iga kord on mingi mängu protokoll teistest tükk aega hiljem jõudnud.. ei maksa erutuda
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas cru Vaata postitustiga kord on mingi mängu protokoll teistest tükk aega hiljem jõudnud.. ei maksa erutuda
Kommentaar
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustsulle pakuvad sihukesed asjad erutust:O?
Kommentaar
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustsulle pakuvad sihukesed asjad erutust:O?FC Otepää II
Kommentaar
-
Punane oli jah natuke jabur... põrkas meie kutiga kokku, kes midagi talle kobistas öelda, väravavaht aga otsustas oma arvamust talle kõva häälega kuulutada, mille peale kohtunik andis talle kollase. Selle peale otsustas aga kutt, et on õige pall võssa saata ning sai kohe teise kollase otsa
Algselt postitas Ertai Vaata postitustSK10 - Tääksi 6:0 (3:0)
Tääksi VV sai punase ka. (2kollast)
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustPunane oli jah natuke jabur... põrkas meie kutiga kokku, kes midagi talle kobistas öelda, väravavaht aga otsustas oma arvamust talle kõva häälega kuulutada, mille peale kohtunik andis talle kollase. Selle peale otsustas aga kutt, et on õige pall võssa saata ning sai kohe teise kollase otsa
Kommentaar
-
Premium Tegi ilusa esitluse .... kuid ma ei mõista miks nad sellise mänguga tabelis tagapool asuvad ?????
kuigi täna oli mäng rahuldav ... siiiis .. premiumuks kuradi närviline punt.... nagu naised .... juhivad 5:0 ja siuke hädaldamine käib .... kohtunik näittas ka väljakuääres mängijale mingit kaarti korra ... (kollane ) sorry premiumile et neilt 2 penaltit ära võeti ... aga Edu ja aitähh kohtume juba järgmine hooaeg
Kommentaar
-
Kollane oli jah väljaku äärde siis kui meie kutt oli üksühes väravavahist mööd läinud ja tõmmati maha, ilmselge kaardikoht ja penalti, aga kohtunik ise kommenteeris, et juu ma siis ei näinudTekkis üks küsimus, et mida kuradit teeb kohtunik, kui ta ei näe üks ühe situatsiooni platsil. Platsi kõrvale oleks võinud rahus anda kollase kõigile pingil olnud kuttidele, sest meelt avaldasid nad kõik.
Algselt postitas enzzo Vaata postitustPremium Tegi ilusa esitluse .... kuid ma ei mõista miks nad sellise mänguga tabelis tagapool asuvad ?????
kuigi täna oli mäng rahuldav ... siiiis .. premiumuks kuradi närviline punt.... nagu naised .... juhivad 5:0 ja siuke hädaldamine käib .... kohtunik näittas ka väljakuääres mängijale mingit kaarti korra ... (kollane ) sorry premiumile et neilt 2 penaltit ära võeti ... aga Edu ja aitähh kohtume juba järgmine hooaeg
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustKollane oli jah väljaku äärde siis kui meie kutt oli üksühes väravavahist mööd läinud ja tõmmati maha, ilmselge kaardikoht ja penalti, aga kohtunik ise kommenteeris, et juu ma siis ei näinudTekkis üks küsimus, et mida kuradit teeb kohtunik, kui ta ei näe üks ühe situatsiooni platsil. Platsi kõrvale oleks võinud rahus anda kollase kõigile pingil olnud kuttidele, sest meelt avaldasid nad kõik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar