19. ja 20. augustil ei tehtud asula tänaval tööd.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga põhi 2013
Collapse
X
-
See ei tähenda, et Saveljev ja Kossatsov ei võiks mitteametlikke protokolle ülesse panna.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust19. ja 20. augustil ei tehtud asula tänaval tööd.
Kommentaar
-
SaveljevAlgselt postitas PraS Vaata postitustSee ei tähenda, et Saveljev ja Kossatsov ei võiks mitteametlikke protokolle ülesse panna.
Lõpeta naljad, ta on vanakooli mees, ja mida ta sul sisestab...kohtuniku vormgi on tal 80.-ndatest, mis sa teed kino vana vä?
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Jah, Saveljeveid on tõesti maailmas ainult üksAlgselt postitas Raivo19 Vaata postitustSaveljev
Lõpeta naljad, ta on vanakooli mees, ja mida ta sul sisestab...kohtuniku vormgi on tal 80.-ndatest, mis sa teed kino vana vä? 
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
8:0 võit märgib ühtlasi Suema läbi aegade rekordit. Mängu kokkuvõtet loe siit.Algselt postitas PraS Vaata postitustVarsti vast teeme kodukale ka uudise, et Alvin saaks lugeda
Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Tõeline draama on see tõesti, et mitteametlikus mängus sadi tappa vastaste kolmelt mängijalt ning meeskonna eest käisid väljakul nii varumehi, rahvaliiga mehi kui ka uusi tulijaid. Läks nii siis läks, oluline on pigem see et liigas on ollakse edukad ning kaitse ja rünnak on liiga üks parimaid ja punne ka meeldivalt palju.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustTulemus on jah väga ilus, Twisteril palju mehi kohal jne, kirsiks tordil on muidugi see, et Suema sai juulis Pokkeriprodelt 0:5 peksa.
Kommentaar
-
Lõppsõna: FC Pokkeripro(IV.E) vs FC Twister(IV.N) 3-10Algselt postitas Alfonso Vaata postitustSiis ju hea kui hästi läheb, ega ma parastanudki, mainisin fakti. Nüüd on selgelt näha, et põgenesite idast ära, kuna põhja tase ei kannata mingitki kriitikat ja on hullem kui rahvaliiga Rapla alagrupp.
Kommentaar
-
Liigade tasemevõrdlused on alati väga suhtelised. Ida on igaljuhul üldpildis ebastabiilsem kuna pikemate reiside tõttu ei saada kokku parimaid koosseise.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustSiis ju hea kui hästi läheb, ega ma parastanudki, mainisin fakti. Nüüd on selgelt näha, et põgenesite idast ära, kuna põhja tase ei kannata mingitki kriitikat ja on hullem kui rahvaliiga Rapla alagrupp.
Aga Alfonsole võiks soovitada rohkem positiivsust ja mõni eneseabi raamat läbi lugeda. Praegused kommentaarid on sul küll pessimismi täis turumuti stiil, otsides teiste tegemistes midagi mille kohta saaks negatiivselt salvata.
Kommentaar
-
Niipalju võib öelda selle mängu kohta, et meil polnud väravavahti ja nii pidin mina olude sunnil postide vahel mängima. Julgelt 6-8 väravat võin oma hingele võtta. Kuid ma ei taha öelda liigade kohta kus keegi mängib. Igal liigal on omad plussid ja miinused.Algselt postitas PraS Vaata postitustLõppsõna: FC Pokkeripro(IV.E) vs FC Twister(IV.N) 3-10
Kommentaar
-
Ma ei ütleks et tsoonidel erilist tasemevahet on. Kui ma vaatasin Charma, Kalju3 või Suema mänge, siis on tase üsna korralik ja täitsa kõlbab vaadata. Ei usu, et Põhjatsoon kehvem on kui Läänetsoon, mängupildi järgi vähemalt ei ütleks. Ise mänginud 5 a läänetsoonis. 2 aastat 3 ja 3 aastat 4-s liigas. Viimases mängus Charma näitas väga ilusat söödumängu Soccerneti vastu. Ainus miinus on see et kõik mängud on krdi kunstmurudel. Hiiu(uus kate) ja Sportland on ainsad kus hea muru.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar