Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Positiivne et 4 finalistist 3 olid lääne piirkonna satsid. õnne viimsile aga mõtlema paneb miks haiba endale mingeid nn staare satsi võtab aastalõputurniiriks? oma jõududega ei saada hakkama?
Positiivne et 4 finalistist 3 olid lääne piirkonna satsid. õnne viimsile aga mõtlema paneb miks haiba endale mingeid nn staare satsi võtab aastalõputurniiriks? oma jõududega ei saada hakkama?
No kuule, Mell, see on juba mõnitamine
Endale ei meenu, et ka sina oleks Keila JK eest sel hooajal murul käinud, IV liigas, kuigi, sa kindlasti seda taset ei peaks pelama-olid ka mingis mõttes ju nn. staar. Egas vahet pole tasemeski, teguviis nagunii üheselt mõistetav
Ilmselgelt on Viikmäe elus piisavalt saavutanud, ja tahtis vb sõbraga koos lihtsalt niisama meenutada kunagiseid liivakasti aegu vms..ja tundus, et ka teised mehed olid rohkem pingutamas, kui mees kohal oli. P.S.-Viikmäe ei ole nn. staar, ta ongi STAAR..Haibal oli jõudu küll oma meeste näol, iseg erakates mehi, kes ei mahtunud listi, oli näha
No kuule, Mell, see on juba mõnitamine
Endale ei meenu, et ka sina oleks Keila JK eest sel hooajal murul käinud, IV liigas, kuigi, sa kindlasti seda taset ei peaks pelama-olid ka mingis mõttes ju nn. staar. Egas vahet pole tasemeski, teguviis nagunii üheselt mõistetav
Ilmselgelt on Viikmäe elus piisavalt saavutanud, ja tahtis vb sõbraga koos lihtsalt niisama meenutada kunagiseid liivakasti aegu vms..ja tundus, et ka teised mehed olid rohkem pingutamas, kui mees kohal oli. P.S.-Viikmäe ei ole nn. staar, ta ongi STAAR..Haibal oli jõudu küll oma meeste näol, iseg erakates mehi, kes ei mahtunud listi, oli näha
Ega ma midagi halvaga ei mõelnudki sama käib ka viimsi kohta...miks kaalma seal pidi pallima...huvitavam oleks ju enda noortega ja oma satsiga proovida. ja mind ei saa küll kaalma ja viikmäega võrrelda...mina niiv2ga küll keilale juurde ei andnud sel turniiril kui viikmäe ja kaalma haibale ja viimsile
Ega ma midagi halvaga ei mõelnudki sama käib ka viimsi kohta...miks kaalma seal pidi pallima...huvitavam oleks ju enda noortega ja oma satsiga proovida. ja mind ei saa küll kaalma ja viikmäega võrrelda...mina niiv2ga küll keilale juurde ei andnud sel turniiril kui viikmäe ja kaalma haibale ja viimsile
Ehk Viimsi ja Haiba kasutasid võimalust paremini ära...samas, parim väravalööja ja parim väravavaht nagunii teised mehed. Pole hullu
Ta oli tõesti parim väravavaht - lasi sisse 7 väravat. Mida rohkem sisse lased seda parem väravavaht oled
Oeh, vormi minetanud Märt. Fakt on see, et valiti parimaks vv-x, aga sina, enne, kui numbreid kajastama hakkad, lähtu ka faktidest, muidu jääb selline, Nõmme turu varblase mulje..
Oeh, vormi minetanud Märt. Fakt on see, et valiti parimaks vv-x, aga sina, enne, kui numbreid kajastama hakkad, lähtu ka faktidest, muidu jääb selline, Nõmme turu varblase mulje..
Tõugjas seisis alates 2 mängu poole pealt alles väravas. 4 tk lasi tema. Aga lõime kõige rohkem 14 tk. Me ei kutsunud Viikmäed selleks sinna, et võita. Sõber tahtis niisama natuke koksida ja tuli mängis. Kui see oleks Viikmäe eesmärk olnud, et kindlalt võita, ma usun, et me oleks võitnud. Aga ta söötis pealelöömise asmeel enamus kordi, kohast kus oleks võind ise ära lüüa. Ta on värske Eesti meister ja tema järgmine eesmärk ei olnud 4 liigaga saalis ennats ribadeks joosta Aga minuarust oli suht lõbus
Tõugjas seisis alates 2 mängu poole pealt alles väravas. 4 tk lasi tema. Aga lõime kõige rohkem 14 tk. Me ei kutsunud Viikmäed selleks sinna, et võita. Sõber tahtis niisama natuke koksida ja tuli mängis. Kui see oleks Viikmäe eesmärk olnud, et kindlalt võita, ma usun, et me oleks võitnud. Aga ta söötis pealelöömise asmeel enamus kordi, kohast kus oleks võind ise ära lüüa. Ta on värske Eesti meister ja tema järgmine eesmärk ei olnud 4 liigaga saalis ennats ribadeks joosta Aga minuarust oli suht lõbus
Räägi aga räägi, ei ole neil legendidel nii lihtne midagi amatööride vastu ära teha, eriti siis, kui (väidetavalt) ei viitsi ka veel.
Ja noh, miks peakski legendid ainult kuu viimastel päevadel kohal olema, et palli veeretada. Las ikka seda vaatamist jätkuda ka IV ja III ja II liiga mängijatele
Aga jah, erinevalt eelmisest aastast, Viikmäe ikka oli vägagi söödujagaja.
Küll aga, Markko, tegelikult, kaitse ikka veidi lekkis, selleks, et esikohta noppida, ja tapjainstinktist jäi vajaka, aga noh, vähemasti lõpetas Haiba võiduga selle hooaja:P
Haiba oli kohe saali sisenedes sümpaatne - inimesed, kes mõistavad üksteist, mängivad meeskondlikult, mõtlevad taktikaliselt, on enesekriitilised, oskavad lugeda vastast jne. See kõik loeb. Võrreldes näit Taeblaga, kus olid vihased noored talupojad, hangud vööl, nagu noored verekivi-madised, rabelevad kogenematud poisid...täitsa uskumatu, mis vahe oli tribüünilt jälgida, kuhu on mõistust antud ja kuhu mitte. Kontrast oli meeletu, tulemus ei huvitanud ja oli pohhui sel hetkel.
Tänud kiituse eest. See Viki kaasnemine oli täiesti juhuslik viimase hetke(lõuna) kokkusattumus. Mis mulle sobis - sain oma särgi anda ja rahulikult pealt vaadata. Ma usun, et kui Taebla poisid mängivad üle 10 aasta koos samas satsis liigat, siis see üksteismõistmine ja muu selline tuleb üsna iseenenest.
Kommentaar