Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kindlasti ei domineerinud sk10 täna mängu! Sellele väidan kohe vastu
ma ka ei ütlex et nad midagi nii väga domineerisid arvan isegi et palli valdamis protsent oli tabiverel suurem
aga muidu mängisi noored poisid päris hästi edu liigas
I voor
11.04. 12:00 JK Tartu Löök Tartu - SK 10 Premium II Kaagvere jalgpalliväljak
Sk10 on päris normaalne noorte võistkond ja ma arvan et teevad löögile ära et siis 2:1 sk10-le
11.04. 12:00 EMÜ SK - Tartu Quattromed Ülenurme st
Epa saigi ülenurme staadioni?See on suur ja lai väljak ja arvan et epa on harjunud sellega pakkun epale 4:1
11.04. 12:00 FC Aspen - Tõrva FC Warrior Väimela st
Aspen oli eelmine hooaeg päris hea jub ateine ring 3:0 aspenile
12.04. 12:00 JK Welco Elekter - Navi Vutiselts Tartu Annelinna st
Tuleb ebahuvitav mäng millegipärast 5:2 welcole
12.04. 12:00 JK Rock & Roll - SK Tääksi Kaagvere jalgpalliv
Tääksist ei tea midagi 3:3(lampi pakutud)
12.04. 12:00 FC Tabivere - FC Abja Tabivere Gümn. st
Seda võite ise pakkuda
Kaitses annab tunda ikka vigastuste laine, just täpsemalt keskkaitsjate hulgas aga peame senikaua vastu kuni kaitsed paranenud ja kõigest väest mängima. Võrreldes Meteci mänguga oli tänane mäng väga ilus.
FORZA FC TABIVERE!
A sa mõtle kui ilus oleks näiteks Teie mäng veel Tartu pimedateühingu meeskonna vastu Ex see ole ikka vana tõde, et saad mängida täpselt nii hästi kui vastane lubab.
I voor
11.04. 12:00 JK Tartu Löök Tartu - SK 10 Premium II Kaagvere jalgpalliväljak
Sk10 on päris normaalne noorte võistkond ja ma arvan et teevad löögile ära et siis 2:1 sk10-le
11.04. 12:00 EMÜ SK - Tartu Quattromed Ülenurme st
Epa saigi ülenurme staadioni?See on suur ja lai väljak ja arvan et epa on harjunud sellega pakkun epale 4:1
11.04. 12:00 FC Aspen - Tõrva FC Warrior Väimela st
Aspen oli eelmine hooaeg päris hea jub ateine ring 3:0 aspenile
12.04. 12:00 JK Welco Elekter - Navi Vutiselts Tartu Annelinna st
Tuleb ebahuvitav mäng millegipärast 5:2 welcole
12.04. 12:00 JK Rock & Roll - SK Tääksi Kaagvere jalgpalliv
Tääksist ei tea midagi 3:3(lampi pakutud)
12.04. 12:00 FC Tabivere - FC Abja Tabivere Gümn. st
Seda võite ise pakkuda
See on umbes nagu kõige rumalam asi, mida ma iialgi sellest foorumist lugenud olen. Parim: "Epa saigi ülenurme staadioni?See on suur ja lai väljak ja arvan et epa on harjunud sellega pakkun epale 4:1". EPA tõesti treenib seal üle kahe päeva. NOOOOOOOOOOOOT. Lisaks toimub mäng tõenäoliselt Annelinnas, sest kergejõustiklased laseks end vastasel korral vist täis.
Muu jutt pole parem.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
ma toetan ka arvamust, et epa võidab 4:1. artur ühe korra komistab väravas, aga muidu ei peaks olema epakatel probleemi 4 liiga kõige kusismea mansa vastu
ma toetan ka arvamust, et epa võidab 4:1. artur ühe korra komistab väravas, aga muidu ei peaks olema epakatel probleemi 4 liiga kõige kusismea mansa vastu
Kommentaar