320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Welco-Liverpool:
    ei noh, äge. Welco kaotas küll vist igatsetud liigavõidu, aga jah..väga tore, et Viljandist kah rahvast tuli ja no nii.
    Viimasel 20l minutil väsisid lihtsalt meil need teravamad jalad lihtsalt ära ja siis oligi hapnik. Vsjoo! Üritasime venita küll, aga jah. Kahjuks ei saa Leshiy`t ka süüdistada, kes tegi ikka väga korraliku vile. Enaimik vendi oleks end täis lasnud. Anna andeks, karmi ja ebaõigöas4 kriitika pärast,
    Last edited by Cerny Petr; 27.09.10, 02:42. Põhjus: Leshiy tegi ühe parima vilepartii, mida olen siin madalas liigas näinud. Vist. Aga ega ma sellest asjast ka suurt ei tea. Johmar nagu ma olen. A noh, jõudu
    sigpic

Kommentaar

No olgem ausat, et muidugi Leshy kui Tartu oma vend, vilistas Welco vaatenurgast vaadatuna korraliku vile. Seda ajun*ssi, mida ta Viljandi omadele korraldas, seda ei taha keegi mainida, jah?

Kommentaar

Algselt postitas kashmir Vaata postitust
        No olgem ausat, et muidugi Leshy kui Tartu oma vend, vilistas Welco vaatenurgast vaadatuna korraliku vile. Seda ajun*ssi, mida ta Viljandi omadele korraldas, seda ei taha keegi mainida, jah?
        Selles pole mitte midagi imelikku, et Leshy suutis maha saada ebakorrektse vilepartiiga. Selle mehe vilepartiid on mind alati imestama pannud, et kuidas, miks & kellele. Ehk on mõju avaldanud ühest mängust saadud traagiline pauk . . .

Muidugi selliste inimeste ees müts maha, kes omast vabast ajast & tahtest on nõus sellist koormat kandma. Kuid siiski ei tasu unustada seda imepisikest fakti, et kui midagi teha, siis teha juba korralikult & südamega. Jalgpallis vast erapooletult.

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
          Selles pole mitte midagi imelikku, et Leshy suutis maha saada ebakorrektse vilepartiiga. Selle mehe vilepartiid on mind alati imestama pannud, et kuidas, miks & kellele. Ehk on mõju avaldanud ühest mängust saadud traagiline pauk . . .
          Mis on Jalkaliidul mõttes või mis nende peas toimub, et hoitakse alles nii ebakorekktset kohtnikku? Üldiselt ju on see suur "avalik saladus", et Leshy Tartu mängude ajal alati oma kodulinna meeskondadele head vilet ning vastastele viletsust vilistab. Uskumatu, et sellist asja lubatakse..

Võiks ikka inimlikult lähtuda sellest, et Tartus ei vilistaks tartlasest kohtunik või Viljandis viljandlasest kohtunik vms.. Rohkem ausust, vähem lollust.

PS! Kui Leshy endiselt tunneb, et mõni mäng on teda mõjutanud nii suure vaimse raskusega, siis Raja haigla kindlasti ootab depressiivseid patsiente.

Kommentaar

No kuulge, kohtuniku vilepartii oli täitsa ok. Eks pisikesi eksimusi muidugi tuli ette, aga ühe meeskonna selget soosimist küll näha ei olnud. Ilmselt said seda näha ainult paranoilised Viljandi tegelased, kes kaotusseisu jäädes vaidlesid iga neile vilistatud vea peale, kuigi tegelikult olidki üsna konkreetsed vead. Seega nendes olukordades reageerimimise, kätega vehkimise ja sõimlemise juures suutis kohtunik külma närvi säilitada, kuigi lisaks hoiatusele oleks minu tagasihoidliku arvamuse juures ka vähemalt üks mängija hoiatuskaarti väärt olnud.

Aga see selleks, muidu oli tore mäng, ilus ilm, palju rahvast jne. Platsikõrval on tase Meistri- ja Esiliigast ette jõudmas/jõudnud. Mis polegi ilmselt paha.

Kommentaar

See, et Leshiy võiks kuidagi Welco poolt olla, tuleb mulle küll üllatusena. Ise küll eilset mängu ei näinud, aga päris mitmeid mänge on ta meil vilistanud ja ei ole küll kusagilt mingit soosingut tundnud. Liverpool sai ka ju terve hunniku lisaminuteid (mis, nagu ma nüüd olen aru saanud, olid küll pigem õigustatud, ent siiski on see koht, kus kohtunikul on veidike mänguruumi), mil õnnestus ka viigivärav ära lüüa.
              Kuigi see oleks muidugi väga kena küll, kui EJL suudaks jälgida, et mängu vilistav kohtunik ei tuleks samast linnast,kust kodumeeskondki. Welco ja Liverpooli vahelisele kevadringi mängule andis see samuti tugevalt negatiivset tooni, et kohtunik oli noor Viljandi poiss. Ja noh,see mida Valga satsi treenerid Tõrva mänge vilistades teinud on, see on ikka täielik ulme. Aga eks kõik ilmselt raha taga seisab ja mis me amatöörid ikka kurdame. Ka näiteks korvpalli Balti liigas vilistavad ju alati mänge vastava riigi kohtunikud,kus mäng toimub.
              Liigavõidu osas usun ka,et Welco rong on läinud. Ammu on juba räägitud,et eelviimases voorus pannakse võitja paika ja küllap nii ka on. Liverpooli mehed ise kindlasti siin hõiskama veel ei hakka,sest see segaks keskendumist viimaseks vooruks..Aga no kui nad oma tugevaima rivaali koduväljakul sellisest pasast välja ronisid, siis vaevalt nad nüüd oma koduväljakul on nõus liigavõitu ära andma.
              Tore oleks mõne Liverpooli mehe pikemat kommentaari ka lugeda. Eile mindi ilmselt otse tähistamispeole, ehk täna tekib midagi.

Kommentaar

jah suht paha on olla eilsest tähistamisest,mina arvan et kohtunik tegi oma töö hästi ära nagu 4 liigale kohane,ja tuli ka tõestus väitele,et mäng lõpeb koos vilega,ehk siis mängisime lõpuni ja see kandis vilja.edu welcole ja nagu enne äraminemist bussijuures olles üks welco fänn ütles: teile pole häbi kaotada

Kommentaar

Welco mängijana ei saa vist minu arvamust objektiivselt võtta, kuid kohtunik andis ikka väga palju karistus- ja vabalööke Liverpooli kasuks, eriti teisel poolajal, niiet virisemiseks ma küll põhjust ei näe. Mängust endast nii palju, et olime enamus aja ikkagi surve all, Liverpool valdas palli,meie tegime mõned teravamad kontrad. Meeskonnavaim ning tahe kodupubliku ees head mängu näidata hoidsid meie värava üpris kaua puhtana. Tegime kokku 5 vahetust, mis ka mängupildis tunda andis. Kui ikka pool meeskonda välja vahetada, ise samal ajal tugeva surve all olla, siis on segadus väljakul päris suur. Osa mängijaid juba kujutas ette kuidas pärast mängu fännid väljakule jooksevad ja kõik õnnelikud on. Sellest keskendumispuudusest ja vahetuste tegemistest tingituna võidu käest ära andsimegi. Muidugi kiitus ka vastastele, kes viimase sekundini üritasid oma tahtmist saada.
                  Usun, et Welco areneb järgmine hooaeg rohkem, kui see hooaeg. Sest kui meil oli täiskoosseis, siis läksime peaaegu igasse mängu favoriitidena( va. Liverpool, Lasnamäe Ajax, võibolla ka Navi) Kuid ju tugevamate vastaste vastu mängides arenetakse. Vahel tuli ka ette, et pidime vähemuses oleva meeskonna vastu mängima, mis oli eriti masendav. Kolmandas liigas on tase ühtlasem ning tuleb kindlasti põnev järgmine hooaeg.
                  JK Welco Elekter

Kommentaar

Irw: Navi.... Hooaja alguses oleks vist sellise jutu peale siin foorumis mingi 3lk-d järjest naerdud? Tõsi, sellel hooajal oleme suutnud päris palju areneda ja kindlasti on oma osa meie treeneril, kes on suutnud mehed üksteist mõistma panna ja mängust kinni pidama. Teisest küljest on ka õnn meid soosinud sellel hooajal. Eks järgmine pühap. IV liiga hooajale punkt pannakse. Pärast seda alles aeg kokkuvõtteid teha.

Kommentaar

Welco 2-2 Liverpool

Ma vaatan et siin ikka on inimesi, kes oskavad objektiivsel hinnata minu vilistamist. Loomulikult me ei saa r22kida sellest, et mina oleksin v6ind olla kuidagi Welco poolt. see on absurd. Ma teadsin v2ga h2sti mis m2ngu mulle antakse ja n6ustusin sellega m6tlemata. teadsin et tuleb korralik andmine. siiski nii 8elda liiga finaal. ja minu enda arvamus m2ngust on selline et Liverpool oli parem. Welco oli alati surve all. siis ka vahetused tegid Welcot veel n6rgemaks ja l2kski eriti raskeks. ja need lisaminutid. siis ytlen nii palju et VIIGIV2RAV minu kella j2rgi oli l88dud 90+2 minutil. see et seal lisaminutitel Eldar venitas aega, ma lisaajasse ei v6tnud. seda vahetust tehti yle 2 minuti. seega ma ei imesta et keegi siin ytleb et oli m2ngitud 95 minutit.

PArimat k6igile

Kommentaar

Vaatan homme rahulikult mängu video üle ja siis proovin ka midagi kirja panna...
                        Mänguväliselt nii palju, et see mis toimus tribüünil oli uskumatult ilus - õnneks saab ka järgmine aasta mängu nautida selliste fännide ees, st punane Vs must-valge sektor... tänud mõlemale toetajaskonnale selle eest, tänud vastastele VÄGA hea mängu ja ilusa ilma eest... kohtunikule pole mul kahjuks mitte midagi positiivset öelda, isegi mitte rahuldavat
                        Viljandi JK Tulevik

Kommentaar

Algselt postitas Tim6 Vaata postitust
                          Et Welcol võimalus liiga võita oleks, peaksid hoopis tääksikad ennast kokku võtma, sest Liverpool mängib järgmine nädal Tääksiga ja Welco Rolling Doorsiga.
                          Minu viga, ajasin vastased sassi kuid jutu möte jääb sellest hoolimata samaks ja kuna viga polnud midagi jöhkrat (minu arvates) siis piisab kollasest kaardist kah
                          JK Tartu Löök

Kommentaar

Liverpooli treeneri kokkuvõte Welco-Liverpooli mängust.
                            JK Liverpool Pub

Kommentaar

Videod Liverpooli mängudest. Viimane Welco-Liverpooli mäng ka siin!
                              JK Liverpool Pub

Kommentaar

Natuke kaugelt oli,aga muidu igati korralik video
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X