Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
hmhm Guwalda poisid võiks mõne sõnaga karikamängust ka rääkida? kuidas väravaga maha saadi ?
poleks paha jah...
ei tea kas enne on nii juhtunud: vanja ütles, et 26 meest oli tal mängule tulnud??? seega 15 vahetust peaaegu kui protokolli saaks rohkem nimesid kanda.
Värav oli ilus Sinivee sai äärelt palli sai ilusti omaks, suutis 2 kaitsjat üle mängida ja kuigi lõpuks olid nad tal jälle perse taga mämngis veel väravavahi kah üle ja kõksas tühja väravasse! Noh üldiselt oli ajax loomulikult üle, kuid neli kolli oleks võinud vähem olla, täiesti meie enda puterdamised! teisel poolajal tagusid nad julmalt mööda nii et pole imestada et nad meistrikas viimased on! Meie jäime igatahes mänguga rahule! Peale mängu ütles kohtunik kah, et teie taseme juures lüüa meistriliiga satsile värav on kõva sõna! Ja muidugi me lubasime avalikult kah vähemalt ühe lüüa!
Värav oli ilus Sinivee sai äärelt palli sai ilusti omaks, suutis 2 kaitsjat üle mängida ja kuigi lõpuks olid nad tal jälle perse taga mämngis veel väravavahi kah üle ja kõksas tühja väravasse! Noh üldiselt oli ajax loomulikult üle, kuid neli kolli oleks võinud vähem olla, täiesti meie enda puterdamised! teisel poolajal tagusid nad julmalt mööda nii et pole imestada et nad meistrikas viimased on! Meie jäime igatahes mänguga rahule! Peale mängu ütles kohtunik kah, et teie taseme juures lüüa meistriliiga satsile värav on kõva sõna! Ja muidugi me lubasime avalikult kah vähemalt ühe lüüa!
ma vaatan, et peab ikkagi järgmine aasta osavõtma karikast, sest nagu näha pole välistatud võimalus võita ML meeskonda .
üks küsimus guwaldale ka, et äkki olete nõus 26ndal mängu hilisemaks viimisega? ntx kella 1800ks
FC Otepää vs Pärnu WC Guwalda 7:0 (4:0)
kuum nagu põrgus, guwalda poistel oli väga pikk õhtu vist olnud, 4ndaks minutiks oli seis 2:0 juba, rohkem pool selline jalutamine oli mõlemalt poolt
Rolling Doors - Võhma
Poistelt ikka täiesti mannetu mäng,ma ei tea kas nad ei viitsinud või ei jõudnud mängida,igatahes totaalne häving.
Rolling Doors - Võhma
Poistelt ikka täiesti mannetu mäng,ma ei tea kas nad ei viitsinud või ei jõudnud mängida,igatahes totaalne häving.
Sellest saab nüüd aru, et Võhma kaotas aga mis seisuga?
Kommentaar