Mulle öeldi, et ei saa, nõnda jäin igal juhul igaks petteks kõrvale. Oli juba see nüanss päris meelest ära läinud eelmisest aastast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2011
Collapse
X
-
Kuidas te aru ei saa, et rohkem kui ühel turniiril võivad mängida need kes on liiga vanad.
See kas inimene on piisavalt vana otsustab žürii, kuhu kuuluvad Uiboleht, Neemlaid ja Juks. Trikoovoorus on lisaks veel kaks hindajat- Pohlak ja Luik.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Osaleda tohib ainult ühel turniiril (erandiks vaid osadele noortele Eliitliigas osalemine), selline info läks e-maili teel enne turniiri algust ka kõigile võistkondadele. Infomüra tekkis sellest, et eelmistel aastatel lubati veteranidel ka teistel turniiridel mängida, kuid kuna sellega seoses olid probleemid ja negatiivne tagasiside osalejatelt (muuhulgas seepärast, et mõned võistkonnad mängisid sama koosseisuga mitu turniiri ja see pole selle turniiri mõte), siis toimus muudatus. Nagu uute asjade puhul ikka oli mingil osal veel vana süteem meeles.Algselt postitas elx Vaata postitustNo Uibolehe jaoks olingi ma liiga noor. Samas ta pole ka kohtunik, seega ma imesta, kui ta eksis. Neemlaidi kahjuks polnud parajasti käepärast.
Kommentaar
-
C`mon Uiboleht, loe varasemaid postitusi.Algselt postitas asdf Vaata postitustOsaleda tohib ainult ühel turniiril (erandiks vaid osadele noortele Eliitliigas osalemine), selline info läks e-maili teel enne turniiri algust ka kõigile võistkondadele. Infomüra tekkis sellest, et eelmistel aastatel lubati veteranidel ka teistel turniiridel mängida, kuid kuna sellega seoses olid probleemid ja negatiivne tagasiside osalejatelt (muuhulgas seepärast, et mõned võistkonnad mängisid sama koosseisuga mitu turniiri ja see pole selle turniiri mõte), siis toimus muudatus. Nagu uute asjade puhul ikka oli mingil osal veel vana süteem meeles.
Evu kirjutas ka siin sellest. Astusite sita sisse, jälle!!!
Palju õnne,kärnerid!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ei hakanud uut teemat tegema, kuid täna sai III liiga 3. turnal. Silma jäi Nõmme Kalju III rivistuses üks andekas mängumees. Kandis number 13 särki, ega keegi tea kes see meisterlik mängumees oli?
Eriti meeldis mul tema olukordade lahendamine ning eriti seksikas oli see kuidas ta üritas kahte portepõrget äras kasutada ning 1-1le minna.
Oli näha, et see mängumees võttis asja tõsiselt. Tribüünil olid isegi tal treenerid, kes teda juhendasid mängude jooksul.
Kommentaar
-
Väga terav vana, ei imestaks kui järgmisel hooajal juba väga suures mängus olulist rolli mängiks. Kui ta vaid veidi liha luudele saaks ja kogemusi omandaks, siis ei imestaks kui järgmisel hooajal teeb oma Meistriliiga debüüdi.Algselt postitas PraS Vaata postitustEi hakanud uut teemat tegema, kuid täna sai III liiga 3. turnal. Silma jäi Nõmme Kalju III rivistuses üks andekas mängumees. Kandis number 13 särki, ega keegi tea kes see meisterlik mängumees oli?
Eriti meeldis mul tema olukordade lahendamine ning eriti seksikas oli see kuidas ta üritas kahte portepõrget äras kasutada ning 1-1le minna.
Oli näha, et see mängumees võttis asja tõsiselt. Tribüünil olid isegi tal treenerid, kes teda juhendasid mängude jooksul.
Kommentaar
-
Kelllega on tegemist?Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVäga terav vana, ei imestaks kui järgmisel hooajal juba väga suures mängus olulist rolli mängiks. Kui ta vaid veidi liha luudele saaks ja kogemusi omandaks, siis ei imestaks kui järgmisel hooajal teeb oma Meistriliiga debüüdi.
Kommentaar
-
Talent fännide hulgast!Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKaido Hermat.
Kunagi käisin Tallinnas onu juubelil, kaasas oli ka üks vanamees rakverest, kes ajas oma purjus inimese joru, mille peale kadunud vanameister Mikk Mikiver ütles, et talent rahva hulgast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar