320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kaitz sa ei olnud seal sa ei tea kas Tääksi tegi parima mängu või mitte

    Kommentaar


      Algselt postitas Brando Vaata postitust
      Kaitz sa ei olnud seal sa ei tea kas Tääksi tegi parima mängu või mitte
      Hmm,ütlesin ju "vist" parima mängu
      Olen see kes olen

      Kommentaar


        mine p*tsi, see on kollane kaaaart

        Kommentaar


          Algselt postitas yordan Vaata postitust
          ... emal sul juhtus...
          Üks huvitav tähelepanek:ma pole vist KUNAGI näinud,et siin foorumites oleks mõni AS Roma avatariga vennike sappi jätnud pritsimata.Täitsa lõpp,et selle klubi poolehoidjad kõik sellised täis debiilid on!!

          Kommentaar


            welco - rolling 8:1 (3:1 vist oli poolaeg)

            Kommentaar


              Tõrva FC Warrior - FC Aspen 4 : 5
              Navi Vutiselts - Tartu Quattromed 3 : 0

              Kommentaar


                Navi ja Quattro mängust siis kahjuks Quattro mängijale sai osaks tohutu ebaõnn ja tulemuseks jalaluumurd. Olukord oli tegelikult väga süütu ja mingist tahtlikust vigastuse tekitamisest juttu ei saa olla. Kiiret paranemist. Kuid mängust siis niipalju, et Navi domineeris tervet mängu ja lõid 3 väravat ilusti ära. Kristjanilt avavärav. Teine värav väravavahi eksimusest (lööjat ei tea) ja kolmas värav Tampsilt ühe puutega õhust. Navi teenis mängu lõpus veel otse punase kaardi, mis oli ehk liiga kergelt antud, Kollast oli viga 100% väärt, kuid punane võis olla pisut liialdatud. Ka Quattromed suutis mõningaid olukordi mängust luua, kuid I-le jäi täpp panemata. 3-0 Navile

                Kommentaar


                  see on ikka metsik kui palju seeaasta jalaluid on läinud:S

                  Kommentaar


                    Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
                    see on ikka metsik kui palju seeaasta jalaluid on läinud:S
                    Pole midagi teha,selline jalgpall kord on.
                    Olen see kes olen

                    Kommentaar


                      Kas Aspeni - Tõrva mängu ka keegi kommenteeriks?

                      Kommentaar


                        Algselt postitas kannel Vaata postitust
                        Kas Aspeni - Tõrva mängu ka keegi kommenteeriks?
                        Noo, eks ma siis võtan asja enda peale..

                        Esiteks, mängu lõpptulemus oli 4:4!! Ei tea hetkel mis kala seal jalgpalliliidu kodukal on, peab järgi uurima.

                        Kiire kokkuvõte on umbes sihukene:
                        Poolajaks juhtisime 1:0. Teisel poolajal lisasime ka teise kolli, seisuks 2:0. Peale seda suutis Aspen meie kaitse eksimuse ära karistada ning kontrast 2:1 lüüa. Seejärel virutati ka kaugelt suurepärane löök ristnurka, seisuks 2:2. Õnneks suutsime ennast kohe koguda ning virutasime ennast uuesti 3:2 ette. Taaskord leidis Aspen, et oleks vaja üks litter ristnurka virutada, sedapuhku oli lööjaks raudvara Richard. Seis 3:3. 3 minutit enne mängu lõppu suutsime ennast aga veelkord juhtima lüüa, 4:3. Ometi suutsid vastased jälle kuskilt ühe imelöögi kasti äärest latipõrkega sisse virutada ning mäng lõppeski seisuga 4:4.

                        Mängus prooviti ära ka väravaraamide tugevus. Omalt poolt testisime kahel korral lati ja kahel korral posti tugevust. Aspeni mängjad piirdusid ühe postitabamusega. Ilmselt nad veendusid, et neid katki lüüa ei õnnestu.

                        Mäng ise oli suhteliselt mölavaba ning enamasti söbralik. Eks oma töö tegi ka kuumus, kuna nii mõnelgi mehel oli kett juba nii maas, et kõrvalisteks tegevusteks (retsimine,mölisemine) ei jätkunud lihtsalt energiat.

                        Tänud Aspenile toreda partii eest ning sügisel kohtub uuesti!

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitust
                          Ilmselgelt olen täiesti hilinenud ja kõik on mõtetega juba järgmise vooru juures,aga mõne sõna siis kirjutaks Welco-Liverpoolist. Sai vahepeal kaotusvalu pudelipõhja uputamise ja koolitööga nii hõivatud oldud,et ei saanud mahti läbi mõelda asja..Ja nii suurt ja eeposlike mõõtmetega lahingut ei saa ju ometi läbimõtlematult kommenteerida.
                          Lisaks siis niipalju,et enda lühikese jalgpallurikarjääri juures oli sellel mängul mul kõige rohkem selline "päris" jalgpalli tunne.Mõlemale poolele elati võimsalt kaasa ja mõlemad satsid võitlesid nagu mängiks MM-l.Igasse olukorda mindi täiega sisse,tehti ka palju vigu,sest põhimõtteliselt ei oldud valmis vastast endast mööda laskma. Skoor jäi nii väikseks minu arvates just selle meeletu võitluse ja ka mõlema poole hea kaitseliini tõttu, mitte sellepärast,et mängijad olid kobad,andsid kehvasid sööte ja ei suutnud lihtsaid olukordi ära lahendada.
                          Väga meeldib mulle see,et oluliselt kõrgemal tasemel mänginud mehed ka IV liiga mängu nii tõsiselt võtta suudavad ega üleolevalt suhtu. Kui vaadata seda,kuidas Liverpooli aastaid meistriliigas mänginud kapten oma värava üle rõõmustas, siis on küll raske uskuda,et tegu oli Eesti madalaima liiga mänguga. Ja meie aastaid meistriliigas mänginud abitreener Sergei oli ka pärast kaotust ikka totaalselt murtud, mis näitas kui tõsiselt ta asja võttis.
                          Kohtunikku mängutulemuses ei süüdista. Vile oli minu arvates natuke Liverpooli poole kaldu,aga see ilmnes peamiselt mingites keskväljavõitluse olukordades. Eks oli aru saada,et Liverpooli mängijad tunnevad kohtunikku, seda võis näha ka viisist,kuidas mõni mees teda mängu ajal kõnetas (päris familiaarselt). Aga Eesti on väike,sellised asjad on loomulikud ja mis sa ikka ära teed. Ainus kord,kui kohtunik reaalselt mängu käiku mõjutada sai, oli päris mängu alguses,kui Valtna üritas palliga väravasse joosta. Lähemal olnud Welco mehed ütlesid,et pall ületas joone ja minu veenmiseks sellest piisab.Samas saan aru,et kohtuniku poolt oleks see ikka ülimalt raske otsus olnud,kui ta oleks värava ära lugenud. Ei kujuta ette,kuidas tal see elu Viljandis edasi läinud oleks Eks oli seal paras meestepundar,raske oli tal asja näha.
                          Mängu skoori otsustas Liverpooli kapteni meisterlik individuaalne sooritus,samas tuleb tõdeda,et ohtlikke võimaluse oli vastastel palju rohkem.Enne väravaolukorda jõuti 2 korda ohtlikult löögile saada,meie väravavaht tegi väga head tõrjed neis olukordades.Lisaks oli ka 1 vs 1 olukord,mille väravavaht ära võttis.Ses suhtes oli Liverpooli värav asjade loogiline käik, midagi pole öelda. Ise olin pärast Löögilt saadud kaotust oluliselt rohkem endast väljas,kuna siis tundsin,et me ei väärinud kaotust.Seekord olin kurb,et me mänguliselt alla jäime ja suurepäraseid fänne mitte ühegi väravaga rõõmustada ei suutnud.
                          Publihulga osas oleks väga täpset arvu teada tahtnud, kaitzi pakutud 220 tundub mulle siiski ulme. Aga no kui tõesti oli mingil hetkel siuke arv oli,siis väga kõva.
                          Liverpooli meestelt küsiks,et kas te olete pragmaatilised kutid ja hoiate mängu video ainult endale ja kasutate seda analüüsiks enne teist Welcoga kohtumist, või oleksite lausa nii kenad,et jagaksite ka meiega seda videot? Ma ausalt öeldes tahaks väga seda mängu uuesti vaadata ja sellel oleks Welco jaoks väga suur väärtus.Mitte ainult järgmiseks mänguks Liverpooliga,vaid üldiselt oma mängu analüüsimiseks.
                          Jube romaan sai nüüd kokkukirjutatud, eks näis kas keegi viitsib läbi lugeda.
                          Kuna meil on juba yle nädala puhkus olnud siis pole ka viitsinud siin eriti käia ja nyyd kui löppuks viitsisin, siis sattusin ka kohe sellise piruka peale et seda kyll lugeda ei viitsi Hispaania mängu löpuks saaksin vb loetud sest t6esti pikk romaan sai sul valmis
                          JK Tartu Löök

                          Kommentaar


                            Navi Vutiselts - Tartu Quattromed 3:0


                            Kommentaar


                              IV liiga Lõuna BBC-s!

                              Tähelepanelik tasub olla siis laadimise avakaadris ja ka 0:22 stoppi pannes

                              Kommentaar


                                endised Fc Abja kutid tegid eile staadionil niizama väikest pela ja voilaa 14 pealtvaatajat oli

                                Kommentaar

                                Working...
                                X