Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Naljakamad kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Naljakamad kohtunikud\'

Kle sellist kohtunikku kellega mõlemad pooled rahul oleksid ei ole vist maa peal olemas!

Kommentaar

Algselt postitas viki77

Kle sellist kohtunikku kellega mõlemad pooled rahul oleksid ei ole vist maa peal olemas!
      Ükskord oli!

Kommentaar

Vaatasin nüüd üllatusega, et Lootose mängule IV lõuna liigas ei ilmunud ka kohtunik kohale. Sama lugu oli ju 3. voorus Viljandis. Kuidas nii saab siis?

Kommentaar

Teab keegi kas on olemas teemat kus saaks kohtunikke kiita.
          Oleks ju aus kui võitjameeskonnad kiidaksid tublimaid kohtunikke, kaotajate sõimu saab selles foorumi teemas niigi palju lugeda.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Väikeseks vahelemärkuseks.
            Korvpalli madalamates liigades on süsteem selline, et kodumeeskond peab kohtuniku otsima. Ja põhimõtteliselt võib selleks olla oma naabrimees või treeningukaaslane. Nii et vutis on sellega võrreldes olukord suurepärane
            Kossus vilistavad parimad kohtunikud meelsasti madalamaid liigasid,sest tasu on hea.Kuid nad väidavad ka,et madalamal on raskem vilistada,sest mäng on krobelisem ja ütlemisi rohkem.Samas need head kohtunikud vilistavad allpool ka alla oma võimete,tulevad \"mütsiga lööma\" ja see võib vahel halvasti mõjuda.Sest näit. teises liigas,kus mitu aastat sai mängitud,ei tuldud ainult sõbralikult palli patsutama õhtuti peale tööd,vaid käis vihane võitlus.Kossu olen ise kah vilistanud,see on ikka kordi kergem,kahekesi mõistad kümne mehe üle õigust väiksel platsil,aga madalama liiga vutis-üks mees kontra 22 võitlejat suurel platsil...
            Kapten Trumm

Kommentaar

Meil oli täna väga naljakas kohtunik, andis veel punase kaardi ja. On ikka naljatilk.:P

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Algselt postitas Tulevik89

Algselt postitas insect

Vaatasin nüüd üllatusega, et Lootose mängule IV lõuna liigas ei ilmunud ka kohtunik kohale. Sama lugu oli ju 3. voorus Viljandis. Kuidas nii saab siis?

muideks mis puutub teie mängu siis ootas minu andmetel kohtunik teid Suure - Jaanis

nujah algselt pidigi mäng olema Suure - Jaanis
                Selle peale ütleks, et kohtunik võiks end maa-alt välja kaevata...
                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M

Meil oli täna väga naljakas kohtunik, andis veel punase kaardi ja. On ikka naljatilk.:P
                  Noo minu arvates oli see teine kollane õigustatud. Meie oma lõi küll kossi vist, kuid siis mindi tagasi tegema. Sorri, kui valetan, aga mina nägin seda nii. Ja lõpuks said mõlema kollase.
                  Ja meie oma sai üldse selle eest kollase, et väravavahi lahtilöögi ajal seisis ta karistusalast umbes 2 meetrit väljas ja tõstis jala üles. Täiesti mõistetamatu.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku

Algselt postitas J.R.I.M

Noo minu arvates oli see teine kollane õigustatud. Meie oma lõi küll kossi vist, kuid siis mindi tagasi tegema. Sorri, kui valetan, aga mina nägin seda nii. Ja lõpuks said mõlema kollase.
                    Ja meie oma sai üldse selle eest kollase, et väravavahi lahtilöögi ajal seisis ta karistusalast umbes 2 meetrit väljas ja tõstis jala üles. Täiesti mõistetamatu.
                    Ei, ega ma ei öelnudki, et see õigustatud polnud. Aga kohtunik oli küll veits....., ma arvan, et teie pool arvab sama

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M
                      Aga kohtunik oli küll veits....., ma arvan, et teie pool arvab sama
                      Oojaa
                      Minul on temaga üldse halvad mälestused, iga kord on ta sitasti vilistanud. Selles suhtes ma ei saanud aru, mida meie treener rääkis, et ta vilistab hästi.
                      Aga noh, tegelikult vahepeal vilistas ta päris hästi, kuid paar sellist arusaamatut kohta oli jah.
                      Aga võrreldes meie eelmise nädala omaga oli ta täitsa hea
                      See tüüp imes ikka mingist täiesti tühjadest olukordadest vigu välja. Näiteks siis, kui Ajaxi mängijad lõid enda karistusalast palli välja, meie poolkaitse sai palli kätte, Ajaxi mängijad jooksid peale ja äkki vilistas kohtunik meie kahjuks vea. Täiesti arusaamatu.

