Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas saalis või väljas
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      kas saalis või väljas
      saalis natsa kehva vähemalt meie saalis(epa saal liiga väike vast), aga väljas mingi detsembri alguses. meil tunnike väljakuaega olemas ühel kunstmurul kui vaja saaks ka pikemalt teha algusaeg oleks umbes 2000
      pommitaja

Kommentaar

niih, sai natuke meie tsooni 2006 aasta statistikat tehtud , osa veel juurde tulemas, asju näete

Kommentaar

järgmise aasta peamiseks ülesandeks saab vist olemas väiksema arvu kollaste kaartide hankimine... kuumad mängud olid see aasta järelikult kui nii võib järeldada statisikast :P
          pommitaja

Kommentaar

Head uut. Vähem kui kuu aega veel reg lõpuni, teab ka keegi, kes uued satsid meie tsoonis on?

Kommentaar

Ma kuulsin kuskilt et Rolling Doors Suure-Jaani pidi lõunasse üle tulema...aga ei tea kui õige see jutt on

Kommentaar

see, et doors siia lõunasse mängima tuleb on jah nende soov ja seda juba mitu aastat, aga kas neid siia lastakse??? arvatavasti see aasta nad oma tahte ka saavad, sest viiendast nagu lõuna divisjoni meeskondi tulemas vist ei ole. kuid ma usun, et see kas rollingud lõuna piirkonda mängima tulevad on väiksem mure kui see, et luunjast on saanud välgu duubel- seega on juba 1 kindel favoriit olemas või mis???
                täna aga siis metec vs epmü sk kui kõik plaanipäraselt läheb!!!
                pommitaja

Kommentaar

hmmh lugesin ka sellest välgu teemast et luunja nüüdsest vist nende duubel, eks ta ikka aitab neid nüüd, samas hooaja jooksul vist 5 mängijat 5 korda kevadringis ja 5 sügisringis võivad duubli eest mängida? päris kindel selles viimases asjas pole, peab juhendist üle kaema

Kommentaar

Esiliiga mängud on pühapäeval, seega saab Luunja Välgu paremaid mehi kasutada laupäevastes mängudes, mida eelmine aasta eriti polnud. Kui just Luunja mänge laupäevale ei tõsteta. Siis nad peavad muidugi mingi muu põhjuse selleks leidma.

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                      hmmh lugesin ka sellest välgu teemast et luunja nüüdsest vist nende duubel, eks ta ikka aitab neid nüüd, samas hooaja jooksul vist 5 mängijat 5 korda kevadringis ja 5 sügisringis võivad duubli eest mängida?
                      Meistri- või esiliiga klubisse registreeritud mängija ei tohi mängida allpool teist liigat. Küll aga saab Välk vajadusel kasutada Luunja mängijaid esiliigas. Seega, Välgu meestel neljandas liigas platsile asja pole.

Kommentaar

Saab ju siis madalamasse liigasse registreerida osa tegijaid.

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
                          Saab ju siis madalamasse liigasse registreerida osa tegijaid.
                          nii nagu mina asjast aru sain, nad nii teevadki???

metec vs epmü sk 6:3(4) mängiti siis 2x40 mintsa jooksvate vahetustega ja täitsa mõnus mäng oli.
                          pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                            nii nagu mina asjast aru sain, nad nii teevadki???

metec vs epmü sk 6:3(4) mängiti siis 2x40 mintsa jooksvate vahetustega ja täitsa mõnus mäng oli.
                            Metecil oli ründeliinis üks Merkuuri punase dressiga venekeelne tegelane, kes oleks väga suur hirm IV lõuna meeskondade kaitsetele. Väga täpne löök ja 2 meestki ei saanud katmisega hakkama. Ma siiski loodan, et ta pallib vähemalt Maag Tammeka teises või esiliiga meeskonnas. Liiga, liiga hea mängija neljandasse.
                            Seis jäi pigem 7-4 vist, aga vahet pole muidugi, sõprukas kõigest.
                            Väga mõistlik, rahulik vastane oli!

Kommentaar

Seepärast koostatakse JK Luunja sats nii, et kusgil 10-20 mägijat tuleb endisest Välk 494 meeskonnast. Ja loomulikult saavad mõned mäned mängud kaasa teha ka esiliigas nii, et otame juba pingsalt uut hooaega.

Kommentaar

sorry vigase kirja pärast!!!

Kommentaar

Working...
                                X