Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Läbu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Angelol on õigus....
    Paldiski (aastani 1933 Baltiski) on sadamalinn Harju maakonnas Pakri poolsaarel - seega asukoht on tema poolt üsna täpselt määratud olnud.

Kui ei eksi siis herr kasutajanimega PSK Alexela väitis paar kuud tagasi et viibimas välismaal... Majanduspagulane.....

Kommentaar

See teema on puhas kuld.

Kommentaar

Jõudsin ka Inglish Preiere Leaguesse ja siin on amour avec passiance täitsa kohal. Keep it going guys. Dont read it gays, cause you dont belong there (yet)
        Messi...The never ending legend!

Kommentaar

Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitust
          penalti ja teine värav oli kohtuniku süü. Kätt nägi kus seda polnud ja kätega kaitse ära lükata ja 1-1 minna oli ka puhas viga.
          Minuarust enamus kohtunike süü on see, et te nii vähe punaseid saate. Tundub et ei suudeta distsiplineerida. Meenub, et kunagi kirusid Kernut, aga Teie mängu nähes on Kernu mehed ikka puhta kullatükid.

Kommentaar

Selle aasta turniir ei mahu sellesse aastasse
            XII voor
            20.01 15:00 U-17 JK Sillamäe Kalev U-17 FC Kuressaare Ahtme Gümnaasiumi kunstmurustaadion - Altserva 6, Kohtla-Järve mängu ankeet

Kommentaar

Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
              Selle aasta turniir ei mahu sellesse aastasse
              XII voor
              20.01 15:00 U-17 JK Sillamäe Kalev U-17 FC Kuressaare Ahtme Gümnaasiumi kunstmurustaadion - Altserva 6, Kohtla-Järve mängu ankeet
              Muga juhtus täna väike šokk - kui avastasin et U-17 B-grupis osaleb Tallinna Ararat, kelle koosseisus on 10 Tallinna Kalevi noort, 7 salapärase Narva FC noort, 1 Tammeka noormängija, 2 oma (ole jumal tänatud) ja ülejäänud Merkuur-Juuniori omad... Kõige šokeerivamaks osutus aga see, et nad mänge peavad...... Narvas!

Täna neil oli koosseisus muidu vaid 9 mängijat......

Kommentaar

Mitte et ma ei oleks mingi rassist,šovinist jne - aga ma tean,et foorumit käivad lugemas ka EJL ametnikud - palun, vastake mulle, milleks selliseid meeskondi nagu Ararat vaja?
                Äkki viiks muudatused litsenseerimistingimustesse sisse?et ei toinuks selletaolisi jamasid nagu sisuliselt mingitest suvalistest jääkidest kokkuklopsitud tiim? Kamoon, milline koormus nii füüsiline kui ka vaimne langeb teismeeliste õlgadele kui sa pead rändama edasi tagasi 400-440km ja ainult selleks et saada mängupraktikat vms? Teadmiseks viimane buss Narvast Tartu suunas väljub mingi kl 18.30, Tallinna suunas aga kl 19...
                Nagu Sillamäe Kalevil on U17 tiim pmst koosnebki JK Järve mängijatest?

Pole raha/viitsimist oma noortesüsteemi areneda - tõmmaku na***i laadalt - Sillamäe, Ararat ja nendetaolised klubid....

Ma väga palun mitte pidada mu postitust provokatiivseks ega radikaalseks - see lihtsalt nagu küsimus,et milleks seda terrorit vaja? Midagi me sellega ei saavuta..... Vaesed lapsed

Narva keeles öeldes - h**njää.... või p**dets

Kommentaar

Vaevalt mehed on nõus rahvaliigaga mängima liiga lihtne. Ja mis koht see Pakri on kuhu sa lähed? Võiks ikka riiki tunda kuhu sa sisse rändad
                  Hahahaaa, ÜRO jaoks on halli passi omanikud ka pagulased. Seega on Pakri mängijate hulgas päris palju pagulasi + Vene Föderatsiooni kodanikud. Kas nad tunnevad Eesti riiki ja keelt paremini kui Itaalia pagulane?

Eesti putukaid tunnevad nad igatahes hästi. Eriti suur armastus tundub neil olevat kartulimardika vastu. Selle kahjuri värvides lindid kaunistavad nende autode peegleid.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Huvitav miks nimeks valitud just Alexela? Miks mitte Salavat Julaev?

Kas on elus veel PaSKA treener mon cher ami seltsimees Alexandrov? Soovin talle füüsilist ja vaimset tervist....

See georgilint on muidu puht vlassovlik värk.....

Krievi ārā!

Kommentaar

Alexela sponsoreerib. Muud ei midagi

Kommentaar

http://www.jalgpall.ee/players.php?y...=10279&b=III.W

Ma pakun et sa oled üks neist härgadest kes platsil nutavad nagu plikakesed iga asja peale Kui ma aga eksin siis järelikult oled keegi kolmas kes platsil on vait aga foorumis on niii kõva mees.
                        Ära nüüd hakka suvalist mängijat süüdistama, kes sulle platsil ei meeldinud. Andri on igati viisakas mängija.

Su sõpra Alfonsot ei olnud mängulgi.
                        Rahulik asjaarmastaja.

Kommentaar

Algselt postitas Kustavs Vaata postitust
                          Aleksei Panin
                          Ta ei ole ju kinni istunud?

Kommentaar

Miks peab olema kinni istunud üldse?

Kommentaar

Idiot
                              nr 12

Kommentaar