Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Alf - Ära erutu,muidu prill läheb uduseks..Taandareng on ka areng..Ma ei tulnudki solvama vaid kirjutama mida ma nägin täna..Varumees?lahmisid puusalt sõnu ja oled rahul nüüd?Ma arvan,et su tase ei vea praeguse tapa põhikoosseisu rahvaliigas..Nii,et mine perse.
    Inward-seda ma räägingi,et aru ei saa kuidas te nii kõrgel olete,mängite täpselt samamoodi nagu eelmine aasta..okei,peace,ei tulnud solvama,nii juhtus,mitte midagi isiklik,lihtsalt mõni mees teeb emmast paremaks,kui ta tglt on..

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
      oo varumees ka välja ilmunud, lakku panni kibestunud kukk. Meie plaan ei olegi tuua mingeid noori ja andekaid meeskonda, nagu teeb seda Suema, enamus eelmise aasta tuumikust on meil säilinud ja areneme vaikselt edasi. Sinu kommentaar ei tee meile absoluutselt kahju, pigem räägivad tulemused meie eest ise, seega sulle ma ei hakka vastamagi.
      Jah Suemas mängivad tulevased A-koondise mängumehed. Alvin, ära pillu sellist sitta.

No kui isegi äärekaitsed ei tohi üle poole väljaku tõusta siis mis mängurõõmust me siin räägime. Nagu te siin kiidate.

Üldiselt sellist porri ongi raske kommenteerida mida siin ajate.

Kommentaar

Hea et avaldad oma taktikat, ma ei teadnudki et teie äärepoolikud ei tohtinud üle poole tulla? Nägin mitut meest, kes eksisid su käsu vastu.

PS ma ei õelnud A koondises, aga enamus on teil saanud abc algkooli kuskil jalgpalliklubis, mida paljud meie nagu sa nimetad "kaikad" seda saanud ei ole. Samuti ei saa meie selliseid pakke nagu teie, hooaja suurim kaotus 0:3 oli Kiiule muru peal, kui treener puudus ja härrad otsustasid eksperimenteerima hakata.

Kommentaar

PS ma ei õelnud A koondises, aga enamus on teil saanud abc algkooli kuskil jalgpalliklubis, mida paljud meie nagu sa nimetad "kaikad" seda saanud ei ole. Samuti ei saa meie selliseid pakke nagu teie, hooaja suurim kaotus 0:3 oli Kiiule muru peal, kui treener puudus ja härrad otsustasid eksperimenteerima hakata.
          Üldiselt pole vahet kas kaotad 0:1 või 0:9. Punktid on olulised, mitte väravad.

Teil pole ju vahet mis seis on, kuna istute ikka oma kasti ees ja taote silmad kinni seda pikka palli sealt kaugemale.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
              HJa noh sellest sa muidugi ei räägi, kuidas su kutt meie väravavahile viie kastis niimodi pukki tegi, et väravavaht peaga vastu maad kukkus..ja sina nägid sealt tribüüni kõige kaugemast otsast suluseisu jah ?
              Räägime äkki sellest ka, kuidas teie edasi mängisite kui meie väravavaht viga sai ja pikali maas oli. Karjusime teile küll, et lööge pall auti. Teil keegi selle peale karjus vastu, et mängime edasi, lõpuks lõite kaugelt peale ka veel. Üldiselt ma meeskondade mängijate vahelist sopa loopimist ei poolda (subjektivism ja emotsionaalsus astmes kümme), aga ei saanud märkimata jätta. Seda poleks isegi teilt oodanud.

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                Ja noh sellest sa muidugi ei räägi, kuidas su kutt meie väravavahile viie kastis niimodi pukki tegi, et väravavaht peaga vastu maad kukkus..ja sina nägid sealt tribüüni kõige kaugemast otsast suluseisu jah ?
                Kallis inimene, isegi ma nägin oma väravast, et seal oli võitluse peale ja pukki tegi oma suema vend. Mänguga iseenesest võis rahule jääda, suema mängijad jätsid mulle väga sümpaatse mulje, isegi kui küünarnukkiga näkku sain paluti vabandust. Ainuke mis mängu juures ei meeldinud, oli see, et kohtunik oli vist ausalt nagu kaardid koju jätnud. Oleks pidanud peale mängu küsima kas tal on kaardid olemas. GG anyways.
                Ahjaa ja see Postiljon kes neil täna väravas oli, see nagu midagi aru ei saand. Ühe tõrje tegi vist, võttis pennu ära - ilmselgelt oli vend mingeid aineid teind vist, sest kukkus ümber pennu ajal ja kalevlaste kahjuks löödi ka pall sinna poole kuhu ta kukkus.

Kommentaar

Algselt postitas Postiljon Vaata postitust
                  Kallis inimene, isegi ma nägin oma väravast, et seal oli võitluse peale ja pukki tegi oma suema vend. Mänguga iseenesest võis rahule jääda, suema mängijad jätsid mulle väga sümpaatse mulje, isegi kui küünarnukkiga näkku sain paluti vabandust. Ainuke mis mängu juures ei meeldinud, oli see, et kohtunik oli vist ausalt nagu kaardid koju jätnud. Oleks pidanud peale mängu küsima kas tal on kaardid olemas. GG anyways.
                  Oma vend seal küll pukki ei teinud. Samamoodi sai üks meie mängijatest teie kaptenilt käega näkku, ei mingit kaarti..
                  FC Flora

Kommentaar

Igatahes mina teie vastu platsile ei julgenud tulla, kuna eelmine mäng teiega lõppes räige sissesõitmisega ja 2 kuulise vigastusega, kohtunik muidugi isegi kaarti ei andnud teie killerile.

Järgmisel hooajal näeme

Kommentaar

kui kohal oli 80 pealtvaatajat, siis mitu lonksu õlle igaüks väljareklaamitud kraamist sai?

Kommentaar

Peale mängu oli õlut veel järgi, kuskil pool kasti, aga õlle ei olnud ju peamine.

Kusjuures vaatasin statistikat ja Suema imelised ründevirtuoosid on Pokkeriprode nn kaigastest lausa 2 väravat vähem löönud, millega seda seletate?

Arvan, et palli saate veeretada üksnes oma väljakupoolel, vastaste poolel olete üks suur hunnik komposti, mis kohe lössi vajub.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          kui kohal oli 80 pealtvaatajat, siis mitu lonksu õlle igaüks väljareklaamitud kraamist sai?
                          No pokkeriprode fänne oli ca. 40-50 kõik said 1 õlle vähemalt + pealegi. Pole probleemi. Ega võõraid suid ei hakka toitma.
                          Ahjaa ja see Postiljon kes neil täna väravas oli, see nagu midagi aru ei saand. Ühe tõrje tegi vist, võttis pennu ära - ilmselgelt oli vend mingeid aineid teind vist, sest kukkus ümber pennu ajal ja kalevlaste kahjuks löödi ka pall sinna poole kuhu ta kukkus.

Kommentaar

Ahja, pärast pürot oli politseibuss ka väravas, et vajadusel Suema ultrad ära viia .

Kommentaar

Kusjuures vaatasin statistikat ja Suema imelised ründevirtuoosid on Pokkeriprode nn kaigastest lausa 2 väravat vähem löönud, millega seda seletate?

Arvan, et palli saate veeretada üksnes oma väljakupoolel, vastaste poolel olete üks suur hunnik komposti, mis kohe lössi vajub.

Kommentaar

Kole koer vä?

Kommentaar

Working...
                                X