Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
FC Abja kodumängud algaval hooajal oma enda väiksel armasal koduväljakul Abja Gümn staadionil,loodame EJL selle vastu midagi pole pikkus jätab küll soovida aga lai kui lennuväli
Olen kuulnud, et JK Luunja saab ka üsna korralikult komplekteeritud kuna Santosest tuleb neile Tiideberg, Sääsk, Sirk, Pluum, Vellemaa, Ahva, Idavain jne...
Läbirääkimised käivad ka Tammekas mängijnud Kasega , lisaks on taas ehk liitumas veel Unt ja Rock & Rollist ka Määrits.
Olen kuulnud, et JK Luunja saab ka üsna korralikult komplekteeritud kuna Santosest tuleb neile Tiideberg, Sääsk, Sirk, Pluum, Vellemaa, Ahva, Idavain jne...
Läbirääkimised käivad ka Tammekas mängijnud Kasega , lisaks on taas ehk liitumas veel Unt ja Rock & Rollist ka Määrits.
(Santos 2009 a ei osale enam esindusmeeskonnaga)
no määrits
ära tee nalja
3m lai ja 1 m pikk
ta ei tea mis asi on pall ja mis sellega tegema peab 100m jookseb 30minti.
temast pole mingit kasu teda pandi 2 minutiks mängu ja ükskord sai natuke kauem kui mõnev vennad hilinesid
no määrits
ära tee nalja
3m lai ja 1 m pikk
ta ei tea mis asi on pall ja mis sellega tegema peab 100m jookseb 30minti.
temast pole mingit kasu teda pandi 2 minutiks mängu ja ükskord sai natuke kauem kui mõnev vennad hilinesid
tõenäoliselt saaks ta ka JK Luunjas mõne minuti mänguaega......
lihtsalt oli mees tundnud huvi vahetada meeskonda iseasi kas teda ka võetakse.
njaa löögi vennad läksid laiali ka vist vms.
paar head jäid rocki alla
aga ma arvan, et tal parem kuhugi 4liigas mingis harrastajate all mängida. kui luunjasse, sest ma ei usu, et ta seal seda mänguaeg üldse saab vms
nojah üks oli Danilov ja teine oli vist Ilja minu meelest kui ma ei eksi ?
jah sul on tõesti õigus aga mis puudutab Kristan Sööti siis ei tea temast enam midagi, mees kadus nagu vits vette(ta olevat saanud ka tingimisi karistada)
Kommentaar