Jk Welco Elekter jätkab samuti osalemist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas MRX Vaata postitustJK Liverpool teeb ka kõik selleks, et Teiega koos madistada.
Loodame, et tuleb huvitav liiga/aasta, meie teeme kõik selleks, et tuleks...Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu Üldiselt ei teki kahtlust ,kes selle aasta liiga võidab,LiverpoolPub on minu andmetel ka II liiga Viljandi JK Tulevik 2 duubel
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustEnne liigakoosseisu selgumist juba võitja välja kuulutada on küll natukene rutakas, kas sa ei leia?,aga kui mõelda reaalselt
,siis....OK aga ootame liigakoosseisu ära
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu Üldiselt ei teki kahtlust ,kes selle aasta liiga võidab,LiverpoolPub on minu andmetel ka II liiga Viljandi JK Tulevik 2 duubelViljandi JK Tulevik
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu Üldiselt ei teki kahtlust ,kes selle aasta liiga võidab,LiverpoolPub on minu andmetel ka II liiga Viljandi JK Tulevik 2 duubel
Kommentaar
-
Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitustKas tõesti on siis III ja IV liiga tasemevahe nii meeletu, et 3ndas üsna kindlalt (kui õigesti mäletan) viimaseks jäänud sats paneb neljandas kõigile pika puuga? Kas siis EMÜ ja Tabivere hakkavad ka 3ndas ainult pakke saama ja kukuvad kohe tagasi 4ndasse liigasse? No igatahes Welco mõtleb ka vaikselt liigavõidust. Tundub ju loogiline,kui ainsad meid eelmisel aastal edestanud satsid tõusid astme võrra kõrgemale.
"No igatahes Welco mõtleb ka vaikselt liigavõidust. Tundub ju loogiline, kui ainsad meid eelmisel aastal edestanud satsid tõusid astme võrra kõrgemale."
Tore, kui Welcol on kõrged sihid seatud, nii peabki. Aga pika puuga edestamise asemel tuleme meie mängu nautima ja seda vastavalt oma tasemele... Küll siis hooajal näed, mis meie tase on!Viljandi JK Tulevik
Kommentaar
-
Tegelt on see jutt ju jama mehed. Ehe näide on ju Paide Linnameeskond, kes suutsid ühe raksuga 4st liigast tippu jõuda. Ei näe, et see 3-4 liiga vahe nüüd nii meeletu oleks, et shanssigi pole. Eks pall ole ju tõesti ümmargune ja juhtuda võib kõike. Edu!sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
ehe näide on see, et FC Otepää mängis eelmine hooaeg kolm sellist järjestikust mängu:
23.08 FC Otepää - JK Luunja 1:5
25.08 Paide LM - FC Otepää 2:3
30.08 FC Haserv - FC Otepää 5:1
kusjuures Paide vastu oli ainult üks vahetus kaasas ja koosseis kõikidel nendel mängudel kattus kuskil 70-80%
Kommentaar
-
Algselt postitas martint Vaata postitustehe näide on see, et FC Otepää mängis eelmine hooaeg kolm sellist järjestikust mängu:
23.08 FC Otepää - JK Luunja 1:5
25.08 Paide LM - FC Otepää 2:3
30.08 FC Haserv - FC Otepää 5:1
kusjuures Paide vastu oli ainult üks vahetus kaasas ja koosseis kõikidel nendel mängudel kattus kuskil 70-80%
06.09 15:00 FC Otepää --- FC Liverpool Pub 2 : 1
12.09 11:30 JK Kotkad --- FC Otepää 0 : 0
20.09 15:00 FC Otepää --- FC Lootos 6 : 3
...
Usun, et Otepää paneb selle hooaja kinni299195
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu Üldiselt ei teki kahtlust ,kes selle aasta liiga võidab,LiverpoolPub on minu andmetel ka II liiga Viljandi JK Tulevik 2 duubelnr 12
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar