Algselt postitas tarry
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas MRX Vaata postitustKahjuks ei ole see füüsiliselt võimalik, sry - tuleks hea meelega teile vastu, aga ei saa, nii et pange endale vestid valmis...
Kommentaar
-
Algselt postitas MRX Vaata postitustKahjuks ei ole see füüsiliselt võimalik, sry - tuleks hea meelega teile vastu, aga ei saa, nii et pange endale vestid valmis...et kas oleks võimalik selline asi..
Kommentaar
-
Algselt postitas mikenike Vaata postitustaga kas see on võimalik,et saate äkki vestid kaasa võtta..meil klubi nii vaene,et ei ole veel veste osta jõudnudet kas oleks võimalik selline asi..
teid regatud 30tk - iga mees 100 eek, ja saate paraja portsu veste ja raha jääb veel ülegi. naljamehed
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustei tea, ei usu et mul oleks vaja sinna jääda. plaanid on natuke teised ikka. see on seotud kohtuniku t88ga. siis ma ei saaks 2 liigat vilisatada ja raha teenida, nii et see variant jääb 2ra.
aga teised vene poisid l2hevad kuskile mujale. ei oska 8elda kuhu. n2iteks Maxim Bubnov...on hea m2ngu tasemega poiss, kes saaks ilusti hakkama 2 liiga tasemel. Mu vend Artjom Melnikov sama. saaks ilusti hakkama, mina saan ka. Evgeni Vojtovich ei taha enam yldse m2ngida, teised huvid elus. Bekker m2ngib ise enda jaoks. nii et tema vb j22b sinna.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitusthttp://www.teamsport.ee/index.php?c=31&p=37&v=170
teid regatud 30tk - iga mees 100 eek, ja saate paraja portsu veste ja raha jääb veel ülegi. naljamehed
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustLöögi mehed mõelge peaga!
Teil on meeskonnas tammeka noorte treener ja nagu tammekal veste vähe oleks
Ken raudselt saab tuua teile need mõned vestid 1 mänguks.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustpakun, et hserv? on õigus?
ma usun et see ei ole variant .
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustei tea, ei usu et mul oleks vaja sinna jääda. plaanid on natuke teised ikka. see on seotud kohtuniku t88ga. siis ma ei saaks 2 liigat vilisatada ja raha teenida, nii et see variant jääb 2ra.
aga teised vene poisid l2hevad kuskile mujale. ei oska 8elda kuhu. n2iteks Maxim Bubnov...on hea m2ngu tasemega poiss, kes saaks ilusti hakkama 2 liiga tasemel. Mu vend Artjom Melnikov sama. saaks ilusti hakkama, mina saan ka. Evgeni Vojtovich ei taha enam yldse m2ngida, teised huvid elus. Bekker m2ngib ise enda jaoks. nii et tema vb j22b sinna.
Aga eks seda ole näha olnud küll,et Löök on sel hooajal küll mängijate tasemelt 4. liiga kohta igati tugev,aga sisemiselt täiesti integreerimata sats. Isegi väljakul on (ka vastasvõistkonna mängijatele) aru saada,et on vanad Löögi mehed ja on uued Meteci mehed. Või siis lihtsalt eestlased ja venelased. Igatahes on näha,et sisekliima jätab tugevalt soovida. Tasub ka teistel võistkondadel edaspidi silmas pidada,et liiga suure hulga mängijate korraga värbamine mingist teisest võistkonnast võib üsna negatiivselt lõppeda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitustIsegi väljakul on (ka vastasvõistkonna mängijatele) aru saada,et on vanad Löögi mehed ja on uued Meteci mehed. Või siis lihtsalt eestlased ja venelased. Igatahes on näha,et sisekliima jätab tugevalt soovida.
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustkust sa seda oled lugenud või kuulnud ?
Welco mängus oli ta algkooseisu nimekirjas, aga vbl ongi läinud ma ei oska seda täpselt öelda.
igatahes kui nii ongi siis ei olegi varsti enam löögil mehi eriti, ma tean kah paari mängijat kes peale seda hooaega ära lähevadOlen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar