mulle küll sobiks!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas ak Vaata postitustPaar palvet nädalavahetuseks. EPMÜ ja Kupid - paluks viiki mängida ning Põlva - võtke end ükskord kokku ja tehke Otepääle ikka tuul alla. Ning Metec - võit võõrsil Liverpooli üle soojendaks meie südant ka. Aitäh.
Kommentaar
-
Algselt postitas ak Vaata postitustPaar palvet nädalavahetuseks. EPMÜ ja Kupid - paluks viiki mängida ning Põlva - võtke end ükskord kokku ja tehke Otepääle ikka tuul alla. Ning Metec - võit võõrsil Liverpooli üle soojendaks meie südant ka. Aitäh.
Kommentaar
-
Algselt postitas sokkernett Vaata postitustäkki on kellelg pakkuda mõni hea trikk kuidas Liverpooli nende kodusel rohelisel asfaldil võita???....peale selle, et peame rohkem palle puure tampima kui nemad
vÕI OLLA OMA MÄNGU MÄNGIMA JA MITTE KOHTUNIKUGA SÕDIMA,sest nagu ma tean vilistab omset mängu hr Luide KARMVÄRK iga roppus väljakul tähendab kollast või isegi mängust eemaldamistOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas mansu Vaata postitustÜks palve veel, proovige ise ka nädalavahetusel võita
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas firsttouch Vaata postitustKeegi Võhma LM - JK Luunja mängu tulemust teab?
Kommentaar
-
Algselt postitas ak Vaata postitustQmed-Türi 0:2. Palju õnne siis Türile III liigasse tõusmise puhul.
Qmedi kodulehe mängukirjeldusest sai suht ühekülgse pildi. Oleks huvitav lugeda ka Türi kommentaari. Eriti punase situatsiooni kohta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar