Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

Minu ennustus oleks...

Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva 7:1
    Jõgeva SK Tähe - Quattromed Tartu 2:1
    JK Mäksa - Korporatsioon Sakala JK Tartu 2:1
    Kuperjanovi JK Võru - JK Tajak Tartu 4:1
    EPMÜ SK - FC Tarkon Tartu 1:3
    FC Kääriku - KL Sakala Malev Viljandi ...tõesõna, oma mänge pole mõtet ennustada

Kommentaar

Minu ennustused:

Tammeka II - Lootos 6:2 (Tammeka võtab kindla võidu, kuid vähene motiveeritus ja vahetused lasevad omale kaks väravat lüüa)

SK Tähe - Quattromed 3:2 (Jõgeval jälle pooled põhist kohal ja teenivad võitlusliku ja tasavägise mängu eest kolm punkti)

Mäksa - Korp. Sakala 4:1 (Mäksa tõestab, et hooajaeelsed sõprusmängud polnud õnn ega juhus ja võtab kindlalt kolm punkti)

Kuperjanov - Tajak 2:2 (Selle vooru ainuke viik. Kup mängib kaheväravalise edu maha ja peab lõpuks viigipunkti üle rõõmustama)

EPMÜ - Tarkon 4:3 (Tasavägine võitlus. Rohkete võimalustega. Seekord päästab EPMÜ-le kolm punkti viimaseminuti värav)

Kääriku - Sakala Malev (Samuti ei tahaks omamängu tulemust ennustada. Kindlasti tuleb võitluslik mäng, mis ei lõpe viigiga )

PS! Kõik ennustused on puhtalt minu enda arvamus ja oletus. Mitte midagi isikliku. Eks paistab kas üldse midagigi sellest täppi läheb.

Edu kõigile nädalavahetuseks!!!
      Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo

Minu ennustused:

Tammeka II - Lootos 6:2 (Tammeka võtab kindla võidu, kuid vähene motiveeritus ja vahetused lasevad omale kaks väravat lüüa)

SK Tähe - Quattromed 3:2 (Jõgeval jälle pooled põhist kohal ja teenivad võitlusliku ja tasavägise mängu eest kolm punkti)

Mäksa - Korp. Sakala 4:1 (Mäksa tõestab, et hooajaeelsed sõprusmängud polnud õnn ega juhus ja võtab kindlalt kolm punkti)

Kuperjanov - Tajak 2:2 (Selle vooru ainuke viik. Kup mängib kaheväravalise edu maha ja peab lõpuks viigipunkti üle rõõmustama)

EPMÜ - Tarkon 4:3 (Tasavägine võitlus. Rohkete võimalustega. Seekord päästab EPMÜ-le kolm punkti viimaseminuti värav)

Kääriku - Sakala Malev (Samuti ei tahaks omamängu tulemust ennustada. Kindlasti tuleb võitluslik mäng, mis ei lõpe viigiga )

PS! Kõik ennustused on puhtalt minu enda arvamus ja oletus. Mitte midagi isikliku. Eks paistab kas üldse midagigi sellest täppi läheb.

Edu kõigile nädalavahetuseks!!!
        Kõige parem ennustus siiamaani. Eriti see EPMÜ-Tarkoni viimase minuti värav. Ainuke, millega ei tahaks nõus olla, on Mäksa-korp! Sakala tulemus:P

Kommentaar

Tammeka-Lootos viik,mehed peavad oma punkti saama
          Tähe-Quattromed peremeeste võit,kahjuks \"arstidele\" saalihokki hooaeg läbi,jakõik on kohal
          Mäksa-Sakala kohalikute meeste võit,peab kunagi võita ja Sakala ei ole kõige tugevam vastane
          Kuper-Tajak võrukate võit,nende imemees (Kuragin) oma väravad saab
          EPMÜ-Tarkon tehase meeskonna võit,tegelikult kui lollusi ei tee,esikolmiku meeskond
          Kääriku-Sakala Malev peremeeste võit,vastane ei tule kohale paremas koosseisus:

Kommentaar

Mis plats sellele Võru Kupil on? Muru või tehis?
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Mis plats sellele Võru Kupil on? Muru või tehis?
              muru ikka

Kommentaar

Algselt postitas val

EPMÜ-Tarkon taarameeste võit,tegelikult kui lollusi ei tee,esikolmiku meeskond
                Mitte, et see oleks mu üks mõttekamaid postitusi siin foorumis, aga mina rumal, ei mõista, kumba meeskonda silmas peetakse?
                Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

Algselt postitas apunkto

Algselt postitas val

EPMÜ-Tarkon taarameeste võit,tegelikult kui lollusi ei tee,esikolmiku meeskond
                  Mitte, et see oleks mu üks mõttekamaid postitusi siin foorumis, aga mina rumal, ei mõista, kumba meeskonda silmas peetakse?

tegelikult oli mul sama kysimus aga ei julgenud oma lolli kysimust kysida

Kommentaar

SK Tähe - Quattromed 5-0. Ei saanud täna Tähele vastu, aga kodus püüame paremad olla.

Kommentaar

JK Tammeka II - FC Lootos 7 : 1 (1:1)
                      Saatuslikuks sai Lootosele esimese poolaja lõpus väravavahi vigastus. Kindlasti tuleb põnev kohtumine Põlvas . Seniks parimat
                      299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE

Saatuslikuks sai Lootosele esimese poolaja lõpus väravavahi vigastus. Kindlasti tuleb põnev kohtumine Põlvas . Seniks parimat
                        ma olen kindel et ka ilma selle vigastuseta oleks Tammeka võrgud täis löönud. see pole vabandus.

Kommentaar

Algselt postitas romario

Algselt postitas INCE

ma olen kindel et ka ilma selle vigastuseta oleks Tammeka võrgud täis löönud. see pole vabandus.
                          Võib olla, aga võib olla ka mitte. Kuigi sulle paistab Lootose ebaedu alati isiklikult korda minevat

JK Mäksa - Korp Sakala JK 1 : 0.
                          Kuna kohtunikku mängule ei ilmunud, siis vilistas mängu Mäksa mängija.
                          299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE
                            JK Mäksa - Quattromed 1 : 0.
                            Kas mitte JK Mäksa vs Korporatsioon Sakala JK Tartu?
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas INCE
                              JK Mäksa - Quattromed 1 : 0.
                              Kas mitte JK Mäksa vs Korporatsioon Sakala JK Tartu?
                              Nii jah, Sakalaga oli mäng siiski. Ja Mel tegi väga korraliku vile, suutis erapooletuks jääda ning mõlemad meeskonnad olid ma arvan suht rahul (vilega vähemalt).

Muidu oli suht võrdne mäng, kord surus Sakala siis jälle Mäksa.

Kommentaar

08.05.2005 12:00 EPMÜ SK - FC Tarkon Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak 0:2 v6itis parem meeskond ja kohtunik oliu ikke nii mööda kui veel olla saab ning tarkon m2ngis 10-neksei kuna yx mees sai punase.siiski saadi 3p k2tte ja ei ole hullu,kuigi olex v6inud seis vabalt suurem olla

Kommentaar

Working...
                                X