Eelmisel hooajal oli sarnane värk, et Haiba ei soovinud üleminekumänge pidada, kuna ei soovinud vist 'peksupoisteks' minna III liigasse? Aga no tol korral oli siis nii, et Saaremaa JK jäi tänu sellele III'sse püsima.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Lääs 2012
Collapse
X
-
Algselt postitas bert2k3 Vaata postitustEelmisel hooajal oli sarnane värk, et Haiba ei soovinud üleminekumänge pidada, kuna ei soovinud vist 'peksupoisteks' minna III liigasse? Aga no tol korral oli siis nii, et Saaremaa JK jäi tänu sellele III'sse püsima.. Usun, et asi on rohkem motis
ja tahtes
trey says:
ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju
Kommentaar
-
Kui ma õigesti aru saan, et kui Haiba tõuseks, siis vist jääks alles ainult üks tiim, JK Kernu Kadakas. Tabasaluga oli nii, et põhitiim langes II liigast ja duubel tõusis IV liigast III liigasse, jäi ainult Tabasalu Jalgpalliklubi. Või ma eksin?Miks te ehitate kui te ei ehita?
Ma ei jõua igale poole, jumal hoidku!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustNo 2009 jäime III-s 2 kohale. Ilmselt saime hakkama või kuidas ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustAasta ei ole enam 2009, pakun et viimase 3 sekka ehk suudate tulla, sest 3. liiga toob kiirelt maapeale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lindegron Vaata postitustKui ma õigesti aru saan, et kui Haiba tõuseks, siis vist jääks alles ainult üks tiim, JK Kernu Kadakas. Tabasaluga oli nii, et põhitiim langes II liigast ja duubel tõusis IV liigast III liigasse, jäi ainult Tabasalu Jalgpalliklubi. Või ma eksin?
Kommentaar
-
Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitustmis mõtet on praegu vaielda kas haiba saaks 3-ndas hakkama või mitte...seda n2eme poole aasta pärast kas nad mängivad 3-ndas ja kuidas nad seal mängivad
Lihtsalt keegi Alfonso arvab, et see III liiga on miski monsterliiga, kus peab olema midagi erilist, et seal püsima jääda
Enamushooaegasid Haiba kolmandas kenasti sees olnud, aga...aegadega muutuvad mehed vanemaks, ja prioriteedidki teiseks, ehk et neile pole tragöödiaks, kui seltskonna mõttes IV edasi palli veeretada.trey says:
ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustArusaadav, lihtsalt Kivi postitused tunduvad kõik sellised pilvedepiirideni ulatuvad ...
Pessimist näeb ikka riste, optimist plussmärke.
Kommentaar
-
Algselt postitas goalkeeper Vaata postitustÕnneks või kahjuks FC Haiba ja Kernu JK vahel sellist duubelmeeskonna sidet/kohustust pole. On aastaid ka samas liigas pallitud ja pole midagi lahti olnud. Hetkel see duubliks olemine on rohkem nagu "paberil". Sel aastal vist ei mänginud keegi Haibakatest Kernu JK eest.. Lihtsalt vaatasin jalgpall.ee-st, et Haiba on Kernu duubel.
Miks te ehitate kui te ei ehita?
Ma ei jõua igale poole, jumal hoidku!
Kommentaar
-
Algselt postitas Lindegron Vaata postitustOlgu, tänan info eest, ma seda ei teadnud. Lihtsalt vaatasin jalgpall.ee-st, et Haiba on Kernu duubel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar