Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

Originally posted by Martin

Originally posted by jazzjansa
    Rääkides nüüd vigastamisest, siis õnnestus teil meie väravavaht ilusti kotti pista. Või kuidas?
    Mina polnud süüdi, ma noolisin palli mujal Kuid kas ta mitte teie enda mängijaga kokku ei põrganud? Minu arust oli see olukord just selline või sõitis Taff tas tõesti täie auruga üle. Krt. ei tule enam meelde kah.

Kahjuks unustasin enne mängu nimekirja teha, et kelle kohta ma küsida tahan, aint selle sain teada, et Smith on haige. Mina olin 27 ja tolgerdasin suht mõttetult söötu oodates ees.

Tervitage oma kaitsjad, ilma nendeta oleks täiesti igav olnud

Muidu aga oli päris lahe, meilgi oli nii 3-5 meest puudu, nendest 3 ütleks algkoosseisu oma, kuid mis seal ikka. Võitlus oli tore, kuid minu arust väärisite te võitu täiesti.

Asi oli nii, et teie mängija(Taff) sõiti talle jalaga vääääga valusasse piirkonda(muidugi mitte tahtlikult) . Ning kaitsjatest rääkides, siis ka mina kuulusin nende hulka, kes sind \"tolgerdajat\" väljakul lõbustasid.
    Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
    "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Elvakatele: kuda JK Tajak oli?
      Tajaklastele: kuda FC Elva II oli?

Kommentaar

Originally posted by Carramba

Elvakatele: kuda JK Tajak oli?
        Tajaklastele: kuda FC Elva II oli?

Esimesel poolajal oli nende mäng suht rabe. Oli näha, et paljud mängijad pole tükk aega trennis käinud. Teisel poolajal nende mäng paranes ning kohati haarasid nad isegi initsiatiivi. Hooaja esimese mängu kohta oli tavapäraselt palju sööduvigu.
        Muud nagu polegi lisada. Ah jaa :

täna ,22.veebruaril kell 14.00 ,Tamme staadionil mäng:

Tartu Tammeka vs FC Elva II
        Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
        "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Kuidas siis lõppes kontrollmäng: Tartu Tammeka vs FC Elva II ??

Kommentaar

skoor tuli ikka täiesti katastroofiline, kuid mängupilt nii hull ei olnudki.

JK Tammeka - FC Elva II 11:2 (4:0)

Kommentaar

skoor on tõesti suur

Kommentaar

Kas kellelgi on infot ajakava kohta? On see paika pandud juba ja kui ei, siis mis ajaks see selgub?

Kommentaar

kontrollkohtumine 2.märtsil kell 13.00 Valga kunstmuruväljakul

FC Warrior Valga - FC Elva II

Kommentaar

Ma vaatan, et FC Elva II võtab asja ikka tõsiselt, juba ei-tea-mitmes kontrolllmäng. Smith, palju ka eelmise aasta koosseisust (ma mõtlen sellest millega te II ring mängisite) alles ka on ?

Ja veel niiplaju, et esimene voor III ja IV liigas on hoopistükkis 1. mail, mitte 26-27.aprill, siis peetakse väikese liigakarika I voor. Vot nii.

Kommentaar

Kontrollmänge tuleb ju ikka pidada, et vormi hoida ja koguda. Koosseisust on heal juhul säilinud pool ja keskmine vanus on meeskonnal ka tõusnud. Ja see, et üritame treenida/mängida võimalikult palju on tingitud sellest, et eesmärk on liigasse ilusti püsimajäämine, mitte selline jama nagu toimus eelmine aasta.

Kommentaar

kas kellelgi ka täpsemat infi selle hooaja kalendri koha pealt on pakkuda?

Kommentaar

Huvitav, kus on FC Comwelli kodustaadion? Kas Niidupargi, Raeküla või Koidula Gümnaasiumi oma???

Kommentaar

Originally posted by Carramba

Huvitav, kus on FC Comwelli kodustaadion? Kas Niidupargi, Raeküla või Koidula Gümnaasiumi oma???
                            Vähemalt eelmine aasta oli Raeküla

Kommentaar

Vaatasin, et IV liiga läänepiirkonnas on esimene mängudevoor 1. mail. Arvatavasti on siis meil kah 1. mail...

Kommentaar

Treeningmäng Valga kunstmuruväljakul pühapäeval, 2. märtsil:

kl. 13.00 FC WARRIOR VALGA - FC ELVA II 7:1 (3:1)

Kommentaare on raske anda, kuid Elva poole pealt mängis poolik koosseis. Kuid seda tulemust millegagi selgitada on raske.

Kommentaar

Working...
                                X