Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
    Hr Ott on kuuldavasti vist kuskile Põltsamaale kolinud
    Põlvasse, kuid lubas teie mänguks vihuti tlnsse tulla

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
      Loodame, et EJL paneb selleks Charma vs Kalju III kohtumiseks ka kogenud kohtuniku.
      Pean teid kurvastama, ma ei ole seda määramist saanud
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Nii äkitselt sai selg terveks või?
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
          Reedel 4.Oktoobril kell 19.30 tuleb Männikul suuremat sorti thriller siis.
          Charma võõrustab Kalju III.
          Et mõlemad meeskonnad niisama kergelt punkte ei kaota, siis:
          Kalju võit = liiga esikoha kindlustamine
          viik = eelis jääb Kaljule enne viimast vooru
          Charma võit = tõustaks liidriks ja eelist viimaseks vooruks.
          Tasub vaatama tulla, sest sellist andmist ei näe iga päev.

https://www.facebook.com/events/6834...context=create
          Krt, seda peab küll lonkama vaatama tulla! See ju aasta mäng, isegi Meistriliiga pole nii köitev. Olgu seal külm või mis tahes, küll Pets jagab sallid ja likööri.
          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Nüüd ma rõõmustan teid, mängu vilistab peaaegu sama hea mees- Jaan Roos on tal nimeks.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Charma-Kalju III 0-0

Korralik thriller. Närvide mängu, väravavahtide supertõrjeid, poste, kaarte mõlemat värvi, vigastusi, mõni sääreluu murd ja kohtunik ei pääsenud ka sõimamisest mängu lõpus
              Keda mängul ei olnud, see jäi põnevast mängust ilma.

Kommentaar

igav , 0:0

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever
                  Mõne Kalju kirsa paela otsa komistasid?

Aga tõelisele kannatajale soovin kiiret paranemist ja ega see kolms liige pole ka suurem asi...Kalju sugune "tipp"narko""klub"i võiks rohkem püüda"
                  Ma saan aru, et sul flora fännina pole kalju poistega kõige proosalisemad tunded.
                  Kalju III mängija siis taklas nii õnnetult, et sääreluu puruks.

Kiiret paranemist sulle Karla!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                    Ma saan aru, et sul flora fännina pole kalju poistega kõige proosalisemad tunded.
                    Kalju III mängija siis taklas nii õnnetult, et sääreluu puruks.

Kiiret paranemist sulle Karla!
                    Tutvusin kah asjaoludega ning tõesti õnnetu juhus. Vabandan oma eelneva postituse eest.

Samuti kiiret paranemist, Karla!
                    FC Flora

Kommentaar

Nägin seda olukorda, üks hakkas peale lööma, teine jõudis palli ära lüüa ja siis need jalad päris tihti kokku lähevad paratamatult. Vea sai Kalju mängija selles olukorras ja muris ise sääreluu. Õnnetu olukord, mis muud. Õnneks mitte hooaja alguses. Saa terveks, kevadel mängid jälle. Mäng ise oli suht igav, kuna nii tähtis ja mõttestatuid rynnakuid väga ei olnud. Standardolukorrad olid ainsad kui oli midagi ohtlikku. Kohtunikult ka korralik eksimus mängu lõpus aga see käib selle mängu juurde

Kommentaar

Pius sai sellele mängule kohaselt oma punase ära ka . Ulme vana, viimased kolm hooaega ikka päris kaartide rohked.

Kommentaar

Kuidas tohtis Egert Erm osaleda FC Soccerneti koosseisus eelviimases mängus, kui ta on regatud III liigas osalevasse "emaklubisse"?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            Kuidas tohtis Egert Erm osaleda FC Soccerneti koosseisus eelviimases mängus, kui ta on regatud III liigas osalevasse "emaklubisse"?

http://jalgpall.ee/lprotocol.php?st=...d=50728&b=IV.N
                            Ta on Olympicusse regatud 7. oktoobril, kõik siiski korrektne

Kommentaar

kuluaarides on kallutatud jõud.

Kommentaar

Algselt postitas inward Vaata postitust
                                Pius sai sellele mängule kohaselt oma punase ära ka . Ulme vana, viimased kolm hooaega ikka päris kaartide rohked.
                                Hr Pius ongi IV liiga oma Risto Kägo
                                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Working...
                                X