Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'
Asi oli nii, et teie mängija(Taff) sõiti talle jalaga vääääga valusasse piirkonda(muidugi mitte tahtlikult) . Ning kaitsjatest rääkides, siis ka mina kuulusin nende hulka, kes sind \"tolgerdajat\" väljakul lõbustasid.
Originally posted by Martin
Mina polnud süüdi, ma noolisin palli mujal
Kuid kas ta mitte teie enda mängijaga kokku ei põrganud? Minu arust oli see olukord just selline või sõitis Taff tas tõesti täie auruga üle. Krt. ei tule enam meelde kah.
Kahjuks unustasin enne mängu nimekirja teha, et kelle kohta ma küsida tahan, aint selle sain teada, et Smith on haige. Mina olin 27 ja tolgerdasin suht mõttetult söötu oodates ees.
Tervitage oma kaitsjad, ilma nendeta oleks täiesti igav olnud
Muidu aga oli päris lahe, meilgi oli nii 3-5 meest puudu, nendest 3 ütleks algkoosseisu oma, kuid mis seal ikka. Võitlus oli tore, kuid minu arust väärisite te võitu täiesti.
Originally posted by jazzjansa
Rääkides nüüd vigastamisest, siis õnnestus teil meie väravavaht ilusti kotti pista. Või kuidas?
Rääkides nüüd vigastamisest, siis õnnestus teil meie väravavaht ilusti kotti pista. Või kuidas?
Kuid kas ta mitte teie enda mängijaga kokku ei põrganud? Minu arust oli see olukord just selline või sõitis Taff tas tõesti täie auruga üle. Krt. ei tule enam meelde kah.Kahjuks unustasin enne mängu nimekirja teha, et kelle kohta ma küsida tahan, aint selle sain teada, et Smith on haige. Mina olin 27 ja tolgerdasin suht mõttetult söötu oodates ees.
Tervitage oma kaitsjad, ilma nendeta oleks täiesti igav olnud
Muidu aga oli päris lahe, meilgi oli nii 3-5 meest puudu, nendest 3 ütleks algkoosseisu oma, kuid mis seal ikka. Võitlus oli tore, kuid minu arust väärisite te võitu täiesti.
Asi oli nii, et teie mängija(Taff) sõiti talle jalaga vääääga valusasse piirkonda(muidugi mitte tahtlikult) . Ning kaitsjatest rääkides, siis ka mina kuulusin nende hulka, kes sind \"tolgerdajat\" väljakul lõbustasid.
Kommentaar