Nu ja terav tõepoolest,kuigi ma ei saa enam täpselt aru.Millalgi Kaitz juba kandis SK 10 dressi,mis sellest projektist sai?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Lex2 Vaata postitustKaitz, arvestades Sinu suuri teeneid ja edusamme FC Abjaga tegelemisel, ehk tahaksid kätt proovida SK10 I-se võistkonnaga. Kui hästi läheb , siis peaksid nad olema suutelised sel aastal ka II-liigasse püsima jääma. Materjali on, mille kallal töötada ja vanuseline järjepidevus täiesti olemas.aga ma usin,et sk10 on suuteline ka I liigasse pääsema,sest materjal ja põhi on tugev iseasi,kas sinna väga tahetakse,tasud suuremad ja muidugi kulutused+nõuded EJL poolt. ....sama kehtib ka Abja kohta,kuid III Liigasse, jääb loota tuleval aastal paremaid esitusi jne kahju natuke, et mõlemad mängud haledalt II võistkonnalt tuppe saime,aga jah... järgmine aasta uuesti.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Kui on kellegil soovi osaleda traditsioonilisel JK Karksi korraldataval "Suitsupõrsa" turniiril,siis andke kiiresti teada,turniir ise toimub 10 okt. Karksi-Nuia Gümn staadionil,hetkel on veel 3 kohta vaba.
Osavõtutasu on 1000 eek. Väljakul 5+1. Hetkel lühidalt kõik.
tel:56760456Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas terror Vaata postitustJalgpall on lihtne - kes kontrollib keskvälja kontrollib ka mängu. Täna ei olnud Valtnale & Co-le meil kahjuks kedagi keskväljal vastu panna. Welco lükkas päris kenasti söötu kunsti peal ja tulemus on loogiline. Kahju muidugi, et kõik Welco väravad sündisid siiski meie kaitse eksimustest, samuti ei löönud ise paari väga head võimalust ära.
Selleks aastaks siis medalikolmik selgunud. Kumb nüüd üleminekumänge peab mängima, jääb welcol ja tabiverel omavahel klaarida muidugi.
Ahjaa, selline huvitav nüanss ka, et täna vilistas mängu nõrgema sugupoole esindaja - üldiselt oleks võinud natukene julgemalt vilistada aga noh, eks sellise meestekarja ja welco fännide keskel jooksmine ehmatab mõnel mehelgi kõhu lahti.
Üldiselt oli võitluslik ja korralik mäng. Welco domineeris, aga Quattromed suutis siiski üsna distsiplineeritult kaitsta ega murdunud ja lasknud oma puuri häbiväärselt täis taguda.
Quattro on igatahes täitsa sümpaatne sats ja üsna meeldiv oli mängida. Arusaadavatel põhjustel loodan siiski, et järgmisel aastal me ei kohtu (kui siis karikasarjades).
Esikolmiku osas on nii, et kui Tääksi meid järgmises voorus 4 väravaga võidab ning me ka viimases voorus kaotame ning Tääksi võidab, saavad nemad 3nda koha. Selles, et Tääksi võitmine võõrsil raskeks kujuneb, ei kahtle ma üldse. Aga 4-väravalist pakki ei tahaks ka nagu väga uskuda. Nii et loodame ise viimased 2 mängu ära võita ning Võrumaa satside abiga teiseks tõusta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitustSuutsime jah seekord oma plaani täita ning palli pidevalt enda valduses hoida lühikesi sööte lükates. Aga see tuleb isegi natuke üllatusena, et kõik meie väravad teie kaitse eksimustest sündisid. Endale tundus, et olid üsna loogilised väravad, olukorrad tekkisidki sellest pidevast pallivaldamisest. Kui meie ründaja Quattro kaitsjal palli jalge vahelt läbi mängib, temast mööda jookseb ja palli värava alla annab, kust äär selle sisse kõmmutab, siis võib ehk pigem arvata, et meie ründaja ongi parem teie kaitsjast ja mängis ta selle pealt üle.
Üldiselt oli võitluslik ja korralik mäng. Welco domineeris, aga Quattromed suutis siiski üsna distsiplineeritult kaitsta ega murdunud ja lasknud oma puuri häbiväärselt täis taguda.
Quattro on igatahes täitsa sümpaatne sats ja üsna meeldiv oli mängida. Arusaadavatel põhjustel loodan siiski, et järgmisel aastal me ei kohtu (kui siis karikasarjades).
Esikolmiku osas on nii, et kui Tääksi meid järgmises voorus 4 väravaga võidab ning me ka viimases voorus kaotame ning Tääksi võidab, saavad nemad 3nda koha. Selles, et Tääksi võitmine võõrsil raskeks kujuneb, ei kahtle ma üldse. Aga 4-väravalist pakki ei tahaks ka nagu väga uskuda. Nii et loodame ise viimased 2 mängu ära võita ning Võrumaa satside abiga teiseks tõusta.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu ok,teil mot maas, liiga on võidetud jne,pole enam midagi püüda,aga tahks loota,et ikka meie vastu saate korraliku võistkonna kokku ja omaltpoolt loodan samaga vastata,katsume toreda laup lahingu anda oma miniarenal,kohtume laup.
mot maas kyll ei ole ära seda karda.pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustsellise syndmuse puhuks vean ennast kohale, abjaga ei saa just tihti kosse ristata
mot maas kyll ei ole ära seda karda.
Tore,ega jh jääb viimaseks korraks vähemalt Meistrivõistluste tasandil,mõnel turniiril ehk kohtub veel.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Tulemas on JK Karksi 11.” Põrsaturniir”!
Toimumise: -koht: JK Karksi kodustaadion – Karksi-Nuia Gümnaasiumi staadion.
-aeg: Laupäeval 10.10.2009 algusega kell 10.00
Osavõtutasu: 1000.-EEK/võistkond
Osavõtu tasuda hiljemalt 01.10.2009. (Swedbank a/a 1120204905 MTÜ Jalgpalliklubi Karksi). Selgitusse märkida võiskonna nimi ning “osalustasu “Põrsaturniiri” eest”. Osalema on oodatud III ja IV liiga võistkonnad.
Turniiri formaat:
Võistkonnad jagatakse kahte alaguruppi (A ja B alagrupp), mõlemas alagrupis 5 võistkonda. (kokku 10 võistkonda). Võistkonna suurus kuni 10 mängijat. Korraga väljakul 5+1. Sisse-välja vahetused. Mängitakse poolel väljakul ristipidi. Sama-aegselt toimub 2 mängu.
Mänguaeg 2x12 minutit. Punast kaarti väärt karistus annab 2 minutit trahvi. Võit annab 3 punkti, viik 1 ja kaotus 0 puntki. Alagruppide võitjad ja teisele kohale tulnud võistkonnad moodustavad omavahel poolfinaalpaarid (A1/B2 ja B1/A2), kes selgitavad finalistid. Finaali mänguaeg 2x15 min. Kõik kohad mängitakse välja. Seega on igale võistkonnale garanteeritud vähemalt 5 mängu.
Kohut mõistavad Eesti Jalgpalliliidu kohtunikud. Paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral lähtutakse Eesti Jalgpalli Meistrivõistluste juhendist.
Autasud: Esimest kolme võistkonda autasustatakse karikate ja medalitega..(Võitja - nagu alati sõidab koju suitsupõrsaga) Kõiki võistkondi autasustatakse diplomite ja karikaga. Meeles peetakse ka parimat mängijat ja väravavahti!
Osalema pääsevad kiiremad registreerujad!
Info ja registreerimine
Enn Sarv
5148840Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEI tänan.aga ma usin,et sk10 on suuteline ka I liigasse pääsema,sest materjal ja põhi on tugev iseasi,kas sinna väga tahetakse,tasud suuremad ja muidugi kulutused+nõuded EJL poolt. ....sama kehtib ka Abja kohta,kuid III Liigasse, jääb loota tuleval aastal paremaid esitusi jne kahju natuke, et mõlemad mängud haledalt II võistkonnalt tuppe saime,aga jah... järgmine aasta uuesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustaga me oleme ju kehvade oludega harjunud
taktikaline käik ?pommitaja
Kommentaar
-
Ennustaks siis ka vahelduseks.
FC Abja - EMÜ SK 26.09.09 12:00 Kui Timurit platsile ei lasta siis 3-1 epale, kui aga platsile saab siis 2-2
Tartu SK 10 Premium II - Navi Vutiselts 26.09.09 12:00 x-x vaadates ajalugu, siis on miski kohtunik jälle numbrid sassi ajanud ja meil on potensiaali saada algul võit ja siis see ümber vormistada kaotuseks
FC Tabivere - FC Aspen 27.09.09 12:00 Tabivere unistab kolmandas ning kui nad vähegi kaitset pidama saavad siis peaksid 3-1 võitma.
SK Tääksi - JK Welco Elekter 27.09.09 12:00 Tääkisi röövib kodus Welcolt kolmanda liiga lootused 2-1
Tartu Quattromed - JK Tartu Löök 27.09.09 15:00 Pikk pall vs. Toore jõudaus tulemus 0:0
Kommentaar
-
Tääkis Premiumi mängus teenis VV 2xkollase ja siis punase ... kuid kaardid kanti kohtuniku eksimuse tõttu hoopis kaitsja nr87 Priit Vendelinile ... Tänu kohtuniku eksimusele oleks saanud VV järgmise mängu mängida Welco vastu ....
Aga Tääksi võttis ühendust EJL- duga ja ningi protokollis tehti parandused ja Kaardid sai kirja siiski VV .... Otsustati viga parandada just hilisemate probleemide vältimiseks ...
Nii et kaasliigalased ... jälgige netist mänguprotokolle ... kuna see ei ole esimest korda kui ohtunik kellegile teisele kaardid annb ...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar