Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Lääs 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eelmisel hooajal oli sarnane värk, et Haiba ei soovinud üleminekumänge pidada, kuna ei soovinud vist 'peksupoisteks' minna III liigasse? Aga no tol korral oli siis nii, et Saaremaa JK jäi tänu sellele III'sse püsima.

Kommentaar

Algselt postitas bert2k3 Vaata postitust
      Eelmisel hooajal oli sarnane värk, et Haiba ei soovinud üleminekumänge pidada, kuna ei soovinud vist 'peksupoisteks' minna III liigasse? Aga no tol korral oli siis nii, et Saaremaa JK jäi tänu sellele III'sse püsima.
      Parandan..Haiba mehed saaks kenasti hakkama ka kolmandas liigas, peksupoiste peks toimuks kuskil mujal ja kellegi teise peal. Usun, et asi on rohkem motis ja tahtes
      trey says:

ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju

Kommentaar

Ma usun ka, et kui me otsustame minna, siis me oleks seal ilusti keskmikud. Aga...ma arvan, et kogu eesti jalgpallile on parem, kui Lihula noored seal kätt prooviks.

Kommentaar

No 2009 jäime III-s 2 kohale. Ilmselt saime hakkama või kuidas ?

Kommentaar

Kui ma õigesti aru saan, et kui Haiba tõuseks, siis vist jääks alles ainult üks tiim, JK Kernu Kadakas. Tabasaluga oli nii, et põhitiim langes II liigast ja duubel tõusis IV liigast III liigasse, jäi ainult Tabasalu Jalgpalliklubi. Või ma eksin?
            Miks te ehitate kui te ei ehita?
            Ma ei jõua igale poole, jumal hoidku!

Kommentaar

Algselt postitas Kivi77 Vaata postitust
              No 2009 jäime III-s 2 kohale. Ilmselt saime hakkama või kuidas ?
              Aasta ei ole enam 2009, pakun et viimase 3 sekka ehk suudate tulla, sest 3. liiga toob kiirelt maapeale.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                Aasta ei ole enam 2009, pakun et viimase 3 sekka ehk suudate tulla, sest 3. liiga toob kiirelt maapeale.
                No kui Haiba lheb kolmandasse, siis vahetub vähemalt pool satsi välja ja saadaks hakkama suht normaalselt. Aga see on mõttetu spekulatsioon.

Kommentaar

Arusaadav, lihtsalt Kivi postitused tunduvad kõik sellised pilvedepiirideni ulatuvad ...

Kommentaar

Algselt postitas Lindegron Vaata postitust
                    Kui ma õigesti aru saan, et kui Haiba tõuseks, siis vist jääks alles ainult üks tiim, JK Kernu Kadakas. Tabasaluga oli nii, et põhitiim langes II liigast ja duubel tõusis IV liigast III liigasse, jäi ainult Tabasalu Jalgpalliklubi. Või ma eksin?
                    Õnneks või kahjuks FC Haiba ja Kernu JK vahel sellist duubelmeeskonna sidet/kohustust pole. On aastaid ka samas liigas pallitud ja pole midagi lahti olnud. Hetkel see duubliks olemine on rohkem nagu "paberil". Sel aastal vist ei mänginud keegi Haibakatest Kernu JK eest.

Kommentaar

mis mõtet on praegu vaielda kas haiba saaks 3-ndas hakkama või mitte...seda n2eme poole aasta pärast kas nad mängivad 3-ndas ja kuidas nad seal mängivad
                      nr 12

Kommentaar

Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitust
                        mis mõtet on praegu vaielda kas haiba saaks 3-ndas hakkama või mitte...seda n2eme poole aasta pärast kas nad mängivad 3-ndas ja kuidas nad seal mängivad
                        Ja noh, tegelikult, Haiba ei pea end poole aasta pärast isegi tõestama hakkama, kas tullakse kolmandas toime või mitte, Mell
                        Lihtsalt keegi Alfonso arvab, et see III liiga on miski monsterliiga, kus peab olema midagi erilist, et seal püsima jääda
                        Enamushooaegasid Haiba kolmandas kenasti sees olnud, aga...aegadega muutuvad mehed vanemaks, ja prioriteedidki teiseks, ehk et neile pole tragöödiaks, kui seltskonna mõttes IV edasi palli veeretada.
                        trey says:

ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                          Arusaadav, lihtsalt Kivi postitused tunduvad kõik sellised pilvedepiirideni ulatuvad ...
                          Kuule pilvepiir, ma rääkisin faktist, et jäime 2-ks III liigas ja saime järelikult ka hakkama. Ülejäänud on sinu enda ettekujtus. Võta rahulikult nyyd, me jääme 4-sse. Pealegi, kus kurat see arusaam, et 3 on nii palju tugevam kui 4. Tugevam ta on, aga natukene, vbla viga minus, et nii tundus.
                          Pessimist näeb ikka riste, optimist plussmärke.

Kommentaar

Algselt postitas goalkeeper Vaata postitust
                            Õnneks või kahjuks FC Haiba ja Kernu JK vahel sellist duubelmeeskonna sidet/kohustust pole. On aastaid ka samas liigas pallitud ja pole midagi lahti olnud. Hetkel see duubliks olemine on rohkem nagu "paberil". Sel aastal vist ei mänginud keegi Haibakatest Kernu JK eest.
                            Olgu, tänan info eest, ma seda ei teadnud . Lihtsalt vaatasin jalgpall.ee-st, et Haiba on Kernu duubel.
                            Miks te ehitate kui te ei ehita?
                            Ma ei jõua igale poole, jumal hoidku!

Kommentaar

No me hooaja lõpupeol otsustaisme ära, et kui satsi kokku saame, siis jätkame neljandas. Kolmas ei ole variant - me tahaks ikka nautida mängu, aga jah vaja leida 4-5 mängumeest, et oleks võimalik hooaega läbi teha normaalselt.

Kommentaar

Algselt postitas Lindegron Vaata postitust
                                Olgu, tänan info eest, ma seda ei teadnud . Lihtsalt vaatasin jalgpall.ee-st, et Haiba on Kernu duubel.
                                Me teeme koos trenni

Kommentaar

Working...
                                X