Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

Millal liiga esimene voor toimub?

Kommentaar

Esimene voor toimub 26.-27. aprill ja meie mängud peaksid olema esialgse plaani kohaselt enamuses ikkagi pühapäevasel päeval. Martin, kahjuks pole mul tervet ajakava, vaid I voor ja meie meeskonna eeldatavad mängud. Ma võin sulle öelda, et Roosna-Alliku peaks kohtuma Jk Tajakiga VII voorus, esmalt teie koduplatsil, mis oli vist Ülenurme.

Kommentaar

Kes tuleval hooajal favoriidid ja miks??

Kommentaar

Eelmine aasta sai mängitud FC Comwelli vastu,keda pakuks ka üheks soosikuks. Kuigi võitsime neid kaks korda olid mängud väga rasked.Igal juhul väga tegija meeskond, kel tugev keskväli ja kaitse, kuid puuduvad head väravakütid.

Kommentaar

esimene vooru mäng Roosna-Alliku SK - FC Elva II peaks päris huvitav tulema. kuidas on seis selle Roosna-Alliku staadioniga. eelmine hooaeg oli see kahetsusväärselt halvas seisus. kas see hooaeg muutub midagi?
            Spin - mees sa ei tea kui kiiresti ma löön

Kommentaar

19.02.2003 toimub kell 13:30 Tamme st. mäng Jk Tajak vs. Fc Elva 2 .

Kommentaar

kas teil ühistest eelseisvatest ja möödunud mängudest villand pole, et peab veel vahepeal teineteisega mõõtu võtma? aga edu teile mõlemale!

Kommentaar

Einoh, ikka peab ju

Ma lähen täna korra sinna väljakule trenni ka, vaatab siis üle, et kui lihtne seal on Elva poiste jalaluid murdma hakata

Let the season begin!
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kuidas siis JK Tajak elab? Kas jätkate samas koosseisus või on teil tugevdust lisandunud?

Kommentaar

Originally posted by Carramba

Kuidas siis JK Tajak elab? Kas jätkate samas koosseisus või on teil tugevdust lisandunud?
                      Suuresti ikka sama koosseis, kuid sellise erandiga, et areng on olnud suht silmnähtav. Trennidest ja muustki juba aru saada, et sellel hooajal peaksime suutma juba isegi natuke ehk mängida või nii.

Paar isikut tuleb muidugi juurde ning mõni ka lahkus, kuid õnneks on tuumik ikka sama ja alles, seega vaatame. Eelmise hooajaga arenesime juba niigi, nüüd tundub, et mängukindlus ning -oskus on ikka paranemas, seega kes teab.

Eesmärk on kindlasti taas püsima jäämine ning ehk suudame seekord veelgi paremat vastupanu osutada. Tasa ja targu ikka edasi.

Kommentaar

Ja muide - mis plaanid teistel ka on? Rääkigem siis natuke - mida/keda uut, mis ootate hooajalt jne...?

Kommentaar

tajak tuleb elva mängijate sääreluid purustama? Eks me soovitame teil ka kaitsmed peale panna, kuid loodame, et tuleb sõbralikus meeleolus mäng. kahjuks on elva meeskonnal päris palju mehi puudu, sest mõnedel on tööprobleemid ning osad on vigastuse/haigustega väljas. aga eks saab tore mäng olema. elva eesmärk? - ikka püsimajäämine , kuid eks me näeme. mängijadest on lahkunud esiliigasse JK Merkuuri mitu mängijat ja ilmselt ka meie eelmise hooaja parim väravakütt uuel hooajal liigas kaasa ei löö. eks tuleb üritada ikka oma jõududega hakkama saada. edu kõigile!

Kommentaar

19.02.2003 Jk Tajak vs. Fc Elva 2. 1:2 Mängust nii palju, et mäng oli suht võitluslik. Esimesel poolajal oli rohkem võimalusi Elval, aga teisel poolajal mäng üldiselt võrdsustus. Üldiselt peaks mainima ka fakti, et Elval puudusid paar põhimeest. Ega siis midagi, oli tore mäng ja võiks mängida teinekordki.

Kommentaar

Originally posted by Martin

Einoh, ikka peab ju

Ma lähen täna korra sinna väljakule trenni ka, vaatab siis üle, et kui lihtne seal on Elva poiste jalaluid murdma hakata

Let the season begin!

Rääkides nüüd vigastamisest, siis õnnestus teil meie väravavaht ilusti kotti pista. Või kuidas? Mängust veel niipalju, et mida mäng lõpu poole, seda närvilisemaks me kaitses muutusime. Mängu pilti vaatades, oleks viik olnud õiglasem tulemus. Kuigi tulemus oleks võinud ka suurem olla(meie poolt vaadates). Nimelt käis pall mitu korda Tajaku postis/latis. Aga oleksid jalgpallis ei maksa.
                              Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                              "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Originally posted by jazzjansa
                                Rääkides nüüd vigastamisest, siis õnnestus teil meie väravavaht ilusti kotti pista. Või kuidas?
                                Mina polnud süüdi, ma noolisin palli mujal Kuid kas ta mitte teie enda mängijaga kokku ei põrganud? Minu arust oli see olukord just selline või sõitis Taff tas tõesti täie auruga üle. Krt. ei tule enam meelde kah.

Kahjuks unustasin enne mängu nimekirja teha, et kelle kohta ma küsida tahan, aint selle sain teada, et Smith on haige. Mina olin 27 ja tolgerdasin suht mõttetult söötu oodates ees.

Tervitage oma kaitsjad, ilma nendeta oleks täiesti igav olnud

Muidu aga oli päris lahe, meilgi oli nii 3-5 meest puudu, nendest 3 ütleks algkoosseisu oma, kuid mis seal ikka. Võitlus oli tore, kuid minu arust väärisite te võitu täiesti.

Kommentaar

Working...
                                X