Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    Julm kohtuniku prohmakas ikka. Ilus värav.
    +1

Küllaltki hea positsioon ka kohtunikul. Niimoodi hooaja peale tuleb neid loetuid ja mitte loetuid väravaid valele poole päris palju. Kaua võib noh.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
      mängi udu randa edasi
      Ou, Elvis, kui see on kõik, mis sul öelda oli, siis...oleks võinud ju ütlemata jätta
      Ja ilmselgelt, see teema siin ei ole rannajutt, nagu aru saan
      trey says:

ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju

Kommentaar

Üldiselt ma ei kommenteeri kohtuniku otsuseid, aga praegusel juhul oleks olnud suhteliselt kerge õige otsus vastu võtta. Viiekasti joon on ikka väga konkreetne orientiir, mille järgi positsioonist väljas olles liini hinnata.
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Sinujärgi on see ju reeglitepärane viik Märt, kui vastastel vale mees protokollis siis see oli ebaaus võit. Kohtuniku eksimused ei loe. Pealegi ma ei näe milles seisneb teie värava mittelugemine.

Palun näidake ka videot Suema vs Pokkeriprod - olen kuulnud et see video on sattunud põlualla kuna teie värav on 100% suluseisust löödud. Isegi eesti keskmist palka ei saa... ja teevad videosid...

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
            Isegi eesti keskmist palka ei saa... ja teevad videosid...
            Järelikult liigub raha mustalt, nagu Ida-Euroopa tüdrukud nende videotes.
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
              Palun näidake ka videot Suema vs Pokkeriprod - olen kuulnud et see video on sattunud põlualla kuna teie värav on 100% suluseisust löödud. Isegi eesti keskmist palka ei saa... ja teevad videosid...
              Jah, selle olukorra tahaks üle vaadata küll.

Kommentaar

Algselt postitas inward Vaata postitust
                +1

Küllaltki hea positsioon ka kohtunikul. Niimoodi hooaja peale tuleb neid loetuid ja mitte loetuid väravaid valele poole päris palju. Kaua võib noh.
                Õnneks ei eksi 4 liiga mängijad kunagi.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Õnneks ei eksi 4 liiga mängijad kunagi.
                  Ärme hakka selle pada sõimab katelt teemaga pihta jälle. Antud juhul võib kohtunikku pisut kritiseerida. Põhisõnum on siiski see vana plaadikeerutus, s*tt on kui kohtunik üksi vilistama peab.

Kommentaar

Algselt postitas inward Vaata postitust
                    Ärme hakka selle pada sõimab katelt teemaga pihta jälle. Antud juhul võib kohtunikku pisut kritiseerida. Põhisõnum on siiski see vana plaadikeerutus, s*tt on kui kohtunik üksi vilistama peab.

Nõus.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Nõus.
                      Tere ka minu poolt.

Olin selle mängu kohtunik ja hea, et Suema mängu linti võttis. Vaadates videot siis on hästi näha selle nurga alt minu eksimust, vabandused Suema mängijatele. Tol hetkel seisin pisut vales kohas ning Kalevi st pisut tume nurk ja Suema musta särgiga mängija ilus kate Levadia kaitsele, mind eksimusele viisidki. Pole ammu üksi vilistanud ja sealt ka eksimus.

Tegelikkuses oli hea mäng teil, tulbi töö ja edu edasiseks. Ootame paremaid päevi, mil IV liiga saab ka äärekohtunikud.

Kommentaar

FC Pokkeriprod 5-0 Rakvere Tarvas. Mängu parim lause Rakvere nr.9 patsiga noorelt, kes oma vennale ääres ütles peale väravat " Oleks mul siuke kukkehari, ma ei räägikski." Õnneks sai ülbitseja punase kaardi. Paar head mängijat oli isegi rakveres nr 11 ja 10, kes võiks vabalt paremates tiimides mängida.
                        Ahjaa ja see Postiljon kes neil täna väravas oli, see nagu midagi aru ei saand. Ühe tõrje tegi vist, võttis pennu ära - ilmselgelt oli vend mingeid aineid teind vist, sest kukkus ümber pennu ajal ja kalevlaste kahjuks löödi ka pall sinna poole kuhu ta kukkus.

Kommentaar

Kas IV liigas ei ole võimalik kodumeeskonnal palgata liidult äärekohtunikke?

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Orre Vaata postitust
                              Kas IV liigas ei ole võimalik kodumeeskonnal palgata liidult äärekohtunikke?
                              Kas kodumeeskond on nõus 40 eurot kahe kohtuniku eest maksma?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                                Ilusad väravad

Kommentaar

Working...
                                X