320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väike Karikas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Maardu 2:3 Visadus
    This is disgrace !!!!

    women belong in the kitchen !!!

    Kommentaar


      Šovinistist siga!!!
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

      Kommentaar


        Algselt postitas shefield
        Nii hirmus v?
        Mitte kohtunik, vaid Kryl.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

        Kommentaar


          Lasnamäe FC Ajax-FC Otepää 9:2 (5:0)

          Väikeste karikavõistluste viimases 1/8 finaalmängus kohtusid meeskonnad, kel mõlemal senine hooaeg väheke tagasihoidlik olnud. Ajax, kes pelab teise liiga ida/põhi tsoonis on 14 meeskonna seas hetkel 10. kohal. Seni on saadud küll kaks 0:1 kaotust, kuid samas on võetud ka mõned napid võidud, üks mis kindel - selliselt meeskonnalt ootaks selgelt paremaid tulemusi ja tabelikohta. Kolmanda liiga lõuna tsoonis mängiv Otepää alustas hooaega kesiselt, aga hooaja jätkudes kosuti ning nüüd asutakse 12 meeskonna seas täpselt keskel ehk 6. kohal. Favoriidikoorem langes ilmselgelt selle kohtumise eel Lasnamäe klubile ning need ei valmistanudki oma poolehoidjatele pettumust, võttes kindla esitusega 9:2 võidu.

          25 minutit enne duelli algust, kui juba kohalikud olid mõnusalt soojendust tegemas, liikus külaliste poolelt ka Mihkel Teder soojendust tegema ja löögitäpsust proovima. Viis minutit hiljem liitusid ka enamus teistest kaaslastest ning peagi kõlas ka avavile. Avaminutid möödusid õiget rütmi kogudes, sest eksimusi oli omajagu mõlemalt poolt. Ajax leidis tuhhi üles kaunis kärmelt ja kümnendaks minutiks oli skoor avatud. Dzmitry Papichyts pani pika palli ette Sergei Tassole jooksu peale - kogenud ründaja tõstis palli kaunilt lati alla, väravavahile võimalust jätmata. Neli minutit hiljem mängis Andrei Kobjakov Tasso vastaste puurillukuga üks-ühele ning too realiseeris külmavereliselt tekkinud momendi.

          Paar minutit pärast seda mängiti kastis lühikest söötu, kui võõrustajate kapten Ilja Ljapin söötis mängukera Tassole. Ründaja tegi kiirema liigutuse, pettes sellega viimase kaitsja ära ning seejärel vajutas palli kolmandat korda Otepää väravasse ja vormistades sellega ka kübaratriki. Ajaxi poolkaitsja pallikaotuse järel jõudis Otepää esimese pealelöögini, kuid pealinlaste väravavaht Artjom Jakovlev püüdis Priit Lehismetsa poolt lati alla suunatud palli. 29. minutil saatis Konstantin Potapov palli kasti ning Ljapin küttis palli ühe puutega raamide vahele.

          Otepää samas ei suutnud kiirrünnakul ülekaalu ära kasutada ja kõige krooniks veeres Priit Lehismetsa löögist pall napilt postist mööda. Minut enne poolaja lõppu teenisid võõrustajad karistuslöögi meeter enne trahvikasti. Palli taha asus Ljapin - pall võttis müürist rikošeti ja lendas seejärel väravasse, Otepää puurilukul polnud antud situatsioonis midagi teha - õnn oli seekord kodumeeskonna poolel.

          Pinge oli kadunud ja selle märgiks oli ka see, et poolajal tegi Ajax väravavahi vahetuse. Kohe teise kolmveerandtunni alguses kiskus Taavi Lassmann trahvikastis Tassot särgist, kes oli ise värava suunas lidumas. Penalti oli tõsiasi ning patustaja teenis ka kollase kaardi. Tasso ise läks lööma - pall vasakule, samas kui kindamees teisele poole hüppas. Poolteist minutit peale seda oli taas aktsioonis ei keegi muu kui väsimatu Tasso, kes ühes situatsioonis mängis kenasti lõpuni, kuigi vahepeal tehti ta vastu viga. Kasti jõudes saatis tugeva löögi saateks palli tagumisse nurka ja seis oli 7:0. Kas tuleb Saksamaa-Brasiilia mängu koopia? Selline diskussioon igatahes käis elavalt tribüünil juba varemgi.

          Seda siiski mitte, sest pealinlased skoorisid veel kaheksandat korda. Tasso pääses kastist löögile, vastase rikošetist lendas pall Papichytsi poole, kes langeva palli raamide vahele lajatas. Tasso arutles pärast situatsiooni kohtunikuga ja päris miks tema löögi järel käega mängu ei vilistatud kastis, aga värav oli niigi kirjas ja see oli ilmselgelt nende jaoks põhiline. Ühes situatsioonis oli Otepää väravavaht sunnitud kastist välja tulema ja peaaegu oleks see ka ära karistatud, kuid Potapovi üritus läks täiesti vett vedama.

          Üksikud minutit pärast täistunni möödumist tõmbas Dmitri Tšistjakov Otepää rünnakul karistusalas maha Priit Lehismetsa. Teenitud penaltist saatis Raul Lehismets palli kindlalt paremale poole, samas viskus Ajaxi puurilukk Andrei Golovin teisele poole. Ajax ründas endiselt soliidselt ja löögile pääsesid kaitsemängijadki. Ühes olukorras tehti vahetusmees Vitali Mihhasevile karistusalas sees n-ö puusakas ja kuigi sekundid hiljem oli mees siruli ja omad nõudsid penaltit, jäi kohtunik endas kindlaks ja vilet ei järgnenud.

          76. minutil realiseeris Ken Viidebaum kenasti Risko Eide söödu väravaks ja kuigi viimane kaitsemängija üritas palli minema lüüa, oli selleks juba hilja ja Otepää sai oma teise kirja. Paar minutit hiljem toimus kokkupõrge trahvikasti nurgal, kui osapoolteks oli Otepää puurilukk Kaur Lõhmus ja võõrustajate Tasso. Ründaja oli palli noolimas, samal ajal suutis puurilukk viiv enne teda palli minema lükata ja seejärel mängijad põrkusidki. Tekkis suur diskussioon, kus ühed tahtsid penaltit, teised kindlat viga Tasso vastu. Sõnelemise eest teenis seetõttu kollase kaardi külaliste Priit Lehismets.

          88. minut küsis Ljapin valjuhäälselt palli ja palju ei tulnud oodata, kui mänguvahend leidiski oma tee sinna. Seejärel söötis mängija selle kasti Tassole, kes esiteks trikitas sedasi, et puurilukk oli pikali maas, pettis veel kaitsemängijagi ära ja kõige tipuks saatis palli väravasse - see oli ka mängu viimane ja lõppseis 9:2 oli sedasi valmis treitud. Kuigi palju ei puudunud Otepää kolmandast, sest just viimasel minutil ei suutnud Raul Lehismets tekkinud üks-üks olukora omade jaoks positiivselt lõpetada.

          Konkurentsi on jäänud veel vaid kaheksa meeskonda - teisest liigast neli, kolmandast liigast kolm ja neljandast üks. Edu kõigile järgmiseks faasiks!

          Pealelöögid: 27:10
          Neist väravale: 15:4
          Nurgalöögid: 4:2
          Suluseisud: 4:3
          Vead: 4:12

          Kommentaar


            Kohtunike teema on selllel aastal ikka kuum teema. Äärekohtunikud kes ei tunne reegleid ja terve mängu jooksull tõstavad kaks korda lippu ning need ka valele poole. Rääkimata väljakukohtunikest kes tulevad ja vilistavad oma suva järgi. Tekib tunne, et rahvaliiga tasemel mehed jooksevad keset platsi ja ei saa ise ka aru kuhu on sattunud.
            oleme võitnud ja oleme kaotanud kuid korralikku vilemeest olen teises liigas see aasta näinud 1-2 korda. MInu arvamus on see et sellised kohtunikud rikuvad ka selle liiga taseme ära. Nii et elagu kohtunikud

            Kommentaar


              Algselt postitas Spade
              Aga..kes või mis on üldse 'korralik' kohtunik? 1) see, kes annab su tiimile kolm pennut ja vastaste nõudmised laseb üle. 2) see, kes on julge ning vilistab ausalt, mängu kontrolli all hoides, isegi su tiimile vahel kaarte andes.
              Kui 'kõik' on olnud ühtemoodi kehvad ning teinud sinule mitte meelepäraseid otsuseid, siis äkki on ikka viga sinu reeglitemõistmises?
              Eks võib ka minu reeglimõistmises viga olla. Kuid ei mõeldnu ma absoluutselt ainuölt oma tiimi silmade läbi. Käin ka palju teiste klubide kotumisi vaatamas ning täiesti erapooletult istudes tribüünil hoia peast kinni... Vabandust kui keegi ennast puudutatuna tundis.

              Kommentaar


                Väikeste karikavõistluste poolfinaali jõudnud Ajax oleks peaaegu võidu EMÜ vastu maha mänginud

                Lasnamäe FC Ajax - EMÜ SK 3:2 (1:0)

                Alustati mõlemapoolsete üritamistega ja kuigi konkreetselt kumbki domineerima ei hakanud, ei suudetud siiski kummaltki poolt löögile pääseda. Külaliste poolt tuli kohtumise esimene pealelöök alles 12. minutil ja seegi ebaõnnestus. Seejärel võttis Ergo Eessaar ebakindlalt tegutsenud Sergei Jarjomenkolt palli ära ja spurtis Artjom Jakovleviga üks-ühele. Järgnenud löök lendas tagumisest postist siiski mööda. 25. minutil sai lõpuks ka Ajax oma esimese löögi kirja, kuid nagu EMÜ puhulgi, läks ka võõrustajatel esimene üritus selgelt mööda.

                Skoor avati ootamatult minut enne pooltundi, kui EMÜ puurilukk Karl Kukke puterdas Dzmitry Papichytsi tsenderdusest tulnud palli käest otse Sergei Tasso jalale, kes magusa võimaluse ära kasutas ja omad juhtima viis. Külaliste poolelt oli taas Eessaar pildis, kelle löök tõrjuti värava ees seisnud kaitsja poolt. Moment oli seda ärevam, kuna Ajaxi väravavaht hindas eelnevalt palli lendu valesti ja oli situatsioonist sellega välja mängitud. Midagi muud märkimisväärset esimesel poolajal ei toimunudki, väheste korralike löökidega, vähese intriigiga.

                Teise kolmveerandtunni juhatas sisse EMÜ kaitsemängija lohakas sööt, mille Andrei Kobjakov võttis vahelt ja lidus kiirrünnakule. Pass pandi teele teisele poole trahvikasti, kus Tasso oli juba valmis, kuid enne ründajani jõudmist suudeti pall üle otsajoone lükata külaliste endi poolt. 52. minutil suunas kapten Ilja Ljapin Tasso poolt sooritatud nurgalöögist palli peaga meestest läbi värava tagumisse nurka - 2:0. 58. minutil haaras EMÜ kaitsja küll kasti lidunud A. Kobjakovilt käest, mille järel Ajaxi oma kastis kukkus, kuid kohtunik andis seejärel kollase kaardi just võõrustajate mängumehele ja seda simuleerimise eest.

                Taaralinlaste poolelt lajatas Rein Pütsepp puusalt palli latist üle ja ühes olukorras ei küünditud nurgalöögi järgselt mänguvahendini. 67. minutil ei suudetud aga palli kuidagi ette saada ja pikk omavaheline söötmine kaitsjate vahel lõppes karmilt, kuna Ljapin sai palli vahelt ja karistusala piirilt küttis koheselt palli külmavereliselt sisse - 3:0. Säärane seis oli ilmselgelt juba kindlam ja paar meest rõhusid teistele mitte kiirustamaks ja rohkem keskenduda seisu hoidmisele.

                Kolm minutit hiljem tsenderdas Pütsepp palli Mats Pladole, kes enesekindlalt kahe vastase vahelt löögi sooritas ja palli raamide vahele saatis. Paar minutit möödus, kui Plado Ajaxi äärekaitsja kergelt üle mängis, palliga kasti jooksis ja kõige tipuks taas võrgu sahisema pani - nõnda saadigi omadega mängu tagasi. Ljapinil tekkis vasturünnakul hiilgav moment eduseisu suurendamiseks, kui pääses trahvikasti joonelt vabalt löögile, kuid pall tuhises siiski napilt-napilt tagumisest postist mööda. Seepeale viskus üks meeskonnakaaslane väljakule pikali - noo kuidas küll sellist rünnakut ei suudetud realiseerida?

                80. minutil oli Pladol võimalus omade kangelaseks kerkida, kuid trahvikastis olles ei saanud pallivõlur pallile korralikult pihta ning seetõttu läks soodne olukord luhta, kuigi nurgalöök võluti antud situatsioonist siiski välja. Mõne hetke pärast üritas Denis Serikov kavalalt palli ristnurka suunata, kuid Jakovlev oli valvel ning tagasihüppelt püüdis. Tartu mängumehed olid selgelt initsiatiivi haaranud ja otsiti suure innuga viigiväravat. Ühes olukorras liialtki suure innuga, kui pallile võidu joostes Jaanus Kling veidi olukorda hilines ja jalad ees Jakovlevile sisse lendas, mille eest kohtunik ka kollast kaarti näitas.

                90. minutil lajatas Konstantin Potapovi söödu järel Dmitri Tšistjakov lati alt palli sisse, kuid suluseisu tõttu jäi värav fikseerimata. Viimasel minutil teenis EMÜ karistuslöögi, mille järel kõik kodumeeskonna mängumehed kasti läksid. Viimastest ponnistustest piisas, sest külalised löögile ei pääsenud ja seega oli Ajax suure ehmatusega võtnud võidu ja pääsenud väikeste karikavõistluste poolfinaali.

                Pealelöögid: 12:12
                Neist väravale: 5:4
                Nurgalöögid: 9:4
                Suluseisud: 5:2
                Vead: 9:13

                Kommentaar




                  FC Helios Võru - FC M.C Tallinn

                  Kommentaar


                    Tallinna JK Visadus – Lasnamäe FC Ajax – 0:3 (0:1)

                    Pühapäeva rahulik õhtupoolik, päike paitab pilve tagant päid ning väikeste karikavõistluste poolfinaal teise liiga ida/põhi tsooni kuuluvate Visaduse ja Ajaxi vahel on algamas Nike Arenal. Liigas ollakse sel hooajal juba mõlemal korral kohtutud, esimesel korral võttis Ajax võõrsil kindla 4:0 võidu, samas kui pool nädalat tagasi nähti Võidujooksul kurja vaeva ja alles lõpuminutite väravast võttis kodumeeskond 1:0 võidu.

                    Ühtäkki hakkab selgest taevast vihma alla sadama ja viiv enne avavilet paisub see juba päris korralikuks hoovihmaks, mille peale mitmed pealtvaatajad teravamaid väljendeid pilluvad ja kõrval asuvale Sportland Arena staadionile liduvad, kus on varjualused olemas nii meeskondade jaoks mõeldud varjualusega pinkide näol kui ka tellingutest laotud mitmekorruselise atribuudi näol, mille all on igal juhul kasulikum seista, kui lageda taeva all.

                    Vaatamata sellele, et väljak märg oli, näitas Ajax vägagi julget ja enesekindlat mängu. Rünnati soliidselt ja kahevõitlustesse libiseti kohati liigagi julgelt, siiani reeglite vastu ei patustatud, kuid ikkagi märkimisväärne, kuivõrd julgelt võideldi võõrustajate vastu. 13. minutil söötis Konstatin Potapov palli Dzmitry Papichytsile, kes kaugelt-kaugelt lajatas kauglöögi täiest südamest, täiega risti ja Visaduse omadel tuli lihtsalt välja koukida, sest sellise soorituse vastu polnud ilmselgelt mingit vasturohtu.

                    Võõrustajate visa rongi tegevus sõltus paraku liialt ühe mehe – Marion Adusoo, tegutsemisest ja seega oli arusaadavalt Ajaxil kergem tegutseda ja teati, kelle katmisele keskenduda. Samas kiputi kodumeeskonna poolelt kiirustama ning need harvad korrad, kui Ajaxi trahvikasti lähistele jõuti, tegutses Ajax vähe kompaktsemalt kaitses ja reeglina sellega oligi olukord neutraliseeritud. Mainida tuleb ka seda, et kuigi Visaduse omad pääsesid mitmel korral löögile, ei saanud mingil juhul rahul olla täpsusega, sest paljud löögid läksid selgelt „piima järele“.

                    Kohtumise esimene kollane kaart oli lähedal, kui üle kahekümne minuti mängitud oli ja Roman Karcha niitis jõuliselt Potapovi vasakul äärel maha. Peakohtunik andis suulise hoiatuse ja kaarti siiski ei järgnenud. Visadus treis üles korralikuma rünnaku üle tüki aja ja selle lõpetuseks lajatas kapten Rasmus Värk palli latist veidi üle. 27. minutil teeniti esimene hoiatus kaardi näol, kui Ajaxi mängija Sergei Polišnin niitis kiirrünnakusse lidunud Rauno Otsasoo maha.

                    Oli aru saada, et seoses märgadele tingimustele taheti väravavahte proovile panna, kuid Visadus endiselt oli raskustes löökide suundamisega raamide vahele. Pingilt küll innustati proovimaks, kuid polnud lihtsalt nende päev eile ja üritused ebaõnnestusid. Üle tüki aja üks õnnestunumatest rünnakutest lõppes sedasi, et Vallo Goroško tugev litter lendas raamidest vähe mööda.

                    36. minutil teenis Adusoo vilemehelt kollase kaardi, kui võttis paremal äärel Polišnini maha. Poolaja viimased minutid oli täielik külaliste soolo. Kapten Ilja Ljapin saatis heast kohast löögi mööda ning päris viimasel minutil said Lasnamäe mehed ainult iseend kiruda, et eduseisu duubeldada ei suudetud. Sergei Tasso virutas esiteks löögi posti, seejärel tegi Egert Oiov võõrustajate poolelt maruhea tõrje ning kõige lõpetuseks lükkas Oiovi lähilöögist tulnud palli üle otsajoone. Peagi kõlas poolaja lõpuvile ning Lasnamäe pingilt möödunud Oiov teenis Tassolt kiitusi hea esituse eest. Veel tükk aega jätkus külalistel vürtsikas, kuid samas naerusuine tögamine luhatud võimaluste aadressil.

                    Nagu taevataat veel vähe vingerpussi keeranud oleks, jätkus terve teise kolmveerandtunni ajal soliidne sadu. Visaduse poolelt küttis Kimmo Ploompuu kasti äärelt löögi mööda ja kuigi vastane hoidis kätega ründajat kinni, ei järgnenud mingit penaltit, see olnuks ilmselgelt liiga kergelt antud. 64. minutil võeti Ljapin kahe Visaduse mängija poolt tangide vahele ja seetõttu teenis üks neist, Martin Verner Murd, kollase kaardi. Paar minutit hiljem hilines olukorda Värk ning kuna too libises Polišninile jalgadesse, näitas vilemees temalegi kollast kaarti.

                    Ajax ei andnud alla ning järjepanu tekitati häid momente, kuid suuresti tänu Oiovi tõrjetele püsis veel Visadus mängus sees. 83. minutil anti vasakult äärelt sööt ning Tasso pääses löögile. Visaduse väravavaht sai küll näpud vahele, kuid sekundid hiljem veeres pall ikkagi üle väravajoone ja see lasi külalistel häälepaelad valla – 0:2 oli selgelt juba kindlam seis ning kõik varasem vaev oli nüüd kuhjaga ära tasunud. Väljaku ääres innustas omasid mitu Ajaxi enda mängumeest ning mängijate sõpra, kes samuti juba tajusid, et 0:2 peaks olema sellise mängupildi näitel juba kindel seis.

                    Kolm minutit hiljem oli Oiov sunnitud kastist välja liduma ning omade õnnetuseks lõppes olukord sedasi, et väravavaht kukutas robustselt enne trahvikasti jõudmist vahetusmehe Emanuil Uhali ning kohtunikul polnud seega kahtlustki, et puurilukk tuli otse punase kaardiga väljakult minema saata. Sel hooajal on Oiov teises liigas ainuüksi kaks punast otse teeninud ning lisaks kaks kollast kaarti lubavate rünnakute peatamiste eest, seega kehv statistika sai eile jätku.

                    Väravasse asus seejärel Goroško. Teenitud karistuslöök mängiti kavalalt Sergei Kobjakovi poolt lahti ning Uhal ise suutis mänguvahendi ka väravasse lüüa, kuid olukorras fikseeriti siiski suluseis. Esimesel lisaminutil sai Uhal siiski värava kirja, kui esiteks Goroško kehva lähilöögi tõrjus ning teisel juhul ründavam pool väravavahile võimalust andmata võrgu sahisema pani. Nii, kui lõpuvile kõlas, lõppes ka tüütu vihmasadu ning päike tuli pilve tagant välja.

                    Paras vingerpuss ilma suhtes ning samas kindla esituse krooniks kindel võit Ajaxile, kes nüüd jääb ootama finaali vastast. Kas selleks saab olema hetkel kolmanda liiga ida tsooni liider Narva United, kel kindlasti on mõtted teise liigasse tõumise üle või tõepoolest neljanda liiga lõuna tsoonis 9 meeskonna seas alles 6. kohal paiknev Helios Võru, kes on juba antud hetkel kiidusõnad igati ära teeninud siiani kulgenud eduka teekonna eest? Põnevuse suhtes sooviks loomulikult Narva edasipääsu, kuid kolme päeva pärast saab näha, mis reaalsus saab olema.

                    Pealelöögid: 15:20
                    Neist väravale: 4:12
                    Postid/latid: 0:1
                    Nurgalöögid: 7:9
                    Suluseisud: 0:2
                    Vead: 13:8

                    Kommentaar


                      Väike parandus. Väravasse maandus pärast Egert Oiovi eemaldamist siiski Vallo Goroško.
                      Instagram

                      Twitter

                      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                      telekavaataja.blogabet.com

                      Kommentaar


                        Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                        Väike parandus. Väravasse maandus pärast Egert Oiovi eemaldamist siiski Vallo Goroško.
                        Tänan täpustamast! Edu ülejäänud hooajaks!

                        Kommentaar


                          Keegi tänast VKV finaali vaatamas käinutest: olge head, rääkige kuis mäng oli

                          Kommentaar


                            Hakkab pihta.

                            See aasta on siis Rahvaliiga tiimidel ka roheline tuli osalemaks?
                            Instagram

                            Twitter

                            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                            telekavaataja.blogabet.com

                            Kommentaar


                              Avaldan infoks nimekirja mängukeelu all olevatest mängijatest, ainult perekonnanimedega:
                              Adusoo, Austa, Avasoo, Gabrieljan, Jenas, Kanter, Katšan, Kisseljov, Klimovitš, Kurdgelia, Lellsaar, Lätt, Mišin, Novitski, Oiov, Plotnikov, Polluks, Saarniit, Saifulin, Smirnov, Sobtšenko, Tammsaar, Thielemann, Tšistjakov.

                              Palun ühtlasi arvestada sellega, et see nimekiri ei pruugi lõplik olla, see tähendab, et kui selgub, et veel keegi oli keelu all ja mängis kaasa, siis läheb tulemus ikkagi tühistamisele, hoolimata sellest, et teda esialgu nimekirjas ei olnud.

                              Seega tasub ikkagi meeskondadel endil tutvuda oma eelmiste mängudega Väikesel karikal ja ka oma uute mängijate varasemate mängudega teiste klubide eest. Veidi uurimist ja kohe kindlam mängida.

                              Kommentaar


                                FC Kose käis VKV 1/64 loosimisel.

                                Vaata siit, kes - keda murdma hakkab!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X