320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

no nimekirjas on 28 meest.

Kommentaar

Vaatan, et tabelis on Quattromedil löödud 4 väravat, aga mängutulemused annavad kokku 5(1:0, 1:1 ja 3:0).

Kommentaar

epmü poolne kommentaar väidetele mida sai loetud fc lootose kodukalt. nimelt moment kui ühel fc lootose mängijal nina, peale väikest kokkupuudet meie mängijaga, veriseks sai paluti kohe vabandust, mille peale saadeti teda kohe persse. teiseks oli lootose treeneril suured probleemid tundmatu vile tekitaja asukoha määramisega. meie tiimist see igatahes ei tulnud. kõige huvitavam on aga väide meie ebasportlik käitumine ei jäänud tulemuseta - täpselt samade vigadega said pidevalt hakkama ka lootose mängijad. neid vastupidiselt ainult hoiatati nii et pole siin midagi patused ainult meie.
        pommitaja

Kommentaar

tundub et Lootos on valinud vastase mustamise tee, näeme teisel poolaastal platsil.

Kommentaar

Omalajal kui Fauna mängis Lootosega koos, siis juba peale esimest mängu teenis Fauna omale kui kõige ropema ja robustsema meeskonna tiitli. Kui ma ei eksi siis kirjutati mustavalt ka kohalikus lehel. Endal on sellisel kaikad koos. Karistage neid teine poolaasta.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Tajak - Kääriku 0:3
              Väravad: Oolo, (2) Ani
              Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

no ikka väga haige suhtumine siin meestel, eriti neil kes ise mängu ei näinud, aga kõvad kommenteerima. minu meelest tegu igati laheda tekstiga

huvilistele kogu tekst siit : http://www.fclootos.ee/article.php?story_id=593

Kommentaar

nojah, mis teha. isegi oleks vihane kui mängiksime viiki meeskonnaga, kes treenib nädalas korra või vähem. teksti kui terviku vastu pole mul midagi , aga lihtsalt mõnede väidete esitamine eeldab enne korraliku analüüsi tegemist. mis teha, isegi on vihahoos ühtteist öeldud, seda kodukale üles panema ma ikkagi ei hakkaks kui ise olen samal tasemel( ma mõtlen siinjuures ebasportlikku käitumist).
                  pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem

nojah, mis teha. isegi oleks vihane kui mängiksime viiki meeskonnaga, kes treenib nädalas korra või vähem. teksti kui terviku vastu pole mul midagi , aga lihtsalt mõnede väidete esitamine eeldab enne korraliku analüüsi tegemist. mis teha, isegi on vihahoos ühtteist öeldud, seda kodukale üles panema ma ikkagi ei hakkaks kui ise olen samal tasemel( ma mõtlen siinjuures ebasportlikku käitumist).
                    ma ei näinud mängu, aga sellegipoolest on ju lahe kui keegi viicib idagi kirjutada. eesti klubide lehtedelt ei leia just palju mängukirjeldusi, tammeka, fauna, võru, j-jaani, mõni ehk veel, enamusel polee kodukatki

aga fännidtahavad ju ka teada mis platsil toimus, mitte näha ainult numbreid mis midagi ei ütle
                    veelkord tekst oli lahe, aga emotsioonid you know maitseasi

Kommentaar

07.05.2005 14:00 JK Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva, Tartu Tamme kunstmuru
                      07.05.2005 14:00 Jõgeva SK Tähe - Quattromed Tartu, Jõgeva aleviku staadion
                      07.05.2005 14:00 JK Mäksa - Korporatsioon Sakala JK Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak
                      08.05.2005 12:00 Kuperjanovi JK Võru - JK Tajak Tartu, JVÕK Kuperjanovi ÜJP
                      08.05.2005 12:00 EPMÜ SK - FC Tarkon Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak
                      08.05.2005 14:00 FC Kääriku - KL Sakala Malev Viljandi, Kääriku staadion

avaldage arvamust siis et kes v6ix see voor v6ita ja kaotada

Kommentaar

Algselt postitas Corinthian
                        ma ei näinud mängu, aga sellegipoolest on ju lahe kui keegi viicib idagi kirjutada. eesti klubide lehtedelt ei leia just palju mängukirjeldusi, tammeka, fauna, võru, j-jaani, mõni ehk veel, enamusel polee kodukatki

aga fännidtahavad ju ka teada mis platsil toimus, mitte näha ainult numbreid mis midagi ei ütle
                        veelkord tekst oli lahe, aga emotsioonid you know maitseasi
                        Just selleks see kodukas mõeldud ongi! Tekste kirjutavad klubi tulihingelised poolehoidjad,
                        mitte infoagentuuri analüütikud. Emotsioonid on igati kohased ja erapooletut teksti ei maksa sealt küll oodata. Veelgi enam - igal Lootosega mänginud võistkonnal on võimalus alati ka omapoolne mängukommentaar kirjutada ja koguni auhinnale pretendeerida (v.t. minu 25.aprilli postitust). Ootame huviga.
                        P.S. Lootos-EPMÜ tekst ei ole minu oma, aga ega seal midagi valesti kah pole.

Kommentaar

Algselt postitas kaigas

07.05.2005 14:00 JK Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva, Tartu Tamme kunstmuru

....

avaldage arvamust siis et kes v6ix see voor v6ita ja kaotada

JK Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva, Tartu Tamme kunstmuru, 9:0 vms. sõltub, kuidas Tammeka proovib oma mehi.
                          Jõgeva SK Tähe - Quattromed Tartu, Jõgeva aleviku staadion, 1:2 juhul kui Tähe ei saa meeskonda jälle kokku.
                          JK Mäksa - Korporatsioon Sakala JK Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak, seda ei oska isegi aimata, kes võidab. Las viskavad kulli ja kirja, oleks lihtsam ennustada
                          Kuperjanovi JK Võru - JK Tajak Tartu, JVÕK Kuperjanovi ÜJP, Kuperjanov võidab
                          EPMÜ SK - FC Tarkon Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak, siit peaks saama EPMü oma 3 punkti
                          FC Kääriku - KL Sakala Malev Viljandi, Kääriku staadion, oma mänge ennustama ei hakka

Kommentaar

pole kunagi Jõgeva aleviku staadionile sattunud. kuidas sinna kõigel lihtsam teed leida oleks?

Kommentaar

Algselt postitas justincase

pole kunagi Jõgeva aleviku staadionile sattunud. kuidas sinna kõigel lihtsam teed leida oleks?
                              Sõidad Tartu poolt tulles üle viadukti( selle peaks ikka üles leidma), sealt keerad paremale, siis veel paremale, ning siis möda pikka sirget, kuni staadion paremat kätt näha on!!!

Kommentaar

Minu ennustus neljandaks vooruks:

Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva 6:0
                                Jõgeva SK Tähe - Quattromed Tartu 2:0
                                JK Mäksa - Korporatsioon Sakala JK Tartu 1:1
                                Kuperjanovi JK Võru - JK Tajak Tartu 2:1
                                EPMÜ SK - FC Tarkon Tartu 1:2
                                FC Kääriku - KL Sakala Malev Viljandi 0:3

Kommentaar

Working...
                                X