Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas umbadapopp
    Ülimalt kõva lihtsalt!
    Need ''tõelised tegijad'', kes pärast Tartu eelvooru kommetaarides andsid teada, kuidas Kivimeistril vaid joppas ning ta kõikides mängudes oli ülimates raskuses ning vaid tänu õnnele edasi sai, võivad nüüd kas välja võtta või järgi teha!
    Well said!

Kommentaar

Õnnitlused Kivimeistrile!Väga tubli noor mees!Respect!!!Jätkaku samas vaimus!

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
        Ja fc Pubi trehvi meeskonnas on Tšempion kes läheb joel lindpere mängule!
        Palju õnne
        _D olen ise kah näinud netist,kuidas ta seal esined,...väga mannetu..oleks talle kindlasti ise ära teinud selle põhjal mis ma nägin..ja nagvu olen kuulnud sis õnne oli kah tohutult olnud tal..aga jah,

Kommentaar

Algselt postitas mikenike Vaata postitust
          _D olen ise kah näinud netist,kuidas ta seal esined,...väga mannetu..oleks talle kindlasti ise ära teinud selle põhjal mis ma nägin..ja nagvu olen kuulnud sis õnne oli kah tohutult olnud tal..aga jah,
          Selliseid ütlejaid on väga palju, aga miks sa siis jalga proovima ei läinud?

Kommentaar

Mis siis ,et tehnika vb tundub kehv jne aga jalg on järelikult täpne ja jalgpallis on õnn suure tähtsusega. Ärge olge kadetad, vaid soovige õnne ja need kes ei osalenud ärge üldse öelgugi midagi negatiivset, kui ise ei olnud asja juures.

Kommentaar

See on ka minu arvamus!Kui ikka ise ei julgenud sinna minna,siis ei tohiks üldse miskit köhimist olla!

Kommentaar

Algselt postitas devilboy Vaata postitust
                See on ka minu arvamus!Kui ikka ise ei julgenud sinna minna,siis ei tohiks üldse miskit köhimist olla!
                Mnjaa,iroonia tabamine on tänapäeval kaduv nähe.....

Kommentaar

Looda sa,Tarmo :P

Kommentaar

Vändra JK Vaprus II - FC Aspen 3:3
                    Kokkuvõte mängust: http://jkvandra.ee/kibe-33

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
                      Selliseid ütlejaid on väga palju, aga miks sa siis jalga proovima ei läinud?

sain liiga hilja teada sellisest yritusest,muidu ikka oleks läinud ja provinud

Kommentaar

To Mikenike -
                        Ja sina oled täiesti kindel, et oleksid seal Kivile pähe teinud, ehk siis võitnud Tartu turniiri, saanud erinevad auhinnad...Siis oleksid läinud Tallinna ja seal ka uuesti Kivile pähe teinud, ehk siis kogu turna kinni pannud - mõtle kaasa, ilusad videod, pildid ja lõpuks veel NY ka ?.. Kenad unistused sul..Aga õnneks on asi hetkel nii. Sina istud seal oma arvuti taga, passid niisama, mõtled kui hea mängija sa ikka oled. Elu lõpuni oled ja jäädki IV liiga palluriks ja üritad lisaks teisi foorumis kommenteerides maha teha. Väike kerge newsflash sulle - Kivi pani kogu turna kinni, läheb New Yorki mängule ja arvatavasti kui sa oleksid Kiviga kokku läinud oleksid 2 minutiga 3-0 tuppa saanud ja nuttes koju läinud.

Kommentaar

To FCTnr11-
                          Pole vaja nüüd nii hakata ka kedagi maha tegema!Teades,kes on Mikenike,usun ma küll,et ta oleks olnud võimeline Kivile pähe tegema,kuid kuna ta seal polnud,siis on tõesti asjad sedasi,et Hr Kivimeister on meister ning asi tahe!Pidin seda ütlema,sest asi kisub teil juba täitsa isiklikuks ära!Pole vaja kummalgi teist neid sõnu siin pilduda!Saate veel rahulikult see hooaeg palliplatsil madistada koos! Edu!

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
                            To Mikenike -
                            Ja sina oled täiesti kindel, et oleksid seal Kivile pähe teinud, ehk siis võitnud Tartu turniiri, saanud erinevad auhinnad...Siis oleksid läinud Tallinna ja seal ka uuesti Kivile pähe teinud, ehk siis kogu turna kinni pannud - mõtle kaasa, ilusad videod, pildid ja lõpuks veel NY ka ?.. Kenad unistused sul..Aga õnneks on asi hetkel nii. Sina istud seal oma arvuti taga, passid niisama, mõtled kui hea mängija sa ikka oled. Elu lõpuni oled ja jäädki IV liiga palluriks ja üritad lisaks teisi foorumis kommenteerides maha teha. Väike kerge newsflash sulle - Kivi pani kogu turna kinni, läheb New Yorki mängule ja arvatavasti kui sa oleksid Kiviga kokku läinud oleksid 2 minutiga 3-0 tuppa saanud ja nuttes koju läinud.
                            Ja sina oled meistriliiga tasemel!

Kommentaar

Algselt postitas devilboy Vaata postitust
                              To FCTnr11-
                              Pole vaja nüüd nii hakata ka kedagi maha tegema!Teades,kes on Mikenike,usun ma küll,et ta oleks olnud võimeline Kivile pähe tegema,kuid kuna ta seal polnud,siis on tõesti asjad sedasi,et Hr Kivimeister on meister ning asi tahe!Pidin seda ütlema,sest asi kisub teil juba täitsa isiklikuks ära!Pole vaja kummalgi teist neid sõnu siin pilduda!Saate veel rahulikult see hooaeg palliplatsil madistada koos! Edu!
                              Kes ta on siis? Tarmo Kink v?
                              Asi on selles, et sel turniiril oli Kivi hoos, võitis erinevaid mängijaid...Vellemaa, Jõgi, Mitrofanov jne. Kõik väga head mängijad.

Isiklikuks? Kas mikenike ei muutunud isiklikuks kui ütles, et Ta teeks Kivile puusalt pähe?

Võta kokku ja ära tee niisama lampi kriitikat, kiitke venda kes läheb IV liigas ja lükkab meistriliiga huntidele 1v1 pähe!

Kommentaar

Ja sina ole hea ning ära köbise nii palju!Ma võin Kivit austada,kuid sina pole minu jaoks küll keegi,et siin kritiseerida!Keskendu parem oma mängudele!Kivi on igatahes tubli!

Kommentaar

Working...
                                X