Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martinho Vaata postitust
    Sel pühapäeval teine liigakaaslaste hooajaeelne kohtumine kui FC Otepää II kohtub FC Aspeniga, eks näis kuidas seekord mäng on
    Ameerikas elad v, et öösel pressiteateid välja annad?

Olen pettunud, kui FC Otepää 2 liigat ära ei võida.

Kommentaar

Ma annan siis veel hilisema pressika välja:

Pühapäeval kohtuvad Väikeses Karikas Fc Tõrva Warrior ja JK Tartu Löök!

Attendinglistile sissepääs mängu lõpuni tasuta!

Kommentaar

Sõpruskohtumine:
        Aspen -Otepää II 1:2 (0:1)

Kommentaar

Karikamäng:

Fc Tõrva Warrior - JK Tartu Löök 3:1 (2:1)

Kommentaar

Tere.
            Kuna hooaeg kohe kohe algamas, siis võiks nagu teemad üles võtta. Kes julgeb liiga võitjad ennustada? Ma ise arvan ,et üheks võib olla tõrva. Kuigi arvan ,et kõik on üldiselt võrdsel tasemel. Eelmine hooaeg oli welco ja liverpool teistest kõvasti üle.
            Teeks esimese ringi ennustuse.
            JK Tartu Löök - Võru JK II Löök võtab oma, karikamängus ei läinud just nii nagu nad lootsid ja seda enam tahavad liigad võiduga alustada , kuigi Võru arvan on musthobune, ei kujuta ette kuidas nad mängivad. 2:1
            FC Aspen - Suure-Jaani United -:- Enda mängu ei julge ennustada.
            Põlva FC Lootos II - Tartu Quattromed 2:0 Lootus, lööb 2 väravat ära aga Quattromehed valdavad enamik aeg palli.
            Tõrva FC Warrior - FC Otepää II 1:1 Mõlemad kobistavad ühe värava ära aga rohkem nad esimesel mängul suutelised pole.

Ärge keegi pahaseks saage, see minu arvamus ja ennustus, edu kõigile.

Kommentaar

Tavka, teeb nii, et minu profiili alt enam ei ennusta, eksole

Ise pakuks
              Löök-Võru 4-2 Löök pidi tugevnema ja võru noored on indu täis
              Aspen-Suure Jaani 0-3 Suure Jaani pidi tugev olema, eks näha ole, Aspen kaotas selleks hooajaks põhimängumehe
              Lootos-Qmed 0-5 Lootos paistis sõprusmängus nõrk olevat ja Qmed võitis Aspenit kindlalt, lisaks pidi olema platsil uus kõva täiendus
              Tõrva-Otepää 3-4 usun omade võitu ja kaotust ei tohikski ennustada

Paneks huupi liigaennustuse kah
              1. QMed
              2. Suure-Jaani
              3. Otepää 2
              4. Tõrva
              5. Löök
              6. Võru 2
              7. Tääksi
              8. Aspen
              9. Lootos 2

Kommentaar

JK Tartu Löök - Võru JK II 3:0
                FC Aspen - Suure-Jaani United 1:1
                Põlva FC Lootos II - Tartu Quattromed 0:2
                Tõrva FC Warrior - FC Otepää 10:0 Realist peab olema

Selles voorus vaba: Tääksi

Esimese vooru eel ei hakka suurt juttu juurde kirjutama eraldi mängudele. Põlva ja Võru satsist ülevaade puudub, samuti teiste meeskondada koosseisudest. Aga vast need mängud enamvähem niimoodi kulgevad..

Kommentaar

Avastasin sellise asja, et Quattromed on saanud endale ka toreda täienduse võistkonda : Timo Teniste. Mitu miljonit see diil maksma läks ka?

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
                    Tere.
                    Kuna hooaeg kohe kohe algamas, siis võiks nagu teemad üles võtta. Kes julgeb liiga võitjad ennustada? Ma ise arvan ,et üheks võib olla tõrva. Kuigi arvan ,et kõik on üldiselt võrdsel tasemel. Eelmine hooaeg oli welco ja liverpool teistest kõvasti üle.
                    Teeks esimese ringi ennustuse.
                    JK Tartu Löök - Võru JK II Löök võtab oma, karikamängus ei läinud just nii nagu nad lootsid ja seda enam tahavad liigad võiduga alustada , kuigi Võru arvan on musthobune, ei kujuta ette kuidas nad mängivad. 2:1
                    FC Aspen - Suure-Jaani United -:- Enda mängu ei julge ennustada.
                    Põlva FC Lootos II - Tartu Quattromed 2:0 Lootus, lööb 2 väravat ära aga Quattromehed valdavad enamik aeg palli.
                    Tõrva FC Warrior - FC Otepää II 1:1 Mõlemad kobistavad ühe värava ära aga rohkem nad esimesel mängul suutelised pole.

Ärge keegi pahaseks saage, see minu arvamus ja ennustus, edu kõigile.
                    Mina panustan S Jaanile ja Otepää II Realist peab olema!
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Feljonks Vaata postitust
                      Avastasin sellise asja, et Quattromed on saanud endale ka toreda täienduse võistkonda : Timo Teniste. Mitu miljonit see diil maksma läks ka?
                      õnneks nüüd eurod ja miljonitest jäi asi väga kaugele...

Kommentaar

Meil täna karikamäng ja Aspeniga, nii et tuleb huvitav hooaja algus.

Kommentaar

Võru JK II ennustatakse karmi hooaega ma vaatan,
                          muidu oli sõpruskohtumine Navi Vutiselts - Võru JK II 1-2

Löök - Võru 0:3 pakun ise

Kommentaar

Suure-Jaani 3 :1 Aspen, korralik ilus mäng oli.

Kommentaar

Algselt postitas lacoste Vaata postitust
                              Võru JK II ennustatakse karmi hooaega ma vaatan,
                              muidu oli sõpruskohtumine Navi Vutiselts - Võru JK II 1-2

Löök - Võru 0:3 pakun ise
                              Karmi hooaega pole keegi ennustanud ju, aga eks te esimeste mängudega näitate ära mis puust olete, algus on alati raske..
                              FC Otepää II

Kommentaar

Enuustus!

Väike ennustus mis on suht umbes pandud sest ega võistkondadest suurt ylevaatust pole vb hooaja vahel mingid suured muudatused kuskil toimunud!

JK Tartu Löök - Võru JK II 2-2
                                FC Aspen - Suure-Jaani United 1-2
                                Põlva FC Lootos II - Tartu Quattromed 3-1
                                Tõrva FC Warrior - FC Otepää II 0-2

Kommentaar

Working...
                                X