Kommentaar

Härrad Kaitz ja Sosku lävime eraviisiliselt.
                        Ja herr Luide sulle teadmiseks

13) Ükski kasutaja ei tohi ilma Foorumi administraatorite nõuskolekuta registreerida end foorumisse rohkem kui ühe nimega. Vastava reegli rikkumisel, juhul kui patustaja sellest ise teada ei anna, kustutatakse või bännitakse kõik antud kasutaja kasutajanimed.

Igatahes kustutasin ma pläma ära ja ärge mind rohkem sel teemal pahandage.

Ilusat Õhtut kõigile

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Härrad Kaitz ja Sosku lävime eraviisiliselt.
                          Ja herr Luide sulle teadmiseks

13) Ükski kasutaja ei tohi ilma Foorumi administraatorite nõuskolekuta registreerida end foorumisse rohkem kui ühe nimega. Vastava reegli rikkumisel, juhul kui patustaja sellest ise teada ei anna, kustutatakse või bännitakse kõik antud kasutaja kasutajanimed.

Igatahes kustutasin ma pläma ära ja ärge mind rohkem sel teemal pahandage.

Ilusat Õhtut kõigile

kõva
                          härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Võtke järgnevat juttu pohhuilt.

Südamerahuga võib seda kinorubriiki jätkata.Hiiu staadionil peetud viimatises kohtumises Trummi-Hansanet näitas kohtunik kohe mängu algul,et ta ei teagi jalgpallireegleid.Nimelt meie avalöögi eel käsutas ta ringist välja kõik meie mängijad peale kahe,kuigi seda peavad ainult vastased tegema.Vaidlesime paar minutit.Mängu sees eksis ta mõlemale poole nii hullult,et silmaarst ei oleks ka aidata suutnud.Koomiliste olukordadena jäi meelde,kui vastane täiega palli mulle vastu perset lõi,millest nurgalöögiks läks,kuid ta näitas väravalööki.Ning meie ründajale antud kollane selle eest,et ta minema jooksis ja palliga vastu selga sai,olevat olnud vabalöögi takistamine.Ja kui Hansaneti mees oma karistusalas palli nagu rahvastepallis püüdis ning lahti äkitselt laskis,justkui \"elu\" kaotades,hakkasime me kõva häälega kõik naerma,sest ega pennalt ju ei järgnenud.

Minu arust on siin ikka inimese ajus asi kinni,kui sellist \"tipptaset\" näidatakse.See jutt,et kõik eksivad ,nagu ei veenna enam.Üldse ei imesta,et mõned võistkonnad on lasknud pärast mängu kohtunikul alkomeetrisse puhuda.Ikkagi õlleliiga.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Paneme aga uue juhtumi kirja
                              Tänasel Olympic-Concordia kohtumisel oli vilemees(vist Makarov)igati OK,kõik olid rahul,nurinat polnud... kuni mängu lõpus hetkeni,mil väike puude jalga tõi Olympic\'u väga tasakaalukale ja rahulikule keskväljamehele !!! otse punase!!! Tundus väga imelik,sest meie mees vabandas vastase ees ja concordialaselgi polnud häda.Kõik väljakumängijad ja pealtvaatajad ahhetasid.Mäng läks edasi,olukorrad vaheldusid,meie mees platsi kõrval.Kuni mõne minuti pärast otsustasin siiski küsida kohtunikult,nüüd juba vene keeles:\"Potsemu srazu krasnaja?!\" Oleks te selle kohtuniku nägu näinud.Vilistas kohe mängu seisma,vabandas kõigi ees,kutsus mehe tagasi ning teatas:tahtsin kollast anda,ajasin kaardid segi.

Mis muud kui,et tegijail juhtub
                              Kapten Trumm

Kommentaar

:P
                                Aga müts maha kohtuniku ees,et julges tunnistada.Paljud oleks maha vaikinud või teine variant:vahetanud kaardid ära ja siis andnud teise kollase omavoliliselt platsilt lahkumise pärast
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X