte Rein Kilgi omanikuks olemise ajal, nii et ärge kurvaks muutuge kui see ka meil tegematta jääb. Lisaks veel niipalju et suur televiisor sai kah läbi ussim.nni Kilgilt välja kaubeldud ning sedagi kaalus ta ligikaudu aasta. Töötajad kes sinna veel jäänud on nõuavad aga igalt kliendilt aplausi sest kui majas on iga töötaja kohta 1 direktor siis ... noo vabandage väga. Käige parem seal kus asi kindel!! Black Mount, Kamikaze jne.
Ma pole küll JH liige,kuid reklaame kuulates raadiost jm. te Laksu Halli nimelise pubiga pole proovind miskit,nad reklaamivad end kui jalpalli sõprade koht vms.see seal roosikrantsi 1 linnavalitsuse all nurgapeal
Homses minu postituses kuum uudis kesklinna tuttuuest restoranist ,mis pakub JALGPALLIHAIGLALE 20% hinnasoodustust.
Lugege kõik ja andke teade sõpradele edasi.
mis te naerate ja seletate siin selle üle - minu naine on näiteks väga õnnelik selle üle et saab WonderBraad nüüd paar sotti odavamalt kätte, ehkki ise liige ei ole veel, kasutab minu kaarti....:P Tõsine värk!
Kommentaar