Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tarry Vaata postitust
    Aga ehk võtate nüüd 22.08 Löögi mängule ka ikka valged kaasa,sest meil ainult punane vorm ongi...
    Kahjuks ei ole see füüsiliselt võimalik, sry - tuleks hea meelega teile vastu, aga ei saa, nii et pange endale vestid valmis...
    Viljandi JK Tulevik

Kommentaar

Algselt postitas MRX Vaata postitust
      Kahjuks ei ole see füüsiliselt võimalik, sry - tuleks hea meelega teile vastu, aga ei saa, nii et pange endale vestid valmis...
      Selge siis,on vähemalt teada.

Kommentaar

kle jep sorry vaatasin valesti ! Krdi olen harjund, et kodulehte uuendatakse peale mängu!

Kommentaar

Algselt postitas MRX Vaata postitust
          aga kas see on võimalik,et saate äkki vestid kaasa võtta..meil klubi nii vaene,et ei ole veel veste osta jõudnud et kas oleks võimalik selline asi..

Kommentaar

Algselt postitas mikenike Vaata postitust
            aga kas see on võimalik,et saate äkki vestid kaasa võtta..meil klubi nii vaene,et ei ole veel veste osta jõudnud et kas oleks võimalik selline asi..

teid regatud 30tk - iga mees 100 eek, ja saate paraja portsu veste ja raha jääb veel ülegi. naljamehed

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
              ei tea, ei usu et mul oleks vaja sinna jääda. plaanid on natuke teised ikka. see on seotud kohtuniku t88ga. siis ma ei saaks 2 liigat vilisatada ja raha teenida, nii et see variant jääb 2ra.
              aga teised vene poisid l2hevad kuskile mujale. ei oska 8elda kuhu. n2iteks Maxim Bubnov...on hea m2ngu tasemega poiss, kes saaks ilusti hakkama 2 liiga tasemel. Mu vend Artjom Melnikov sama. saaks ilusti hakkama, mina saan ka. Evgeni Vojtovich ei taha enam yldse m2ngida, teised huvid elus. Bekker m2ngib ise enda jaoks. nii et tema vb j22b sinna.
              EJL "RAHATEENIDA" naljamees
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                http://www.teamsport.ee/index.php?c=31&p=37&v=170

teid regatud 30tk - iga mees 100 eek, ja saate paraja portsu veste ja raha jääb veel ülegi. naljamehed
                Esiteks,kui veste ostagi,siis kindlasti mitte nii kalleid küll ei kavatse..ja teiseks-meil niigi tiim ainult ja ainult mängijate tasku peal püsibki,ei mingeid sponsoreid ega rikkureid toetamas.Ja nagu ise ka teate,siis väljaminekuid on niigi kuhjaga hooaja jooksul ja kuna ennem pole nagu neid veste vaja ka olnud,sis nii ta jäänud ongi,aga no eks vast saab kuskilt ikka muretsetud.

Kommentaar

Löögi mehed mõelge peaga!
                  Teil on meeskonnas tammeka noorte treener ja nagu tammekal veste vähe oleks
                  Ken raudselt saab tuua teile need mõned vestid 1 mänguks.

Kommentaar

Algselt postitas veiku Vaata postitust
                    Löögi mehed mõelge peaga!
                    Teil on meeskonnas tammeka noorte treener ja nagu tammekal veste vähe oleks
                    Ken raudselt saab tuua teile need mõned vestid 1 mänguks.
                    Kas Ken mitte Luunjas pole,pidavat ju minema.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

kust sa seda oled lugenud või kuulnud ?
                      Welco mängus oli ta algkooseisu nimekirjas, aga vbl ongi läinud ma ei oska seda täpselt öelda.
                      igatahes kui nii ongi siis ei olegi varsti enam löögil mehi eriti, ma tean kah paari mängijat kes peale seda hooaega ära lähevad

Kommentaar

pakun, et hserv? on õigus?
                        eeeeei
                        ma usun et see ei ole variant .

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                          ei tea, ei usu et mul oleks vaja sinna jääda. plaanid on natuke teised ikka. see on seotud kohtuniku t88ga. siis ma ei saaks 2 liigat vilisatada ja raha teenida, nii et see variant jääb 2ra.
                          aga teised vene poisid l2hevad kuskile mujale. ei oska 8elda kuhu. n2iteks Maxim Bubnov...on hea m2ngu tasemega poiss, kes saaks ilusti hakkama 2 liiga tasemel. Mu vend Artjom Melnikov sama. saaks ilusti hakkama, mina saan ka. Evgeni Vojtovich ei taha enam yldse m2ngida, teised huvid elus. Bekker m2ngib ise enda jaoks. nii et tema vb j22b sinna.
                          Millal see kõik nüüd selgus,et vene poisid Löögist korraga lahkuvad? Enne nagu pole foorumis vähemalt niisuguseid suundumusi märganud. Tundub nagu Welco oleks pühapäevase mänguga JK Löögi laiali löönud
                          Aga eks seda ole näha olnud küll,et Löök on sel hooajal küll mängijate tasemelt 4. liiga kohta igati tugev,aga sisemiselt täiesti integreerimata sats. Isegi väljakul on (ka vastasvõistkonna mängijatele) aru saada,et on vanad Löögi mehed ja on uued Meteci mehed. Või siis lihtsalt eestlased ja venelased. Igatahes on näha,et sisekliima jätab tugevalt soovida. Tasub ka teistel võistkondadel edaspidi silmas pidada,et liiga suure hulga mängijate korraga värbamine mingist teisest võistkonnast võib üsna negatiivselt lõppeda.

Kommentaar

Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitust
                            Isegi väljakul on (ka vastasvõistkonna mängijatele) aru saada,et on vanad Löögi mehed ja on uued Meteci mehed. Või siis lihtsalt eestlased ja venelased. Igatahes on näha,et sisekliima jätab tugevalt soovida.
                            See oli ka meie mängus ilusti näha, et ees 2 vene poissi mängisid palli omavahel ning kaaslased võisid enamasti palli saamisest ainult unistada..Meile see muidugi sobis, sest kõik tehtavad käigud olid juba ette teada

Kommentaar

kust sa seda oled lugenud või kuulnud ?
                              Welco mängus oli ta algkooseisu nimekirjas, aga vbl ongi läinud ma ei oska seda täpselt öelda.
                              igatahes kui nii ongi siis ei olegi varsti enam löögil mehi eriti, ma tean kah paari mängijat kes peale seda hooaega ära lähevad
                              Nu viimane kord kui Keniga kokku sain oli see Väikeste Karikamängus S Jaanis kui Luunja mängis SK Tääksiga SEAL OLI SELLEST JUTTU,rohkemat mai tea midagi ja Ken oli JK Luunja treeneri eest
                              Olen see kes olen

Kommentaar

a no vbl ma ei tea kui läheb siis on küll norm
                                pool meeskonda kes on koguaeg algrivistuses lähevad minema timm (Y)

Kommentaar

Working...
                                X