Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Kaido Hermat.
    Kui ma õigesti mäletan siis nägin ma t eda vist mingi neiuga täna ka turnat vaatamas, ju pani trikke kõrva taha.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
      Kui ma õigesti mäletan siis nägin ma t eda vist mingi neiuga täna ka turnat vaatamas, ju pani trikke kõrva taha.
      Ei siin aita midagi, kui 2007 aastast alates oled 3-4 liigat mänginud ja 2012 lõpus veel nii mängid nagu mõni inimene esimest korda mängib, siis ei aita siin enam üksi asi. Some things just aren't meant to be, but some people don't realize it

Kommentaar

Täiesti masendav - EJL ei suuda ikka üldse operatiivselt aastalõpukalt tulemusi kirja saada juba ma ei tea mitmes turniir järjest.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
          Täiesti masendav - EJL ei suuda ikka üldse operatiivselt aastalõpukalt tulemusi kirja saada juba ma ei tea mitmes turniir järjest.
          Irw, eile vaatasin Rahvaliiga tulemusi - polnud. Kribasin siia väikse kokkuvõtte, et kuidas oma mansal läks (koos skooridega), ja täna on need ka ainukesed tulemused, mis alagrupimängudel on lisatud.

Urmar, kui abi vaja, siis ma võin uurida äkki leiab veel tulemusi (RL-i omi). Meil üks vend kirjutas lõppseisud oma kavasse ringi.

-e- paistab, et saadi lõpuks ikka oma jõududega hakkama, tubli.

Kommentaar

Working...
          X