tegelt teoreetiliselt on see võimalik, juhul kui pall oli tsenderduse hetkel küljejoonel maximaalselt keskväljaku poole, pall trajektoor oli edasiliikuv ja ründava meeskonna mees oli eespool kaitsjamehest, AGA ma siiski väga kahtlen et see nii oli
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Naljakamad kohtunikud
Collapse
X
-
kundas kas 2001 v 2002 aastal koolispordi liidu jalka mv. v midagi sellist..
sattusin lööma penalti kohapealt ülepuusa "pomm"lööki ja vastaste kaitsja jõudis pallile ette hüpata ja pall lendas rikošetina väravataha..tuli kohtunik ja vilistas penalti, küsisin ka ise et wtf? (meeskonna kaaslased muidugi sikutasid mind sealt ära sest meie saime ju lüüa) aga kohtuniku vastus oli et "löögiblokeerimine"
Kommentaar
-
Algselt postitas karliito Vaata postitustkõige lõbusamad kohtunikud on need, kes mingitel väikestel turniiridel vilistavad. suht isehakanud kohtunikud ja yritavad selgeks teha et kui käsi on siis on vabalöök mitte karistuslöök. üks koomikust kohtunik yritas selgitada mulle et kui vastane oma väravavahile mängib ja see kätte võtab palli, et siis on vabalöök karistusalajoonelt, mitte sealt kus pall kätte võetiTrummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas Rzn. Vaata postitustJuhtus see kuskil aasta tagasi või rohkemgi, meil oli Tallinas mäng ( siis olime veel B1 ). Kohtunik nagu ikka jagas treeneritele kätte protokollid vms ning tutvustas ennast, nimetades Matuks.The other line moves faster.
Kommentaar
-
Mitte küll Eesti liigast aga siiski sobib ehk teemasse naljakad kohtunikud
Nimelt siis Valgevene liigas tuli kohtumist vilistama natuke vindine kohtunik, kes peale poolaega andis vile üle teisele kohtunikule kuna väidetavalt vigastas oma selga. Suurepärane vigastuse näitlemine igatahes mehe poolteks vaadake ise...
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMitte küll Eesti liigast aga siiski sobib ehk teemasse naljakad kohtunikud
Nimelt siis Valgevene liigas tuli kohtumist vilistama natuke vindine kohtunik, kes peale poolaega andis vile üle teisele kohtunikule kuna väidetavalt vigastas oma selga. Suurepärane vigastuse näitlemine igatahes mehe poolteks vaadake ise...
http://youtube.com/watch?v=i3BSmJyBE0A
irffff. käi ära.
kuidas selline seljavigastus võimalik on - mingi kramp? :P
aga ma leidsin sealtsamast ühe pullivenna veel...ma ei kujutaks ette sellise kohtunikuga mängimist.
http://www.youtube.com/watch?v=y8qHU8jVK3c&NR=1
Kommentaar
-
No, vaatsin, et kõik lisavad siia igast naljakaid juhtumeid, ma siis lisan ka siia oma lookese.
Oli siis kohtumine Fc Abja vs Fc Lasnamäe Ajax kus meie olime külalised, alguses tundus mängu tulevata selline hea, võitluslik, kus kohtunik teeb oma tööd, aga kui oli mängitud ütleme mingi 10 minutit hakkas tulema selliseid asju, mida ei kujuta isegi unes ette. Venevennad tõmbasid meid julmalt murule pikali, küll tallad ees ja jalaga seljatagant, kuid kohtunik ei teinud mitte midagi, ta oskas eesti keeles ainult kolme sõna ja neid ta kasutas, kaarte tal ei olnud, oleks vilistanud seda mängu tasemel kohtunik, siis oleks vähemalt seal mängus olnud 8 kollast ja 3 punast. seega jahm, see ei ole hea, kui on sellised kohtunikud!
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustaga ma leidsin sealtsamast ühe pullivenna veel...ma ei kujutaks ette sellise kohtunikuga mängimist.
http://www.youtube.com/watch?v=y8qHU8jVK3c&NR=1Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMitte küll Eesti liigast aga siiski sobib ehk teemasse naljakad kohtunikud
http://youtube.com/watch?v=i3BSmJyBE0A
Seal oli vist 2,6 promilli olnud...Kapten Trumm
Kommentaar
-
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Mängijad jooksid kasti liiga vara ja väravavaht jooksis väravast välja enne lööki.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar