Algselt postitas Ertai
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Ertai Vaata postitustOn Koeru siis tõesti nii hea või millega sa seda põhjendad?
Kommentaar
-
Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitustOlen mõlema meeskonna mängu näinud. Koeru mängib tunduvalt paremini. Mina pasnuaksin igatahes Koerule.
Kommentaar
-
Kõik muud liinid on kahel mansal võrreldavad, aga Tabivere kaitseliin on katastroof võrreldes Koeruga, seega olles ise ka mõlema vastu mänginud, panustaksin Koeru peale oma raha
Algselt postitas SkTääksi Vaata postitustmina panen oma panused Tabiverele...
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitustmina ootaks veel järgmise nädalavahetuse ära
Just, ootame viimase mängude vooru ära, siis saab selgeks aga Tabiverel natukene mugavam vastane kui on seda Welcol,kõik selgub viimases voorus.
Quattromed on oma mängud liigas lõppetanud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Paju Vaata postitustigal juhul kes Koeru vastu läheb neljanda liiga satsidest, seda ootab hetkel kaotus, ehk veel EMÜ suudaks midagi, kuid Koeru tõesti tugev satsOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Blitzkrieg Vaata postitustKaits rahu meie põhiväravavaht mängis teie vastu poolikusOlen see kes olen
Kommentaar
-
Panite Arturi poolikusse? Või on siis Elari ennast väravasse tema asemele söönud
Algselt postitas Blitzkrieg Vaata postitustKaits rahu meie põhiväravavaht mängis teie vastu poolikus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar