Rollingud, mis olukorras Suure-Jaani muru on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Tommy Vaata postitustRollingud, mis olukorras Suure-Jaani muru on?
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustno väga sitt väljak on ikka !!!
nii sama enne mängu söötsime omavahel lööd palli maast, aga meheni jõuab pall õhust, sest maa on nii künklik, et anna minna.
Kui mängima lähete siis võite midagi väetada midagi!
Kommentaar
-
nii sama enne mängu söötsime omavahel lööd palli maast, aga meheni jõuab pall õhust, sest maa on nii künklik, et anna minna.
Algselt postitas Tommy Vaata postitustmis olukorras Suure-Jaani muru on?
Kommentaar
-
Õpikutele paberid ümber pandud, et siin sedasi lällad & lälised? Suvevaheaeg on kohe-kohe läbi saamas. Ühesõnaga mine & tegele millegi kasulikuga. Aita vanaemal marju korjata & tuleta eesti keele reegleid meelde. Neid läheb ju sul üsna pea vaja. Paha ei tee ka riigihümni ülekordamine peagi saabuva 1. septembri avaaktuse raames.
_ _ _ _ _ _
IV liigas pole väljakute üle mõtet ümiseda. Eriti veel arvesse võttes asjaolu, et tegemist on harrastusmeeskondadega, kus õllekõhtudel on pigem soov end niisama liigutada kui tegeleda tippspordiga. Kuigi jah, muru võiks niita.
Kommentaar
-
Algselt postitas sziczinche Vaata postitustÕpikutele paberid ümber pandud, et siin sedasi lällad & lälised? Suvevaheaeg on kohe-kohe läbi saamas. Ühesõnaga mine & tegele millegi kasulikuga. Aita vanaemal marju korjata & tuleta eesti keele reegleid meelde. Neid läheb ju sul üsna pea vaja. Paha ei tee ka riigihümni ülekordamine peagi saabuva 1. septembri avaaktuse raames.
_ _ _ _ _ _
IV liigas pole väljakute üle mõtet ümiseda. Eriti veel arvesse võttes asjaolu, et tegemist on harrastusmeeskondadega, kus õllekõhtudel on pigem soov end niisama liigutada kui tegeleda tippspordiga. Kuigi jah, muru võiks niita.
Nii, et suure jaani talupoeg hoia oma suu mulguke kinni ja mine korja kartuleid põllupealt eks ! VÕI OLI SEE STAADION MA TÄPSELT EI TEAGI.
Kommentaar
-
Ka mina ei saa aru,miks neljandas liigas nurisetakse väljakute üle?Mõlemal meeskonnal on ju võrdsed tingimused!Ma ei tea,kui paljud teist on mänginud Valgas,Kungla tänava staadionil enne selle muutumist kunstkattega väljakuks?Kuid kui keegi on mänginud,siis ta teab,mis on tõsiselt kehv väljak!Või kas või Viljandi kunst enne selle uue katte saamist.Nii,et ärme halvustame teiste väljakuid ning parem proovime oma väljakuid korras hoida,et teistel oleks parem mängida!
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustMa vaatan, et sa oled omast arust väga suur naljanina, kuid sul ei kukku see eriti välja Kui see mida sa kirjutasid on sulle nii hell teema siis kirjuta palun see enda päevikusse mida sa pead salaja eksole ! Ja ma arvan, et sinusugune super betjovi petuhh junior 2 kordne ei tule mulle midagi ütlema !
Nii, et suure jaani talupoeg hoia oma suu mulguke kinni ja mine korja kartuleid põllupealt eks ! VÕI OLI SEE STAADION MA TÄPSELT EI TEAGI.
Sügavad vabandused IV S liiga mängijate, eriti RD mängijate, ees, kes pidid foorumisse tulema järjekordset minu poolt kirjutatud OT-d lugema. Lambaid on igalpool, ka meie seas. Tegelikult Otepää mängudel on alati sõbralik aura, noh peaaegu alati.
Kuidas Aspeni poistel seis on, saadakse meeskond kokku nädalavahetuseks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar