Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas crazybear Vaata postitust
    Metec Vapruse mängust nii palju, et Meteci treeneri mölisemine kohtuniku kallal terve esimese poolaja ja vaheaja ja siis kõne peakohtunikule kandis vilja. Peale seda võisid Meteci mehed platsil tõugata peapallidel kätega, teha vigu, lüüa üle oma otsajoone, kõik need vilistati Vapruse kahjuks, vene keeles võis ropendada ja kisada palju suudad, see oli selle kohtuniku arust vist loomulik mängu osa. Penalt vilistati Metecu kasuks, siis oli Metecu treener õnnelik nagu püksisitunud beebi.Kuigi vapruse meest lükati kätega karistusalas selga ja sellest ka käe puude. Aga õnneks ei suutnud ei kohtunik, ega õnnelik metecu treener meile ära teha ja saime ilusa ja magusa võidu Metecu üle, kes juba enne esimest kohtumist meiega mainisid, et neile s***peadele peame pähe tegema. no nüüd võiks mainida, et tundub nagu oleksite ise S***pead!
    ....olen juba ammu märganud, et koos Vapruse meie liigaga liitumisega on liitunud üks punt eestikeelseid ajudeta kommentaatoreid...seda sorti mehi on ka delfi portaalis kuhjaga märgata. Jõudu edasiseks
    Senini oleme teiste satsidega suutnud teema venelased vs eestlased vältida ja kõik erimeelsused on jäänud platsile. Aga sellised staarid nagu Vapruses...

Kommentaar

Algselt postitas sokkernett Vaata postitust
      ....olen juba ammu märganud, et koos Vapruse meie liigaga liitumisega on liitunud üks punt eestikeelseid ajudeta kommentaatoreid...seda sorti mehi on ka delfi portaalis kuhjaga märgata. Jõudu edasiseks
      Senini oleme teiste satsidega suutnud teema venelased vs eestlased vältida ja kõik erimeelsused on jäänud platsile. Aga sellised staarid nagu Vapruses...
      Mis need "staarid" siia puutuvad, asi oli ju ülemõistuse või ei olnud siis?

PS! No ses mõttes olen nõus, et ega kõiki venelasi ei saa ühe mõõdupuuga muidugi mõõta, kindlasti leidub ka eestlasi kes on sama hullud või veel hullemadki.

Kommentaar

Algselt postitas sokkernett Vaata postitust
        Täiesti nõus:S Kahju sellistest
        Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

no eelnevaid ärplemisi ei tahaks kommenteerida eriti, sest väga hästi on teada, et igas tiimis on vähemalt kaks(mõnes v o rohkem) sellist venda, kes nii enda meeskonnas elu platsil kirevamaks teevad kui ka vastastele mõjuvad masendavalt. vaprus on (meie) liigas uustulnuk ja sellepärast vist pole harjunud ka veel võistluslikkusega. meteci vennad on jälle sellised, et ikka kaotada ei taha olgugi, et igakord pole nagu ainet võiduks ja siis tekivad probleemid. seega suht pada-sõimab-katelt teguviis, kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.
          pühapäeval jätsid esimese mängupidanud meeskonnad ühe adi roteiro palli kaagvere platsi äärde, seega kui kellelgi huvi on siis andke teada v küsige siis kui meil teiega mäng on.
          pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
            pühapäeval jätsid esimese mängupidanud meeskonnad ühe adi roteiro palli kaagvere platsi äärde, seega kui kellelgi huvi on siis andke teada v küsige siis kui meil teiega mäng on.
            Meie oma aga kuna mäng teiega on kunagi sept lõpus, siis tahaks varem kätte saada. Täna Qmedi fännama tuled? Võta kaasa kui tuled.

Kommentaar

Lugege:

Kommentaar

Quattromed - Flora seis jäi siis 0:8 (0:4)
                Pealtvaatajaid ca 250, rohkem kui tavalisel meistriliiga kohtumisel, väga palav ilm.

Hea mäng oli, teise poolaja lõpupoole oli meil ka võimalus värav lüüa, kuid kahjuks läks meetrijagu väravast mööda. Väravaht tegi supertõrjeid.

Kommentaar

Algselt postitas raunz Vaata postitust
                  Väravaht tegi supertõrjeid.
                  Flora väravavaht jah?

Kommentaar

ikka

Ei Kass ikka..

Kommentaar

Pealtvaatajaid ca 250, rohkem kui tavalisel meistriliiga kohtumisel, väga palav ilm.

Hea mäng oli, teise poolaja lõpupoole oli meil ka võimalus värav lüüa, kuid kahjuks läks meetrijagu väravast mööda. Väravaht tegi supertõrjeid.
                      Minu poolt pakutud 1-5 niii mööda ei läinudki :P
                      Post ikka koksas kolmandal korrusel paar tükki ära, kohutav

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                        Minu poolt pakutud 1-5 niii mööda ei läinudki :P
                        Post ikka koksas kolmandal korrusel paar tükki ära, kohutav
                        hmmh eeldatava tulemus, flora ikka võttis oma, alla 5:0 oleks super vististi olnud!

Kommentaar

Täitsa tublid, 0 - 8 pole 4-nda liiga meeskonna kohta Flora vastu sugugi paha.

Kommentaar

Qmedi poistel ikka jalg värises, ainult Kults ja Piiroja tegid omas headuses etteaste. Kults tegi teisel poolajal Postile ära kõik kahevõitlused aga kahjuks jäi ülejäänud kaitseliini tugi kehvaks. Miks Kults muidugi keskpoolikus ja mõlemad poolajad ei mänginud, jääb mulle arusaamatuks. Otepää 1:6 jäi löömata, tegeleme sellega 29.08. Kambjas.

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
                              Meie oma aga kuna mäng teiega on kunagi sept lõpus, siis tahaks varem kätte saada. Täna Qmedi fännama tuled? Võta kaasa kui tuled.
                              See on tegelikult vist hoopis minu oma. Ei olnud aega ise kaasa võtta, kui peapõrutusega haiglasse sõidutati pühapäeval. Kirjuta mulle martti.kass@postimees.ee, lepime kokku kus ja kuidas.

Kommentaar

Või samas kui sa Kuld kindel oled, et see teie oma on siis äkki keegi meie poistest korjas kaasa selle minu palli.

Kommentaar

Working...
                                X