Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

Algselt postitas etsajo

Et..siis...ei pääse sellest väljakust
    Ei te pääse midagi Üks hea uudis on mul teile ka. Väljak on talvega veel hullemaks läinud. Üks äär näeb välja nagu miiniväli juba. :P

Kommentaar

Algselt postitas insect

Algselt postitas etsajo

Et..siis...ei pääse sellest väljakust
      Ei te pääse midagi Üks hea uudis on mul teile ka. Väljak on talvega veel hullemaks läinud. Üks äär näeb välja nagu miiniväli juba. :P

kas saab hullemaks minna? Hehee. Nali naljaks. Mul on rohkem kahju kodumeeskonnast, kui külalistest, kes vaid korra seda mönu-mönu maitsta saavad. Temple mällu igaveseks

Kommentaar

Kas seal JALGPALLi ka mängida saab ikka?
        Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Tegelikult ega see asi nüüd mingi väga ulme ka pole. Lihtsalt palli on natukene raskem omaks saada ja enne löömist võib vähe kõrvale põrgata, aga noh eks saab ära mängitud. Muideks minu teada kui kunstmuru ehitamiseks läheb, siis toimuvad meil mängud Suure-Jaanis.

Kommentaar

kuidas nende muudetud mänguaegade ja kohtadega on? kus ja mis kell keegi kuskil mängib?

metec - epmü mängivad pähapäeval 13.30 tammal
            pommitaja

Kommentaar

23.aprill FC Otepää vs. Quattromed Tamme kunstmurustaadion kell 14.00!(algselt pidi toimuma Käärikul, aga kuna......teate isegi)
              Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Lootose kodukalt näeme et on tehtud põhjalik prognoos tulevaks hooajaks,kus on pakutud hooaja lõpuks sellist järjestust:

1. Türi Ganvix JK
                2. FC Lootos
                3. FC Liverpool Pub
                4. EPMÜ SK
                5. JK Luunja
                6. JK Rock & Roll
                7. Kuperjanovi JK
                8. Võhma linnameeskond
                9. FC Metec
                10. FC Otepää
                11. Quatromed
                12. TH JK Warrior

Kuna ise mängin Türi kooseisus siis pole kuulnud küll kellegi suust varem et me soosikud olksime,kuid igat mängu lähme kindlalt võitma ja väike plaan on jõuda kolmandasse liigasse,seega paneks mina favoriidi seisusesse ikkagi Lootose.
                Kui Metec eelviimaseks tuleb siis oleks nad ennast viiekordselt juba ületanud,sest seal lihtsalt ei ole noori mängumehi nagu Lootose kodukal kirjas oli ,seal on enamjaolt 25-35 aastased mehed kes on alles mängima hakanud ja ega vanat koera sitsima ei õpeta enam ( mõni ikka oskas ka mindagi teha )
                Ülejäänud kohtade kohta ei jaga kommentaare sest hooaeg on juba ust avamas ja eks esimesed mängud näitavad mis toimuma hakkab.
                NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

Ma hoian pöialt JK Liverpool pub-le
                  http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Kipp

Ma hoian pöialt JK Liverpool pub-le
                    Ma ka ! Kodulinna mansa ikka

Kommentaar

No näete teised meil on võimsad fännid juba koos ja kui kodus selline väljak on, siis kas meid keegi üldse võita suudab?

Kommentaar

muidugi iseensest tase on pakkuda 5ndat kohta luunjale, kuid sellegi poolest loodame (ja mitte ainult), et selliseid üllatusi ei sünniks. tegelikult on küsimus selles, et kas tõesti hindab lootos oma eelmise hooaja liigakaaslasi nii madalalt aga no eks seda rohkem on meil ju tõestada v mis? :P
                        pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem

muidugi iseensest tase on pakkuda 5ndat kohta luunjale, kuid sellegi poolest loodame (ja mitte ainult), et selliseid üllatusi ei sünniks. tegelikult on küsimus selles, et kas tõesti hindab lootos oma eelmise hooaja liigakaaslasi nii madalalt aga no eks seda rohkem on meil ju tõestada v mis? :P
                          Kui ootused on suured, et siis võib olla ka suur läbipõlemine, aga samas ega nad nõrk võistkond pole ja eks näeb, et mis hooaja jooksul sündima hakkab.

Kommentaar

Algselt postitas insect

Tegelikult ega see asi nüüd mingi väga ulme ka pole. Lihtsalt palli on natukene raskem omaks saada ja enne löömist võib vähe kõrvale põrgata, aga noh eks saab ära mängitud. Muideks minu teada kui kunstmuru ehitamiseks läheb, siis toimuvad meil mängud Suure-Jaanis.
                            Kas on teada ka,et millal siis läheb.....ehitamiseks???

Kommentaar

Algselt postitas muhv33Kas on teada ka,et millal siis läheb.....ehitamiseks???
                              Märtsis toimunud lastevanemate koosolekul rääkis Mati sellist juttu
                              /...Staadionite kohta käivaid küsimusi kommenteeris Spordikeskuse juhtaja ning Tulevik II treener Mati Jürisson. \"Uut kunstmuru tahame hakata kohe paigaldama, kui pind sulab ning rahaeraldus selleks on juba olemas,\" rääkis Jürisson.../

Kui Mati juba ütles, et rahaeraldus olemas ja ilmade soojendes algab paigaldamine, siis tasub seda juttu võtta tõena !

Kommentaar

Quattromed - Rock&Roll 2:3(1:2)

Kommentaar

Working...
                                X