Algselt postitas PeTy3bI
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustkas sa ise ka aru saad millest sa räägidÜks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustpohhui, saame me v2ravat v6i mitte... aga kolm punktid meil on k2is
kes on j2rgmine kaotada? otepaa ja luunja... kus-kus.... varsti on teie kord
pohhui, laseme me värava või mitte...aga kolm punkti on meil käes
Kes on järgmine kaotaja? Otepaa ja Luunja...kuss-kuss....varsti on teie kord
Päris vihane HaServi mängumees
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustgotov vazelin derevjashka!
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustTõmba hoogu maha või otsi mõni muu foorum, kus Sind mõistetakse.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustära pahanda,kyll tuleb poisiga pikem jutuajamine,et ta liiale ei läheks oma sönavöttudega.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuldar Vaata postitustMis on saanud heast ja sõbralikust neljandast liigast?ja mis peamine, mina pole sellist käitumist veel näinud Haservi mängudel
. eks meil kõigil ole endal võimalus neile ilma "vaseliinita kruvida".
pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustIlusti saab ju aru
pohhui, laseme me värava või mitte...aga kolm punkti on meil käes
Kes on järgmine kaotaja? Otepaa ja Luunja...kuss-kuss....varsti on teie kord
Päris vihane HaServi mängumees
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustno kuidas keegi...ma isegi ei vaevu pingutama et sellisest hülgemölast aru saadanr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsai juba poisiga räägitud.loodan,et rohkem selliseid avaldusi tema poolt ei tule enam.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustkui ta väljendaks end eesti keeles, ei paneks ka mina pahaks, ärme nüüd nii pahased ka ole pisikeste asjade peale. Minu arust on tal oma huumor täiesti olemas :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustkui ta väljendaks end eesti keeles, ei paneks ka mina pahaks, ärme nüüd nii pahased ka ole pisikeste asjade peale. Minu arust on tal oma huumor täiesti olemas :P
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustMida kõike multikulturaalne Taani ühiskond ei tee, õpetab igasugu nalja mõistma ja puha
Aga mitte kauaks. Kodumaa ootab ja R&R ka kindlasti
Kommentaar
-
Väike rõõmusõnum teile Welco poolt.
Hülgame Tamme staadioni,mis ka meile armsaks juba saanud ja kolime üle Põllu tänava staadionile. Põllu stata olukorrast pole kahjuks ülevaadet,aga olgem ausad, Tamme betoonist halvem ikka ju olla ei saa?
Kahjuks tuleva nädala kodumängu Quattromediga peame pidama veel tammal, siinkohal vabandused Med-i mängijatele, samas saame koos öelda head aega sellele suurepärasele staadionile.
Kommentaar
-
jumal tänatud, mirko.
mul hakkaski juba vasak põlv jälle valutama, pärast Anzhi mängu, seal pold ka just kõige pahmem väljak. mõtlesin, et lähebki perse jälle, aga vast kannatab ära nüüd.
samas, kui seal muru ei kasteta, siis võib maapind pikema kuivaga ka päris kõvaks kuivada. loodame parimat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar