Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Navi Vutiseltsil sama mis varem punana-must-valge

Kommentaar

Welco läheb üle musta-valgetriibulisele vanglakostüümile..Ehk siis triibud horisontaalsed ja Tääksiga seega päris identne pole.

Kommentaar

Pakun Nike jalgpallivorme.
        Kõik asjad on täiesti uued, kasutamata ja pakendites.
        Müün kuna endale on asjad natuke suured. Kellel pikkust natuke rohkem (mina olen 174cm), neile peaksid sobima.

1) Särk Pin-Stripe Game Jersey (Long Sleeve), L suurus
        On olemas kolm särki:
        Heleroheline, helesinine ja valge.

Poehind 999EEK, mina annan ära 360EEK/särk.

2) Püksid Brasil II Woven Short, L suurus
        Sinised ja valged.

Toodud linkidel on müügil püksid voodriga (brief). Minu püksid on ilma voodrita.
        Annan ära 220EEK-iga.

Huvi korral võtke ühendust: maksim@maks.ee

Kommentaar

FC Abja kodumängude muudatused,mis on esitatud EJL.

I voor 11.04. 12.00 FC ABJA - Tõrva FC Warrior Valga Kungla kunst.(oli Abja Gümnaasium st kell 12.00)

III voor 27.05. 17.00 FC ABJA - SK Tääksi Abja Gümn.(oli 25.04. kell 12.00 Abja Gümn.)

V voor 9.05. 15.00 FC ABJA - Navi Vutiselts Viljandi kunst.(oli 9.05. kell 12.00 Abja Gümn.)

XII voor 25.07. 12.00 Tõrva FC Warrior - FC ABJA Abja Gümn st.(oli 25.07. kell 12.00 Valga Kungla kunst.)
          Olen see kes olen

Kommentaar

Enne hooaega seisab FC Abjal treeningmäng Valga FC Warrior II ga 3.04. kell 14.00 Valga Kungla tn kunst.
            Olen see kes olen

Kommentaar

Hei, kas Tõrva Warriori ja Navi Vutiseltsi esindajad oleksid nii lahked ja edastaksid mulle oma kontaktandmed
              FC Otepää II

Kommentaar

Küsimus eelkõige Navi Vutiseltsile (ja Fc Aspenile), mida kujutab endast Väimela staadion - on see aprillis üldse mängukõlblik?
                Viljandi JK Tulevik

Kommentaar

Algselt postitas MRX Vaata postitust
                  Küsimus eelkõige Navi Vutiseltsile (ja Fc Aspenile), mida kujutab endast Väimela staadion - on see aprillis üldse mängukõlblik?
                  kohe kindlasti ei ole mängukõlbulik ning seetõttu tuleb mäng 100% Põlva Lootospargis

Kommentaar

Tänud info eest!

Ühtlasi annaks teada ka sel laupäeval toimuvast sõpruskohtumisest:
                    27.03 kell 17.00 Viljandi kunstmurul JK Liverpool Pub Vs SK Tääksi
                    Viljandi JK Tulevik

Kommentaar

Tänud info eest!

27.03 kell 17.00 Viljandi kunstmurul JK Liverpool Pub Vs JK Tääksi
                      S*K Tääksi

Kommentaar

Tänud info eest!

27.03 kell 17.00 Viljandi kunstmurul JK Liverpool Pub Vs SK Tääksi
                        JK Liverpool Pub Vs SK Tääksi 10:2
                        http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
                          JK Liverpool Pub Vs SK Tääksi 10:2
                          Mängupildi järgi ei saakski öelda, et Liverpool nii üle oli. Meil lihtsalt tekkis mingi 10 minuti jooksul peata olek ja karistati kohe ka mitme väravaga ära.
                          Meil sel aastal esimene mäng väljas ja ega ei saa midagi halba öelda, suutsime päris kaua vastu pidada, aga jah lõpp vajus ära.
                          Tänud vastasele hea ja rahuliku mängu eest.

Kommentaar

Algselt postitas giant16 Vaata postitust
                            Mängupildi järgi ei saakski öelda, et Liverpool nii üle oli. Meil lihtsalt tekkis mingi 10 minuti jooksul peata olek ja karistati kohe ka mitme väravaga ära.
                            Meil sel aastal esimene mäng väljas ja ega ei saa midagi halba öelda, suutsime päris kaua vastu pidada, aga jah lõpp vajus ära.
                            Tänud vastasele hea ja rahuliku mängu eest.
                            Mäng oli tõesti hea rahulik, samas valdasime enamus mängust palli, võimalusi mis löömata jäi oli umbes veel sama palju kui ära lõime, vastasel paar kiiret kontrarünnakut, üldiselt mängiti kaitsvalt - seis 10:2. Tekib küsimus, millise mänguga oleksime siis üle olnud.
                            Kuigi jah, mängupilt oli väga muutlik - kord pakkusime ilusat, nauditavat, resultatiivset mängu, kui samas muutusime väga väga lohakaks.
                            Viljandi JK Tulevik

Kommentaar

Mäng oli tõesti hea rahulik, samas valdasime enamus mängust palli, võimalusi mis löömata jäi oli umbes veel sama palju kui ära lõime, vastasel paar kiiret kontrarünnakut, üldiselt mängiti kaitsvalt - seis 10:2. Tekib küsimus, millise mänguga oleksime siis üle olnud.
                              Kuigi jah, mängupilt oli väga muutlik - kord pakkusime ilusat, nauditavat, resultatiivset mängu, kui samas muutusime väga väga lohakaks.
                              Kuidas teil meeskonnaga on, kõik kes kohal olid, olid selle aasta tiimist ? Päris mitmeid vendi sealt olen liccalt läinud mujal mängimas

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                                Kuidas teil meeskonnaga on, kõik kes kohal olid, olid selle aasta tiimist ? Päris mitmeid vendi sealt olen liccalt läinud mujal mängimas
                                On selle aasta tiimis jah, meeskonnas ligi 16 uut mängijat.
                                Viljandi JK Tulevik

Kommentaar

Working...
                                X